Aman bizim forumdakilere cıbıldak adam olsun yeter zaten@serhatt la @vadikızı nin hayat felsefesi de buymuş @Çiğdem @Dosi @xBUGRAx @Maskeli Fedai @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 78623
Aman bizim forumdakilere cıbıldak adam olsun yeter zaten@serhatt la @vadikızı nin hayat felsefesi de buymuş @Çiğdem @Dosi @xBUGRAx @Maskeli Fedai @MasacRE
Kız hayata küsüyordu resmen Ucuz atlattı
Kız Siz ne ara edeplendiniz
Mert'in yanından bile geçemez yakışıklılık konusunda@serhatt la @vadikızı nin hayat felsefesi de buymuş @Çiğdem @Dosi @xBUGRAx @Maskeli Fedai @MasacRE
Senin konsey yorumuna cevap vermiştim onu görmedin mi
Barış için tehlike olan iki yarışmacıdan direkt kurtulmak diyorsunNisa'nın küsmesi, Cemal'in de küsmesi demekti. Keşke küsseydi.
Mert'in yanından bile geçemez yakışıklılık konusunda
Sen de kendin gibi edepsizini savunuyonMert'in yanından bile geçemez yakışıklılık konusunda
Onu belirtmesem olmazdı Bu haliyle tam anlamıyla destekleyebilmek mümkün değil Ersin'i benim açımdan Zaten karşı takımda bir de ne olursa olsunilk cümlen harikalıkti ama sonra batırmışsın
Barış için tehlike olan iki yarışmacıdan direkt kurtulmak diyorsun Mantıklı ama yakın zamanda ikisi de gitmez Siz Evrim'e dikkat edin. Yakında Barış'a kazık atacak gibi bir his var içimdeNisa'nın küsmesi, Cemal'in de küsmesi demekti. Keşke küsseydi.
Barış için tehlike olan iki yarışmacıdan direkt kurtulmak diyorsun Mantıklı ama yakın zamanda ikisi de gitmez Siz Evrim'e dikkat edin. Yakında Barış'a kazık atacak gibi bir his var içimde
Orada bende çok kızdım. Kendince haklı olabilirler ama özellikle rakiple konuşulması çok yanlış. Kendi ayaklarına sıktılar. Ama her türlü son 6'da falan Nisa-Cemal ve Barış üçlüsü yer alacaktır. Final koltuğu ise Barış kesin (sakatlık vs olmazsa) performanslarını en üste taşırlarsa Nisa-Aycan-Cemal ama benim gönlümden geçen iki kızdan birisinin olması. Elif son ikiye kalamayacaktır.Düne kadar Cemal Can - Barış finali olmasını istiyordum, ikisi de hak ediyordu çünkü. Ama dün avantaj oyunu başında Yasin, Nisa ve Cemal Can gidi dedikodu yaptı karşı takım ile. Gönüllülerin 'şer ittifakı' bu üçlü olabilir.
Evrim'de öyle bir algı var, ama yapacağını zannetmem.