Emre Ozansoy
Moderatör
Burada Barışa katılmıyorun, bende her zaman şarkı söylerim, çok ciddi ortamlarda bile.![]()
Dokunulmazlık başlıyor![]()
Evet bu itici isimleri destekleme konusundaki istikrarını hiç bozmuyorsun gerçekten, çok ilginç bir durumKırmızılar her sene favorim. Bence gayet mantıklı seçimler yapıyorum.
Geçen sene Hikmet'i tutuyordum. En sevilmeyen yarışmacıAdam süperdi. 2 araba kazandı, takımlarina da kazandırip çok kötü sakatlandi. Yaşida baya vardi.
Nagihan'ı da desteklemiş biriyim. Yani herkesin gıcık kaptiklarıni sevme gibi huyum var@eskici
raklam girer. Bukadar erken şaşırırimDokunulmazlık başlıyor![]()
Normalde desteklediklerim kazanmazdı ama Atakan ile o zinciri kırmıştımEvet bu itici isimleri destekleme konusundaki istikrarını hiç bozmuyorsun gerçekten, çok ilginç bir durum![]()
Onu niyetle söylemedin Mert adın gibi değilsin maalesef![]()
Acun erken başlatıyorBen de tam etiket atıyordum, neredesin diye.![]()
Girmez şimdiraklam girer. Bukadar erken şaşırırim![]()
İyi niyetmiş...Günahına giriyorlarmış...
![]()
İlla üzgün mü olmalılar, ne güzel işte şarkı söylüyorlar, her zaman söylesinler şarkının zararı yoktur.Ama şua var dokunulmazlığı kaybetmişsin isim verecez niye böyle mutlu görünüyoruz diyor![]()
O zamanlar iyi seçimler yapıyordun, sonra ne olduysa bozdun kendiniNormalde desteklediklerim kazanmazdı ama Atakan ile o zinciri kırmıştımSonra senle Ogeday'da buluştuk
![]()
İlla üzgün mü olmalılar, ne güzel işte şarkı söylüyorlar, her zaman söylesinler şarkının zararı yoktur.