hayret bi şey
Emekli
Artık anladığını düşünüyorumAnladığımı anlatmaya çalıştım sadece amacım seni ve diğerlerini yormak değildi kusura bakma lütfen
Artık anladığını düşünüyorumAnladığımı anlatmaya çalıştım sadece amacım seni ve diğerlerini yormak değildi kusura bakma lütfen
Dediği doğru bile olsa ben kaç gündür ona bu denli fanlık yapmamasıni belirtmistim. Biraksin herkes istediği gibi anlasın. Onun söylemiyle fikirler değişmez. Ben misal genelde sevilmeyen yarışmacıları destekliyorum ama eleştirenlerle birlikte gülüp geçmekteyim.
@vadikızı bak olayı ben şu şekilde kısaca yazdım ama senin gibiler böyle savundukça Barış'a gıcık kapmaktayız kısaca Barış yemiş başkalarınin payını ama büyütmeye değmez.
Bu da izlediğim Konsey:
° SIKINTI YOK Berkan
° SON DUDAK BÜKÜCÜ Nisa
° ÇİNGENE OBASI REİSİ Yasin
° BABAANNE Gizem
° YANCI BABUŞ Ardahan
° MEDYUM Cemal
° MİZAÇ MAĞDURU Evrim
° YANLIZ KOVBOY Barış
(twiterda gördüğüm bir benzetme)
Haydi herkese iyi geceler
Bu benzetme bir Barış fanboyundan yapılmış zaten belli, Barış için eskici'nin benzetmesi daha uygun duruyor evetBarış’a yapılan benzetmeyi Pislik Barış olarak düzeltmek istiyorum malum yapmadığı pislik kalmadı offf şu adama var ya acayip sövüyorum da buraya sadece pislik yazmakla yetiniyorum @MasacRE
Dediği doğru bile olsa ben kaç gündür ona bu denli fanlık yapmamasıni belirtmistim. Biraksin herkes istediği gibi anlasın. Onun söylemiyle fikirler değişmez. Ben misal genelde sevilmeyen yarışmacıları destekliyorum ama eleştirenlerle birlikte gülüp geçmekteyim.
@vadikızı bak olayı ben şu şekilde kısaca yazdım ama senin gibiler böyle savundukça Barış'a gıcık kapmaktayız kısaca Barış yemiş başkalarınin payını ama büyütmeye değmez.
Bu da izlediğim Konsey:
15 reyting ucu ucuna kaçtı ha Yalnız final zamanı 20'ye kadar yolu var gibi bu işin Forumda da izleyicisi sayısı baya arttı cidden, etiketlediklerin dışında da 2-3 kişi daha var izleyen
1 SURVIVOR TV8 13.11 26.83
1 SURVIVOR TV8 13.14 28.02
1 SURVIVOR TV8 14.67 28.89
Millet; 15 e göz kırpmışız beeeeee
Osmanlı Döneminin Zirve Anları Gibiyiz.
Tek başına Tv Dünyasının Hakimi 😎😎😎
Dün verilen bölüm bence sezonun en iyi bölümüydü. Bakalım ilerisi neler getirecek.
@MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi @Emre Ozansoy @Hachiko @dreamy @eskici @Sherlock @DarkLegenD @12.Adam @hayret bi şey @12.Adam @MayısKralı @vadikızı @Tolstoyevski (gizli takipçimiz) @RevaN @Bully
Eskiden 3 kişi etiket atardım şimdi acaba unuttuklarım var mı der hale geldim.
Nasıl Mesudummmmm
Barış kendisini bu kadar savunamıyor Özür dileyip kabullendi her şeyiMelek'e anlatayım derken ben yoruldum dün geceden bu yana
Yes of course
Doyamadın kaoslara. Valla ben izlemekten yoruldum içimiz dışımız kaos olmuş yeter be
Nisa’nın dediği 5’le senin dediğin 5 tamamen farklı şeyler sen olayı çok yanlış anlamışsınşimdi beni dikkatli okuyun nisanın tatlı diye anlattığı dondurma değil dondurma 8 tane verilmiş yemişler yada nisada diyo dondurma 8 tane verildi yedik diye bu dondurma dedikleri bir sosmuş bu tamam mı ki Evrim dondurma değil dondurmanın yanında verilen sos dedi Nisanın türkçesi iyi olmadığı için tatlı diye anlatıyor şimdi bundan 5 tane verilmiş herkese verilmemiş bunun 5 tanesinin 1 tanesini nisa yemiş akşam yedim diyor dolaba koydum ki sabah yeriz diye diyo sabahta Evrim bi tane yemiş Yunus emre de yemiş barışta yemiş konu bu dondurma dondurma dedikleri bu sos yani dondurma 8 tane verilmiş yemişler zaten
@hayret bi şey @Maskeli Fedai @eskici @The_Erinch @12.Adam @Emre Ozansoy @Dosi @MasacRE
Barış'ın kendisini bu kadar savunamıyor Özür dileyip kabullendi her şeyi
Kaossuz ben ben değilimDoyamadın kaoslara. Valla ben izlemekten yoruldum içimiz dışımız kaos olmuş yeter be
Nisa’nın dediği 5’le senin dediğin 5 tamamen farklı şeyler sen olayı çok yanlış anlamışsın
Off nesi tatlı ya şu Mert'i övüp durma bana Barış konusunda da dondurma olayı onu yazmak için bahane oldu zaten. Barış her iki takım tarafından da sevilmiyor yani bu net. O yüzden performans durumunu es geçip gitmesini istiyorlar ama işe yaramayacak tabi ki. SMS'de rahatlıkla 1. olacaktır Barış maalesefİzledim konseyi ama sadece dondurma videosu vardı, başka kaoslarda varmıydi bilmiyorum
Gelelim yorumlarıma:
Barış'ın üstüne sanki fazla gidilmiş, olabilir yemişse yemiş, bunu daha önce başka yarışmacılarda yapmışti. Bu mevzuyu konsey önceside konuşabilirdi. Yalnız Barış'ın bakışı duruşu küçük Emrah modu herhalde oyüzden gıcık kapanlar kapıyor.
Gelelim ünlülere, Mert için dedikoducu falan demiştin @The_Erinch bence Mert çok tatlı konseyde @MasacRE @eskici
ben açıkçası güldüm Ersin ve Sercan'a olayları anlatırken
Gizem'i değilde Barış'ı yazmaları Parviz'in gidişi kadar komik olmuş
Barış'ın kendisi kabullendi :aKabullenmedim anlamadığınız için susmayı tercih ettim çocuk orda YİYEBİLİRSİN dendiği için yedim fazla yediysem özür dilerim dedi zaten
Yarına sıkıntılı olaylar varmış, diskalifiye düşünülebilecek olaylar olmuş 😮
Barış'ın kendisi kabullendi :a
MertOff nesi tatlı ya şu Mert'i övüp durma bana Barış konusunda da dondurma olayı onu yazmak için bahane oldu zaten. Barış her iki takım tarafından da sevilmiyor yani bu net. O yüzden performans durumunu es geçip gitmesini istiyorlar ama işe yaramayacak tabi ki. SMS'de rahatlıkla 1. olacaktır Barış maalesef