TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Acunun söylediklerinden kesitler;
*Yarın istemediğimiz olaylar oldu; tansiyon çok yükseldi. Onun için toplantı yapacağız;kararı bilemiyorum.
**Ödül villa ödülü.
***Sercan sakatlığı uzun süreli değilmiş.
****Ödül açıkladığı sırada gönüllüler çok mutluyken ünlüler Sercandan dolayı tepkisiz kalmış.
** Sercanın küfürleri anlık reflex; bizim için sorun değil dedi. Uzatılmasını anlamsız buluyorum dedi.
** Bireysel Dokunulmazlık;Bireysel oyunlar gelecek dedi. Bu akşam hafıza oyunu var dedi.
**Adadaki Türklerie Karayiplerde mahsur kalan türk işçileri kurtarma için uçak göndercekmiş.
**Nisa için; dolaylı olarak Sercan meselesinden ogün voleybolda oynamadı dedi.
** Yüzü gülüyor; son dönemin en iyi ratinglerini aldığı için.

Unuttuklarım varsa @Emre Ozansoy ekler :)

@Dosi @Hachiko @vadikızı @eskici @MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam @hayret bi şey @dreamy

*Yarın istemediğimiz olaylar oldu; tansiyon çok yükseldi. Onun için toplantı yapacağız;kararı bilemiyorum.
**Ödül villa ödülü.
****Ödül açıkladığı sırada gönüllüler çok mutluyken ünlüler Sercandan dolayı tepkisiz kalmış.
** Sercanın küfürleri anlık reflex; bizim için sorun değil dedi. Uzatılmasını anlamsız buluyorum dedi.
** Bireysel Dokunulmazlık;Bireysel oyunlar gelecek dedi. Bu akşam hafıza oyunu var dedi.
**Adadaki Türklerie Karayiplerde mahsur kalan türk işçileri kurtarma için uçak göndercekmiş.

@Dosi @Hachiko @vadikızı @eskici @MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam @hayret bi şey @dreamy

Son kısmını izledim abim bakalım bu akşam neler olacak ya :D

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Orada bende çok kızdım. Kendince haklı olabilirler ama özellikle rakiple konuşulması çok yanlış. Kendi ayaklarına sıktılar. Ama her türlü son 6'da falan Nisa-Cemal ve Barış üçlüsü yer alacaktır. Final koltuğu ise Barış kesin (sakatlık vs olmazsa) performanslarını en üste taşırlarsa Nisa-Aycan-Cemal ama benim gönlümden geçen iki kızdan birisinin olması. Elif son ikiye kalamayacaktır.

Evet, kendi ayaklarına sıktılar. Bu Barış'a + olarak döndü bence. :A

Hakan Hatipoğlu, Aycan'ı gizli şampiyonluk adaylarından gösteriyor ve sürpriz yapma ihtimalini düşünüyorum. Elif yarı finali de göremeyebilir bence.

Ünlülerde sadece Mert ve Aycan isimleri öne çıkıyor, olursa Ersin. Ama Gönüllülerde öne çıkan isim daha fazla. Cemal Can, Nisa, Barış, Evrim, Berkan, Yasin...

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
**Ödül villa ödülü.

Ben de sonradan girdim abi, bunları duydum sadece. Dizi izliyordum. :F

Kavga olayını çok merak ediyorum ve sosyal medyada Yunus Emre olma ihtimali konuşuluyor.

• Beğendim
  • Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy