***Ünlülere haksızlık var. Oyunu niye ordan başlatıyor ki.. Esat yontuç sohbet havasında anlatıyor totemin masada kalmasını...
***Aynen 2 kisiye anlatip 3 kisiye anlatmiyor
***Kural olarak iptali kabul edelim. Ancak Elif ve Nisa'nın kesinlikle baştan başlaması gerekiyordu. Elif hem parkuru iyi koşabilen hem de nefes kontrolü çok iyi olan bir survivor. Net şekilde Nisa'ya avantaj sağlanmış oldu.
***Senelerdir tüm yarışmacılar itiraz ediyor ayrıca saygılı 1 dille ettiler o ufak detayi unutmuş ola bilirler Esat orda yarım ağız sayılmasın ya diyor Haksız da olsalar bu derece bagirmanin alcaltmanin gereği yoktu Demorelize etti yarışmacıları acun.
***Ben sizi dinlendirecem falan ne ayıp
***Anlamamislar oyunu. Niye bu kadar gönüllüleri tutuyorsunuz siz.
***Acun resmen gönüllülerin kazanması için elinden geleni yapıyor
***Böyle oyunmu anlatılır. Kalabalık kargaşa. Muhabbet tadında. Sayilmasin falan demeler. Bence ünlüler kazanmıştı. Anlamamislar oyunu çok abartildi. Her zaman programınızı takdir ederim acun bey. Oyun anlatilis tarzını hiç beğenmedim . Esat bey sohbet tadında anlatıyr
***Evrim o soruyu sormasaydı. Acaba esat açıklıcakmıydı kuralı. Evrim sormasaydı elif kazanmıştı. Duymamış olamazlarmı. Hemen haklı acun beyefendisi. Hep reyting mevzusu.
***gönüllüler takımından bile çoğu kişi duymamış. Kaldı ki Elif kaldırıp yerine koyup tekrar devirdi. O an hakem masaya düştükten sonra tekrar yerine koyup “sırasıyla”devireceksiniz dememiş. Masaya düştüğü anki sırası hakkında bir bilgi yok. Elif’in hakkı yendi!
***Ünlülere haksızlık yapıyorlar. İnsanların Emeğine yazık oluyor. Kural son anda Evrim sormuş, bazı kişler çok uzak. Duymamaları gayet normal. Saçma bir kurla yüzünde adamlar gidiyor. Orda sadece Evrim ve Ezgi var. Evrim sormasaydı hiç anlatmayacaktı. Adaletli olmak lazım..
Daha yüzlerce yorum kopyalayabilirim dün akşamla ilgili
Birde sıkı izleyici olan babamın mesajını yazayım ; " sadece evrim bir soru sormuş esat cavabını vermiş ama galiba birtek evrim ilgilenmiş ;esattada hata var hepsinin dikkatibi çekecekti"
Ve Acun içinse; " acunda burnundan kıl aldırmıyor sanki yarışan o ;oynayanın adrenali yüksek olur;kendisi hiç itiraz etmiyormu oyun oynarken" ve "yok o kadarda katı olunmaz"
Keşke konu içinde anket açabilseydik (
@bazinga @Bully )
Ben dün akşam ki olayla ilgili Acun ve Ekibini ; Acun tabiriyle Hakemleri haksız gördüm.
Herkesin görüşü farklıdır. Ama ben bu şekilde düşünüyorum.
@Emre Ozansoy @vadikızı @Hachiko @Dosi @MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam @dreamy @hayret bi şey @eskici