Emre Ozansoy
Moderatör
Burada Barışa katılmıyorun, bende her zaman şarkı söylerim, çok ciddi ortamlarda bile.
Dokunulmazlık başlıyor
Evet bu itici isimleri destekleme konusundaki istikrarını hiç bozmuyorsun gerçekten, çok ilginç bir durumKırmızılar her sene favorim. Bence gayet mantıklı seçimler yapıyorum.
Geçen sene Hikmet'i tutuyordum. En sevilmeyen yarışmacı Adam süperdi. 2 araba kazandı, takımlarina da kazandırip çok kötü sakatlandi. Yaşida baya vardi.
Nagihan'ı da desteklemiş biriyim. Yani herkesin gıcık kaptiklarıni sevme gibi huyum var @eskici
raklam girer. Bukadar erken şaşırırimDokunulmazlık başlıyor
Normalde desteklediklerim kazanmazdı ama Atakan ile o zinciri kırmıştım Sonra senle Ogeday'da buluştukEvet bu itici isimleri destekleme konusundaki istikrarını hiç bozmuyorsun gerçekten, çok ilginç bir durum
Onu niyetle söylemedin Mert adın gibi değilsin maalesef
Acun erken başlatıyorBen de tam etiket atıyordum, neredesin diye.
Girmez şimdiraklam girer. Bukadar erken şaşırırim
İyi niyetmiş... Günahına giriyorlarmış...
İlla üzgün mü olmalılar, ne güzel işte şarkı söylüyorlar, her zaman söylesinler şarkının zararı yoktur.Ama şua var dokunulmazlığı kaybetmişsin isim verecez niye böyle mutlu görünüyoruz diyor
O zamanlar iyi seçimler yapıyordun, sonra ne olduysa bozdun kendiniNormalde desteklediklerim kazanmazdı ama Atakan ile o zinciri kırmıştım Sonra senle Ogeday'da buluştuk
İlla üzgün mü olmalılar, ne güzel işte şarkı söylüyorlar, her zaman söylesinler şarkının zararı yoktur.