Ah bir de sen de Yasin hakkında böyle konuşmaya başlasan artık ne güzel olacakSeni Barış hakkında böyle konuşurken görmek istiyorum işte
Ah bir de sen de Yasin hakkında böyle konuşmaya başlasan artık ne güzel olacakSeni Barış hakkında böyle konuşurken görmek istiyorum işte
Twiiter de Barış grubundayım orda dediler Barış Acuna gitmiş demiş ki ben konseyde konuşmak istiyorum demiş
Yine yayın mı yapıyor instagramdanMeryem'i seneye alacaklarmış... 😱
Görmedim abla öyle bir şey.
Yine yayın mı yapıyor instagramdan
Haha yok Ersin'i severim, onun tek suçu bu itici ikiliye yancılık yapmakiçinizde yapmanız en iyisi
Ersin'e yapmayın
Hayat felsefem
Yasin’e sövme Yasin’e sövmeSenin sabrına hayran kaldım yalnız, dünden beri yorulmak bilmeden tane tane her şeyi anlatmaya çalışmak büyük olay
@eskici Barış'a ben de Mert, Yasin ve Sercan'a çok güzel sövüyoruz gerçekten ama bütün sözlerimizi buraya yazamıyoruz tabi
Yine yayın mı yapıyor instagramdan
@serhatt la @vadikızı nin hayat felsefesi de buymuş @Çiğdem @Dosi @xBUGRAx @Maskeli Fedai @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 78623
Olması gerekenMeryem'i seneye alacaklarmış... 😱
Senin felsefen olmasın bu@serhatt la @vadikızı nin hayat felsefesi de buymuş @Çiğdem @Dosi @xBUGRAx @Maskeli Fedai @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 78623
Olması gereken
Terbiyesizzzzz teyzene bunu nasıl dersinnnnn
Kız Siz ne ara edeplendinizSenin felsefen olmasın bu
Senin görmediğin bi araKız Siz ne ara edeplendiniz
Kız hayata küsüyordu resmen Ucuz atlattıAcun, Nisa'nın oynamaması ile ilgili konuşmamış ama Sercan olayı ile ilgili olabilir dedi. Biz de öyle düşünüyorduk zaten.
ilk cümlen harikalıkti ama sonra batırmışsınHaha yok Ersin'i severim, onun tek suçu bu itici ikiliye yancılık yapmak