TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

All Star olmalı ama 2016 sonrası performansı iyi olanlar gelmeli. Daha öncesine gerek yok, olursa Uğur Pektaş olur o kadar. :Z

Barış için tehlike olan iki yarışmacıdan direkt kurtulmak diyorsun :D Mantıklı ama yakın zamanda ikisi de gitmez :D Siz Evrim'e dikkat edin. Yakında Barış'a kazık atacak gibi bir his var içimde:D

Düne kadar Cemal Can - Barış finali olmasını istiyordum, ikisi de hak ediyordu çünkü. Ama dün avantaj oyunu başında Yasin, Nisa ve Cemal Can gidi dedikodu yaptı karşı takım ile. Gönüllülerin 'şer ittifakı' bu üçlü olabilir. :A

Evrim'de öyle bir algı var, ama yapacağını zannetmem. :F

Düne kadar Cemal Can - Barış finali olmasını istiyordum, ikisi de hak ediyordu çünkü. Ama dün avantaj oyunu başında Yasin, Nisa ve Cemal Can gidi dedikodu yaptı karşı takım ile. Gönüllülerin 'şer ittifakı' bu üçlü olabilir. :A

Evrim'de öyle bir algı var, ama yapacağını zannetmem. :F
Orada bende çok kızdım. Kendince haklı olabilirler ama özellikle rakiple konuşulması çok yanlış. Kendi ayaklarına sıktılar. Ama her türlü son 6'da falan Nisa-Cemal ve Barış üçlüsü yer alacaktır. Final koltuğu ise Barış kesin (sakatlık vs olmazsa) performanslarını en üste taşırlarsa Nisa-Aycan-Cemal ama benim gönlümden geçen iki kızdan birisinin olması. Elif son ikiye kalamayacaktır.