@vadikızı Evet, Barış oyun sonunda Acun'a söyleceklerim var demiş ve konseyde konuşuyor. "Bugüne söylemek kısmetmiş..." diyor.
Evet bunu demişlerdi işte grupta merak ettim ne diyecek acaba
@vadikızı Evet, Barış oyun sonunda Acun'a söyleceklerim var demiş ve konseyde konuşuyor. "Bugüne söylemek kısmetmiş..." diyor.
Kavga konusunda Acun yine abartıyordur bir şey çıkmaz benceAcunun söylediklerinden kesitler;
*Yarın istemediğimiz olaylar oldu; tansiyon çok yükseldi. Onun için toplantı yapacağız;kararı bilemiyorum.
**Ödül villa ödülü.
***Sercan sakatlığı uzun süreli değilmiş.
****Ödül açıkladığı sırada gönüllüler çok mutluyken ünlüler Sercandan dolayı tepkisiz kalmış.
** Sercanın küfürleri anlık reflex; bizim için sorun değil dedi. Uzatılmasını anlamsız buluyorum dedi.
** Bireysel Dokunulmazlık;Bireysel oyunlar gelecek dedi. Bu akşam hafıza oyunu var dedi.
**Adadaki Türklerie Karayiplerde mahsur kalan türk işçileri kurtarma için uçak göndercekmiş.
**Nisa için; dolaylı olarak Sercan meselesinden ogün voleybolda oynamadı dedi.
** Yüzü gülüyor; son dönemin en iyi ratinglerini aldığı için.
Unuttuklarım varsa @Emre Ozansoy ekler
@Dosi @Hachiko @vadikızı @eskici @MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam @hayret bi şey @dreamy
İfşa mı geliyor acaba?
Kavga konusunda Acun yine abartıyordur bir şey çıkmaz bence
Zevkin yine 10 numara canim😍Mert > Barış
Aksini iddia eden kördür
Ahh keşke gelse söylese Barış dün konsey dedi ama konuşturulmamış çocuk sonradan izleyince farkettim yasin dedi ya masada duruyordu yedi diye Barış dedi sordum yiyebilirsin dedi Yasin yok deyince Barış dediler ya dedi tam konuşmadılar ki çocuğu
Konseyi merakla bekliyorum... Şampiyon herkese ağzının payını verecek.
Bakalım bu akşam Barış neler saçmalayacakKavga konusunda Acun yine abartıyordur bir şey çıkmaz bence
Nasıl ölçtüb diye sormuyorumMert > Barış
Aksini iddia eden kördür
Made By Ilıcalı diyelim kenardan kenardan izliyelim kardeşimCuma günü Sercan - Nisa olayının, dün oyun durdurma olayının, bugün Sercan'ın sakatlanması ve yarın diskalifiye olabilecek derecek kavga olması...
Hepsinin üst üste gelmesi tesadüf mü @The_Erinch
Orada bende çok kızdım. Kendince haklı olabilirler ama özellikle rakiple konuşulması çok yanlış. Kendi ayaklarına sıktılar. Ama her türlü son 6'da falan Nisa-Cemal ve Barış üçlüsü yer alacaktır. Final koltuğu ise Barış kesin (sakatlık vs olmazsa) performanslarını en üste taşırlarsa Nisa-Aycan-Cemal ama benim gönlümden geçen iki kızdan birisinin olması. Elif son ikiye kalamayacaktır.
Barış yaptığı bütün pisliklere rağmen kendi ayağına sıkmış olmuyor ama diğerleri onun dedikodusunu yaptı diye kendi ayaklarına sıkmış oluyor. Barış pislik yapıyor, Barış’a + olarak yazılıyor. Barış pislik yaptığı için dedikodusu yapılıyor yine Barış’a + olarak yazılıyor. Survivor’da ne olsa Barış’a + olarak yazılıyor. Ne güzel dünya be.. Allah kahretsin böyle düzeni.Evet, kendi ayaklarına sıktılar. Bu Barış'a + olarak döndü bence.
Hakan Hatipoğlu, Aycan'ı gizli şampiyonluk adaylarından gösteriyor ve sürpriz yapma ihtimalini düşünüyorum. Elif yarı finali de göremeyebilir bence.
Ünlülerde sadece Mert ve Aycan isimleri öne çıkıyor, olursa Ersin. Ama Gönüllülerde öne çıkan isim daha fazla. Cemal Can, Nisa, Barış, Evrim, Berkan, Yasin...
Kız yılışık ağız, yakışıklılık olarak dedim. Ana, ortalığı karıştırdı çiyan .ssNasıl ölçtüb diye sormuyorum
Zevksizlerin aradına düştük iyi miZevkin yine 10 numara canim😍
Barış yaptığı bütün pisliklere rağmen kendi ayağına sıkmış olmuyor ama diğerleri onun dedikodusunu yaptı diye kendi ayaklarına sıkmış oluyor. Barış pislik yapıyor, Barış’a + olarak yazılıyor. Barış pislik yaptığı için dedikodusu yapılıyor yine Barış’a + olarak yazılıyor. Survivor’da ne olsa Barış’a + olarak yazılıyor. Ne güzel dünya be.. Allah kahretsin böyle düzeni.
Huyum kurumasın @MasacREKız yılışık ağız, yakışıklılık olarak dedim. Ana, ortalığı karıştırdı çiyan .ss
Zararsız oÜstüne @serhatt ı salarım bak hee
Bir şey çıkmaz bekleyin görünDiskalifiye olabilecek olaylar olmuş, toplanıp konuşacaklarmış ekip ile.
Bir şey çıkmaz bekleyin görün