TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Benim gördüğüm hem Yusuf hem de Adem ile yakınmış. Gerçekten çok çakal bir adam Barış, bu kadar planlı hesaplı kitaplı giden birinden korkulur valla :A @eskici @Dosi @The_Erinch
D-Z-CjfXkAE9Ep2.jpg

4d799aad018e4e618ccd3c78a5677a8abarışmuratyağcı_ademkılıççı%20(3).JPG
Bunu bende farkettim. ikisindede çok iyi tüyolar aldığı söyleniyor.

Annem diyor; Ademden öğrenmiş :A :A :A
Ya bak Adem'i de hiç sevmem, o da Barış'ın yaşadığına benzer şeyler yaşadı adanın çok büyük çoğunluğuna karşı Sabriye ile birlikte yalnız kaldı mesela ama o en azından o an susup bekleyip konseyde konuşurum falan gibi hareketlere girmiyordu. O an ne oluyorsa çıkıp söylüyordu lafını, o konuda hesap kitap yapmıyordu Barış gibi. Ha yine sonuç olarak mağdur oluyor muydu oluyordu tabi ama neyse ki şampiyon olamadı o ilk sezonunda :A Sonraki sezon oldu ama maalesef o ayrı :T:

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Ya bak Adem'i de hiç sevmem, o da Barış'ın yaşadığına benzer şeyler yaşadı adanın çok büyük çoğunluğuna karşı Sabriye ile birlikte yalnız kaldı mesela ama o en azından o an susup bekleyip konseyde konuşurum falan gibi hareketlere girmiyordu. O an ne oluyorsa çıkıp söylüyordu lafını, o konuda hesap kitap yapmıyordu Barış gibi. Ha yine sonuç olarak mağdur oluyor muydu oluyordu tabi ama neyse ki şampiyon olamadı o ilk sezonunda :A Sonraki sezon oldu ama maalesef o ayrı :T:
Ama işte şuan herşey Barışa işliyor. Buda bir gerçek... Adım gibi eminim Acun oynamazsa sonuçlarla sms 1. çıkacaktır.

Ama işte şuan herşey Barışa işliyor. Buda bir gerçek... Adım gibi eminim Acun oynamazsa sonuçlarla sms 1. çıkacaktır.
Bence de öyle. Zaten finale kadar gidecektir muhtemelen ya şampiyon olur ya da 2. diye düşünüyorum, daha geride kalması çok düşük bir ihtimal.

Barış hata yapsa bile adamın ekmeğine yağ sürüyorlar. Gönüllüler takımından son 3'lü olarak eğer Berkan ağırlığını koyamazsa Evrim,Barış ve Cemal Can üçlüsü kalır. Ama umarım Berkan kendi potansiyelinin farkına varıp Yasin'in oyununa gelip sinmez. Eğer sinmeyip ağırlığını koyarsa sürpriz olarak Barış yerine son 3'lü olabilir.

Dünkü oyuna bakiyorim yine :bhr: final oyunu

Tekrarda gene denk geldi..
Aşkımın taaa benchden ciyaklaması :T:
Ben de diyorum neden iki gündür birçok kişi birisine “aşkım” diye hitap ediyor, çok mu güzel Ya da yakışıklı diye şimdi kafama dank etti sanırım kadının ismi bu. 😱 Aşkım diye isim mi olur? Aşkın’ı anlarım o isim yaygın ama aşkım diye isim koymak ne bileyim... o kelimenin ağırlığı çok fazla ve dilde pelesenk olacak şey değil. Dahası belki kadının düşmanı var nefret ediyor ondan ama düşünsene saç baş kavga etmişler ve karakolda “aşkım başlattı” diye ifade veriyor.

Ben de diyorum neden iki gündür birçok kişi birisine “aşkım” diye hitap ediyor, çok mu güzel Ya da yakışıklı diye şimdi kafama dank etti sanırım kadının ismi bu. 😱 Aşkım diye isim mi olur? Aşkın’ı anlarım o isim yaygın ama aşkım diye isim koymak ne bileyim... o kelimenin ağırlığı çok fazla ve dilde pelesenk olacak şey değil. Dahası belki kadının düşmanı var nefret ediyor ondan ama düşünsene saç baş kavga etmişler ve karakolda “aşkım başlattı” diye ifade veriyor.
Aşkim harika :Z 3te 2 yaptı Aşkım.
Aşkim çok gıcık gibi yorumlar. Evet yazarken garip oluyor :A @MasacRE

Aşkim harika :Z 3te 2 yaptı Aşkım.
Aşkim çok gıcık gibi yorumlar. Evet yazarken garip oluyor :A @MasacRE

Ama eşi olacak kişi adına oldukça avantajlı bir durum. Hiç “neden sevgi sözcükleri hiç kullanmıyorsun, bu kadar odun olmak zorunda mısın?” Gibi tripler yeme şansı yok adamın. Her ismiyle seslendiğinde +1sevgi puanı cepte. :A @The_Erinch

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch and Dosi
Ama eşi olacak kişi adına oldukça avantajlı bir durum. Hiç “neden sevgi sözcükleri hiç kullanmıyorsun, bu kadar odun olmak zorunda mısın?” Gibi tripler yeme şansı yok adamın. Her ismiyle seslendiğinde +1sevgi puanı cepte. :A @The_Erinch
Hayır, başka laflar bulmalı. "Meleğim" "Birtanem" "Kelebeğim" gibi laflar :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski