2020 olmaz inşallah bir yerde patlarBiri 2018'in, biri 2019'un, biri 2020'nin şampiyonu...
2020 olmaz inşallah bir yerde patlarBiri 2018'in, biri 2019'un, biri 2020'nin şampiyonu...
Bunu bende farkettim. ikisindede çok iyi tüyolar aldığı söyleniyor.Benim gördüğüm hem Yusuf hem de Adem ile yakınmış. Gerçekten çok çakal bir adam Barış, bu kadar planlı hesaplı kitaplı giden birinden korkulur valla @eskici @Dosi @The_Erinch
Adamın her hareketi planlı abi ya çok belli. Nerede ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Çakallığın, sinsiliğin kitabını yazıyor resmenBunu bende farkettim. ikisindede çok iyi tüyolar aldığı söyleniyor.
Annem diyor; Ademden öğrenmişAdamın her hareketi planlı abi ya çok belli. Nerede ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor. Çakallığın, sinsiliğin kitabını yazıyor resmen
Ya bak Adem'i de hiç sevmem, o da Barış'ın yaşadığına benzer şeyler yaşadı adanın çok büyük çoğunluğuna karşı Sabriye ile birlikte yalnız kaldı mesela ama o en azından o an susup bekleyip konseyde konuşurum falan gibi hareketlere girmiyordu. O an ne oluyorsa çıkıp söylüyordu lafını, o konuda hesap kitap yapmıyordu Barış gibi. Ha yine sonuç olarak mağdur oluyor muydu oluyordu tabi ama neyse ki şampiyon olamadı o ilk sezonunda Sonraki sezon oldu ama maalesef o ayrıAnnem diyor; Ademden öğrenmiş
Ama işte şuan herşey Barışa işliyor. Buda bir gerçek... Adım gibi eminim Acun oynamazsa sonuçlarla sms 1. çıkacaktır.Ya bak Adem'i de hiç sevmem, o da Barış'ın yaşadığına benzer şeyler yaşadı adanın çok büyük çoğunluğuna karşı Sabriye ile birlikte yalnız kaldı mesela ama o en azından o an susup bekleyip konseyde konuşurum falan gibi hareketlere girmiyordu. O an ne oluyorsa çıkıp söylüyordu lafını, o konuda hesap kitap yapmıyordu Barış gibi. Ha yine sonuç olarak mağdur oluyor muydu oluyordu tabi ama neyse ki şampiyon olamadı o ilk sezonunda Sonraki sezon oldu ama maalesef o ayrı
Bence de öyle. Zaten finale kadar gidecektir muhtemelen ya şampiyon olur ya da 2. diye düşünüyorum, daha geride kalması çok düşük bir ihtimal.Ama işte şuan herşey Barışa işliyor. Buda bir gerçek... Adım gibi eminim Acun oynamazsa sonuçlarla sms 1. çıkacaktır.
Haykırdım bu ne böyleAyrıntıyı fark ettiniz mi?
@12.Adam @Hachiko @The_Erinch @hayret bi şey @MasacRE @Sherlock @vadikızı @Dosi
Ben de diyorum neden iki gündür birçok kişi birisine “aşkım” diye hitap ediyor, çok mu güzel Ya da yakışıklı diye şimdi kafama dank etti sanırım kadının ismi bu. 😱 Aşkım diye isim mi olur? Aşkın’ı anlarım o isim yaygın ama aşkım diye isim koymak ne bileyim... o kelimenin ağırlığı çok fazla ve dilde pelesenk olacak şey değil. Dahası belki kadının düşmanı var nefret ediyor ondan ama düşünsene saç baş kavga etmişler ve karakolda “aşkım başlattı” diye ifade veriyor.Tekrarda gene denk geldi..
Aşkımın taaa benchden ciyaklaması
Haykırdım bu ne böyle
Aşkim harika 3te 2 yaptı Aşkım.Ben de diyorum neden iki gündür birçok kişi birisine “aşkım” diye hitap ediyor, çok mu güzel Ya da yakışıklı diye şimdi kafama dank etti sanırım kadının ismi bu. 😱 Aşkım diye isim mi olur? Aşkın’ı anlarım o isim yaygın ama aşkım diye isim koymak ne bileyim... o kelimenin ağırlığı çok fazla ve dilde pelesenk olacak şey değil. Dahası belki kadının düşmanı var nefret ediyor ondan ama düşünsene saç baş kavga etmişler ve karakolda “aşkım başlattı” diye ifade veriyor.
Aşkim harika 3te 2 yaptı Aşkım.
Aşkim çok gıcık gibi yorumlar. Evet yazarken garip oluyor @MasacRE
İlginç bir görüntü.Ayrıntıyı fark ettiniz mi?
@12.Adam @Hachiko @The_Erinch @hayret bi şey @MasacRE @Sherlock @vadikızı @Dosi
Hayır, başka laflar bulmalı. "Meleğim" "Birtanem" "Kelebeğim" gibi laflarAma eşi olacak kişi adına oldukça avantajlı bir durum. Hiç “neden sevgi sözcükleri hiç kullanmıyorsun, bu kadar odun olmak zorunda mısın?” Gibi tripler yeme şansı yok adamın. Her ismiyle seslendiğinde +1sevgi puanı cepte. @The_Erinch