Sen daha bu muhabettemisin? nezaman gelsem Barışı savunuyorsun. Hep ayni mevzu
Yahu seviyorum barışı söylemiyimmi düşüncemi ay tmm ya
Sen daha bu muhabettemisin? nezaman gelsem Barışı savunuyorsun. Hep ayni mevzu
Şuan iyiyim canım kusura bakma bir anda sana sinirlendim halbuki çok güzel analizler yapıyordum bugün. üstelik desteklediğim takım kazandı ve sevmediğim iki yarışmacı yarın kavga edecek kaos da vae daha ne olsun.Yılan lafını BŞB için söyledim demiştim her anlamda biraz abartılı bir tepki oldu. Neyse sen sinirini üzerinden at da öyle buluşalım.
Kütük ten adam olmaz
En son ben daha küçücükken bakmıştım Robinson bizdekinin ismi. İlkez bir kız ilk 4lüye klamıştı ve kalan kız türktü. İsmide Zübeyde'ydi. Sonralarında izlemedimİsveçte survivor yok mu orada yorum yap
Dün gece BŞB konusundaki kaostaydım çok etiket vardı arada kaynamış olabilir mi. Şimdi hemen bildirimlere bakacağım. 😱Seni dün gece güzel bir kürtçe mazhupa etiketlemiştim bakmadın
Kaos dindikten sonra etiketlemiştim Hangi şarkıyı dinliyorsunuz konusundaydi. Yaklaşık 22 saat önce olabilirDün gece BŞB konusundaki kaostaydım çok etiket vardı arada kaynamış olabilir mi. Şimdi hemen bildirimlere bakacağım. 😱
Şu diziler tekrar başlasın ya ne güzel Survivor izlemiyordun.Şuan iyiyim canım kusura bakma bir anda sana sinirlendim halbuki çok güzel analizler yapıyordum bugün. üstelik desteklediğim takım kazandı ve sevmediğim iki yarışmacı yarın kavga edecek kaos da vae daha ne olsun.
Beni @xemrexxx kobrası buraya çekti bir daha gelmemek üzere gidiyorum.
Senin kileri de biliyoruzSeçeceği parlaklar bellidir ablamın. Akın Akınözü ve Barış Murat Yağcı garantidir bence.
Harbiden biz şöyle daha iyi yorum yaparız. Geçen sene Nagihan da iyiydi yorumlarda.Valla o panaroma ve ekstraya bizim forum'u oturtsan daha iyi yorumlar. Herkes dikkatli izleyici. Onların izlediğinden bile emin değilim.
Murat Özarı Barış birisinin suratına tekme atsa "adamın suratı kötüydü şimdi Barış da burda haklı ne yapsın?" Diyecek.
Semih de kendini adaletli sanıyor ama 2016'da Damla bunu eledi diye 2018'te sürekli Damlaya saldırıyordu. Acun Murat konusunda iyi bozmuştu Semihi. Acunun yerinde olsam şunlara bir ayar çekip 3'ü hariç hepsini değiştiririm.
Melisa diyorum ama gerçekten Melisa oradaki iyi yorumculardan 4. İsim. Adaletden şaşmıyor en azından. (Gizem'in finale gidebileceğini söylemesi haricinde )
Acunun yapmaz öyle şey. Bu da İhsan!
Ekli dosyayı görüntüle 78700
mesude tam @Emre Ozansoy ve @vadikızı na uygun görsel 'Barışım yapmaz'Valla o panaroma ve ekstraya bizim forum'u oturtsan daha iyi yorumlar. Herkes dikkatli izleyici. Onların izlediğinden bile emin değilim.
Murat Özarı Barış birisinin suratına tekme atsa "adamın suratı kötüydü şimdi Barış da burda haklı ne yapsın?" Diyecek.
Semih de kendini adaletli sanıyor ama 2016'da Damla bunu eledi diye 2018'te sürekli Damlaya saldırıyordu. Acun Murat konusunda iyi bozmuştu Semihi. Acunun yerinde olsam şunlara bir ayar çekip 3'ü hariç hepsini değiştiririm.
Melisa diyorum ama gerçekten Melisa oradaki iyi yorumculardan 4. İsim. Adaletden şaşmıyor en azından. (Gizem'in finale gidebileceğini söylemesi haricinde )
Acunun yapmaz öyle şey. Bu da İhsan!
Ekli dosyayı görüntüle 78700