Ah bir de sen de Yasin hakkında böyle konuşmaya başlasan artık ne güzel olacakSeni Barış hakkında böyle konuşurken görmek istiyorum işte![]()
Ah bir de sen de Yasin hakkında böyle konuşmaya başlasan artık ne güzel olacakSeni Barış hakkında böyle konuşurken görmek istiyorum işte![]()
Twiiter de Barış grubundayım orda dediler Barış Acuna gitmiş demiş ki ben konseyde konuşmak istiyorum demiş
Yine yayın mı yapıyor instagramdanMeryem'i seneye alacaklarmış... 😱
Görmedim abla öyle bir şey.
Yine yayın mı yapıyor instagramdan![]()
Haha yok Ersin'i severim, onun tek suçu bu itici ikiliye yancılık yapmakiçinizde yapmanız en iyisi
Ersin'e yapmayın![]()
Hayat felsefem
Yasin’e sövme Yasin’e sövmeSenin sabrına hayran kaldım yalnız, dünden beri yorulmak bilmeden tane tane her şeyi anlatmaya çalışmak büyük olay
@eskici Barış'a ben de Mert, Yasin ve Sercan'a çok güzel sövüyoruz gerçekten ama bütün sözlerimizi buraya yazamıyoruz tabi![]()
Yine yayın mı yapıyor instagramdan![]()
@serhatt la @vadikızı nin hayat felsefesi de buymuş@Çiğdem @Dosi @xBUGRAx @Maskeli Fedai @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 78623
Olması gerekenMeryem'i seneye alacaklarmış... 😱
Senin felsefen olmasın bu@serhatt la @vadikızı nin hayat felsefesi de buymuş@Çiğdem @Dosi @xBUGRAx @Maskeli Fedai @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 78623
Olması gereken![]()
Terbiyesizzzzz teyzene bunu nasıl dersinnnnn
Kız Siz ne ara edeplendinizSenin felsefen olmasın bu![]()
Senin görmediğin bi araKız Siz ne ara edeplendiniz![]()
Kız hayata küsüyordu resmenAcun, Nisa'nın oynamaması ile ilgili konuşmamış ama Sercan olayı ile ilgili olabilir dedi. Biz de öyle düşünüyorduk zaten.![]()
ilk cümlen harikalıkti ama sonra batırmışsınHaha yok Ersin'i severim, onun tek suçu bu itici ikiliye yancılık yapmak![]()