aynen öyle bu nasıl survivor dı yaa
Reyiz devreye girdi herkes haddini bilsin
@Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Dosi @vadikızı @Maskeli Fedai @The_Erinch @Emre Ozansoy @dreamy @xBUGRAx @Aserat @MayısKralı @Forumdash @serhatt @Özgür
Haftada 8 gün bölüm başı 4 saatten oluşan mükemmel SABAR eseri ha. Hahahahaha komikmiş doğrusu...@Sherlock beyciğim de katıldı aramıza, artık biz birer ACUNİST SABARİSTiz Gel sen de katıl bize, kendini mahrum bırakma bu SABAR dolu programdan
Bir delide bu işte buna inanmamızı beklemiyosun dimii
@Emre Ozansoy diskalfiye olmaz ikiside ceza alır yada yasin karşı takıma gönderebilir acun
En doğrusu karşı takıma geçmesi abla. gönüllüler kurtulsun artık, rahat nefes alsın.
Çilingir gibisin mübarek.
Hahahahahah kilidini açmadığım herif kalmadı iyi dedin
Ekli dosyayı görüntüle 78710
Evrim devleşiyor gözümde @dreamy @xemrexxx @Maskeli Fedai @MasacRE @Emre Ozansoy
Gerçekten çok sağlam bir kaynak, ben ikna oldum Yasin'in diskalifiye olduğuna
aynen öyle bu nasıl survivor dı yaa
Haftada 8 gün bölüm başı 4 saatten oluşan mükemmel SABAR eseri ha. Hahahahaha komikmiş doğrusu...
Sizi kafes dövüşüne çağırıyorumEn doğrusu karşı takıma geçmesi abla. gönüllüler kurtulsun artık, rahat nefes alsın.
🤮 🤮 🤮 🤮
Senin baktığın İsveç te çekilen ilk survivor olmasın.En son ben daha küçücükken bakmıştım Robinson bizdekinin ismi. İlkez bir kız ilk 4lüye klamıştı ve kalan kız türktü. İsmide Zübeyde'ydi. Sonralarında izlemedim
Taner harika ya.
Orada Gül 🌹 gibi damla dururken O botoks suratlının neyine tav oldun? @Dosi @Özgür @RevaN @Emre Ozansoy @MasacRE @Maskeli Fedai @MasacRE @vadikızı @Bully @xBUGRAx @eskici @xemrexxx @Sherlock ve diğerleriBen daha tam izlemeden Barış'a gıcık kaptım
Her konuya geldiğimde @Emre Ozansoy ve @vadikızı 'nin hararetli şekilde başkalarına savunmasina şahit oluyorum Okadar Nagihan fanıydim 2 sene önce, @MasacRE gile bukadar savunmadım
gözlerden kalpler fışkırmış @DarkLegenD yoksa @dreamy rakipmisin Evrim konusundaEkli dosyayı görüntüle 78710
Evrim devleşiyor gözümde @dreamy @xemrexxx @Maskeli Fedai @MasacRE @Emre Ozansoy
Rakiplik durum yok, Cemal Can olmazsa Evrim'i şampiyon yapacağız.gözlerden kalpler fışkırmış @DarkLegenD yoksa @dreamy rakipmisin Evrim konusunda
Cemal Can değilde ileriki dönemlerde Kadırgalıya destek olabilirim. Ama @dreamy bilir Oy atmışlığım var Evrim bacımızaRakiplik durum yok, Cemal Can olmazsa Evrim'i şampiyon yapacağız.
Oooooo @serhatt a santajherkesi malamat edebilrisin beni asla çünkü herkesle kasetin var ben yüzüne bakmadığım için bnm yok
Survivor izlemeye mi başladınKendini kandırıyor o
Bilemem,sen öyle diyorsan mümkündürKendini kandırıyor o
Ne münasebetSurvivor izlemeye mi başladın