TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

İzledim konseyi ama sadece dondurma videosu vardı, başka kaoslarda varmıydi bilmiyorum
Gelelim yorumlarıma:
Barış'ın üstüne sanki fazla gidilmiş, olabilir yemişse yemiş, bunu daha önce başka yarışmacılarda yapmışti. Bu mevzuyu konsey önceside konuşabilirdi. Yalnız Barış'ın bakışı duruşu küçük Emrah modu :A herhalde oyüzden gıcık kapanlar kapıyor.
Gelelim ünlülere, Mert için dedikoducu falan demiştin @The_Erinch bence Mert çok tatlı konseyde :bhr: @MasacRE @eskici
ben açıkçası güldüm Ersin ve Sercan'a olayları anlatırken :A

Gizem'i değilde Barış'ı yazmaları Parviz'in gidişi kadar komik olmuş :A

Mertin neresi tatlı pis dedikoducuuu :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sercan sakatlığı uzun süreli değilmiş. Ödül Villa ödülüymüş ama sonunda kavga çıkmış. Acun abartmıyorsa eğer sıkıntı varmış, potansiyel kavga adayları Yasin, Berkan, Benchden Sercan

• İlginç
Reactions: Angelica
Melek'e anlatayım derken ben yoruldum dün geceden bu yana :D
Senin sabrına hayran kaldım yalnız, dünden beri yorulmak bilmeden tane tane her şeyi anlatmaya çalışmak büyük olay :A

Mert :bhr:
gör @vadikızı kaossuz ne güzel o Mert'e sövüyor ben ise övüyorum :A @eskici @Maskeli Fedai
@eskici Barış'a ben de Mert, Yasin ve Sercan'a çok güzel sövüyoruz gerçekten ama bütün sözlerimizi buraya yazamıyoruz tabi :A

Senin sabrına hayran kaldım yalnız, dünden beri yorulmak bilmeden tane tane her şeyi anlatmaya çalışmak büyük olay :A

@eskici Barış'a ben de Mert, Yasin ve Sercan'a çok güzel sövüyoruz gerçekten ama bütün sözlerimizi buraya yazamıyoruz tabi :A
içinizde yapmanız en iyisi :A
Ersin'e yapmayın :bhr: