TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Yaw öyle deme sürekli hemen fısfıs Ersine Sercana.
Ama ben zekasına hayranım. Gerçekten zekasıyla oyun kazandırdığı oldu ve inanılmaz rahatsız edici o rahatlığı yok muuuu Allahımmm :Z:X

Barış için benim anladığım; 5 ürün varmış,hepsi azar azar yesin diye ama sanırım o 2 tane birden yemiş;ona yeme dedikleri halde.Konu çok uzamış orada.

orada bir eleştirde Nisaya gelmiş @hayret bi şey ve @MasacRE ; ben oynamıcam;canım istemiyor dediği oyunda kazanılan ödüller için ;çıkıpda nerede benim dondurmalarım; demesini çok eleştirmişler nisanın.
Bugüne kadar sayesinde yedikleri oyunlara saysınlar o zaman :D Laf anlatacak hallerimiz kalmadı çünkü :D

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Onlar da bilinmiyor. Yemeklerin bir yere saklandığını öğrenmişler.

2.12'den itibaren izleyebilirsin. Kısa konuştu zaten.

Bende sana yazıyordum konuşulan dondurma değil sos dondurma 8 tane verilmiş yenmiş :D tamam mı nisanın tatlı diye anlattığı dondurmanın yanına verilen sos oda 5 tane verilmiş nisa onu anlatıyor işte:D

• Olmamış
Reactions: hayret bi şey
Bende sana yazıyordum konuşulan dondurma değil sos dondurma 8 tane verilmiş yenmiş :D tamam mı nisanın tatlı diye anlattığı dondurmanın yanına verilen sos oda 5 tane verilmiş nisa onu anlatıyor işte:D
Bana cevap yazma sen artık. Lütfen.

Arkadaşım son kez anlatıyorum sana umarım bu sefer anlarsın. Görüntüler de ortada ve sen anlamıyorsun. Yanlış anlama ama küçük bir çocuğa izletsen o anlar artık bu kadar zaman sonra.

O 8 tane muhabbeti birleşmeden sonra 8 yarışmacıya 5'er adet verilen tatlılar. Onlardan 1 tanesini yedim gerisi kalan 4'ünü sabah yemek için diyor. Herkesin 5 adet tatlısı var zaten. Ki sabah kalktıklarında o yiyecekler ortada da yokmuş.

O dondurma dedikleri şey ise voleybol oyunundan sonra yedikleri yemeklerin yanındaki 5 adet sos. Yarışmacılar o sosları buzluğa atarak dondurma gibi yiyelim demişler. Onlardı sadece yiyenler Emrim, Yunus ve Barış. Nisa o sosdan yememiş.

• Güldürdün
:D şimdi beni dikkatli okuyun nisanın tatlı diye anlattığı dondurma değil dondurma 8 tane verilmiş yemişler yada nisada diyo dondurma 8 tane verildi yedik diye bu dondurma dedikleri bir sosmuş bu tamam mı ki Evrim dondurma değil dondurmanın yanında verilen sos dedi Nisanın türkçesi iyi olmadığı için tatlı diye anlatıyor şimdi bundan 5 tane verilmiş herkese verilmemiş bunun 5 tanesinin 1 tanesini nisa yemiş akşam yedim diyor dolaba koydum ki sabah yeriz diye diyo sabahta Evrim bi tane yemiş Yunus emre de yemiş barışta yemiş konu bu dondurma dondurma dedikleri bu sos yani dondurma 8 tane verilmiş yemişler zaten :D

@hayret bi şey @Maskeli Fedai @eskici @The_Erinch @12.Adam @Emre Ozansoy @Dosi @MasacRE

:D şimdi beni dikkatli okuyun nisanın tatlı diye anlattığı dondurma değil dondurma 8 tane verilmiş yemişler yada nisada diyo dondurma 8 tane verildi yedik diye bu dondurma dedikleri bir sosmuş bu tamam mı ki Evrim dondurma değil dondurmanın yanında verilen sos dedi Nisanın türkçesi iyi olmadığı için tatlı diye anlatıyor şimdi bundan 5 tane verilmiş herkese verilmemiş bunun 5 tanesinin 1 tanesini nisa yemiş akşam yedim diyor dolaba koydum ki sabah yeriz diye diyo sabahta Evrim bi tane yemiş Yunus emre de yemiş barışta yemiş konu bu dondurma dondurma dedikleri bu sos yani dondurma 8 tane verilmiş yemişler zaten :D

@hayret bi şey @Maskeli Fedai @eskici @The_Erinch @12.Adam @Emre Ozansoy @Dosi @MasacRE
Sen ciddi olamazsın, gerçekten 100 defa da izlesen anlamayacaksın. Şükür herkes izliyor ve anlıyor. Senin yazdıklarınla insanların fikirleri değişmez.

• Güldürdün
Reactions: Hazem
Bana cevap yazma sen artık. Lütfen.

Arkadaşım son kez anlatıyorum sana umarım bu sefer anlarsın. Görüntüler de ortada ve sen anlamıyorsun. Yanlış anlama ama küçük bir çocuğa izletsen o anlar artık bu kadar zaman sonra.

O 8 tane muhabbeti birleşmeden sonra 8 yarışmacıya 5'er adet verilen tatlılar. Onlardan 1 tanesini yedim gerisi kalan 4'ünü sabah yemek için diyor. Herkesin 5 adet tatlısı var zaten. Ki sabah kalktıklarında o yiyecekler ortada da yokmuş.

O dondurma dedikleri şey ise voleybol oyunundan sonra yedikleri yemeklerin yanındaki 5 adet sos. Yarışmacılar o sosları buzluğa atarak dondurma gibi yiyelim demişler. Onlardı sadece yiyenler Emrim, Yunus ve Barış. Nisa o sosdan yememiş.

Hayır işte her yarışmaya 5 tane verilmemiş akşam acunda dedi kişi başına verilmedi dedi

Sen ciddi olamazsın, gerçekten 100 defa da izlesen anlamayacaksın. Şükür herkes izliyor ve anlıyor. Senin yazdıklarınla insanların fikirleri değişmez.

ben değişsin diye yapmıyorum ki anladığımı size aktarıyorum twiti anlatan çocukla bile konuştuk benmi yanlış anladım acaba diye yok abla doğru anlamışsın dedi

Hayır işte her yarışmaya 5 tane verilmemiş akşam acunda dedi kişi başına verilmedi dedi
O voleybol oyunundan sonraki. Sana anlatmaya çalıştığım ilk başta Nisanın dediği 5 tatlı birleşme gecesi herkese verilen 5 tatlı. Onları zaten yemiş. Herkesin 5'er tane var zaten. Senin dediğin 5 sos voleybol oyunundan sonra. Ondan yememiş. O sosa da hepsi dondurma diyor zaten

• Beğendim
O voleybol oyunundan sonraki. Sana anlatmaya çalıştığım ilk başta Nisanın dediği 5 tatlı birleşme gecesi herkese verilen 5 tatlı. Onları zaten yemiş. Herkesin 5'er tane var zaten. Senin dediğin 5 sos voleybol oyunundan sonra. Ondan yememiş. O sosa da hepsi dondurma diyor zaten

Hayır işte 5 tane verilmemiş Acun dedi ki kişi başına verilmedi dedi

Hayır işte 5 tane verilmemiş Acun dedi ki kişi başına verilmedi dedi
Hayır acun sosu kişi başına vermedik dedi. Nisanın ilk anlattığı kişi başı 5'er adet tatlı tüm yarışmacılara ünlülere de verilen tatlı. Altını çiziyorum sos voleyboldan sonra 8 kişiye 5 adet verilen. Buradaki olay nisanın sosdan önceki günlerde yaşanan sıkıntıları da dile getirmek istemesiyle patladı. Sosdan yemedi

Yanlış anlamış olabilirim ama izlediğimde Nisa birleşme partisindekini anlatıyor sosu anlatıyor ama bir hafta boyunca dondurma konuşuldu bizim kafamızı karıştıran o dondurma değil sos aslında burda algı var barışa bunuda yapan yasin
O sosa dondurma diyorlar çünkü buzlukta dondurmuşlar onu. Dondurma gibi yemek için

Melekciğim bizde izledik konseyi. Kendini boşa yormuşsun😊

Melek'e anlatayım derken ben yoruldum dün geceden bu yana :D
Dediği doğru bile olsa ben kaç gündür ona bu denli fanlık yapmamasıni belirtmistim. Biraksin herkes istediği gibi anlasın. Onun söylemiyle fikirler değişmez. Ben misal genelde sevilmeyen yarışmacıları destekliyorum ama eleştirenlerle birlikte gülüp geçmekteyim.
@vadikızı bak olayı ben şu şekilde kısaca yazdım ama senin gibiler böyle savundukça Barış'a gıcık kapmaktayız :A kısaca Barış yemiş başkalarınin payını ama büyütmeye değmez.
İzledim konseyi ama sadece dondurma videosu vardı, başka kaoslarda varmıydi bilmiyorum
Gelelim yorumlarıma:
Barış'ın üstüne sanki fazla gidilmiş, olabilir yemişse yemiş, bunu daha önce başka yarışmacılarda yapmışti. Bu mevzuyu konsey önceside konuşabilirdi. Yalnız Barış'ın bakışı duruşu küçük Emrah modu :A herhalde oyüzden gıcık kapanlar kapıyor.
Gelelim ünlülere, Mert için dedikoducu falan demiştin @The_Erinch bence Mert çok tatlı konseyde :bhr: @MasacRE @eskici
ben açıkçası güldüm Ersin ve Sercan'a olayları anlatırken :A

Gizem'i değilde Barış'ı yazmaları Parviz'in gidişi kadar komik olmuş :A
Bu da izlediğim Konsey: