TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

° SIKINTI YOK Berkan
° SON DUDAK BÜKÜCÜ Nisa
° ÇİNGENE OBASI REİSİ Yasin
° BABAANNE Gizem
° YANCI BABUŞ Ardahan
° MEDYUM Cemal
° MİZAÇ MAĞDURU Evrim
° YANLIZ KOVBOY Barış
(twiterda gördüğüm bir benzetme)

Haydi herkese iyi geceler :bhr: :bhr: :bhr:

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and eskici
° SIKINTI YOK Berkan
° SON DUDAK BÜKÜCÜ Nisa
° ÇİNGENE OBASI REİSİ Yasin
° BABAANNE Gizem
° YANCI BABUŞ Ardahan
° MEDYUM Cemal
° MİZAÇ MAĞDURU Evrim
° YANLIZ KOVBOY Barış
(twiterda gördüğüm bir benzetme)

Haydi herkese iyi geceler :bhr: :bhr: :bhr:
Barış’a yapılan benzetmeyi Pislik Barış olarak düzeltmek istiyorum :A malum yapmadığı pislik kalmadı :A offf şu adama var ya acayip sövüyorum da buraya sadece pislik yazmakla yetiniyorum :A @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Konsey olaylı geçmiş galiba? Ben dün oyun bitince kapadım. Konsey zamani zaten geç olduğu için kumandada ki hakimiyetim 0 olmakta :A Bugün kahvalti yaparken izlerim. Bu aralar iştah yok, belki izlerken heyecandan fazla yerim :A En az yarim saat vardır muhakak :A
Dondurma mevzuları dönmüş galiba, bakalım kim ne demiş :Z @eskici @The_Erinch @MasacRE

AB'de 13 aldıysa Total'de 14 almalıydı. Genelde AB düşük oluyordu. :A

1SURVIVORTV813.1126.83

1SURVIVORTV813.1428.02

1SURVIVORTV814.6728.89

Konsey olaylı geçmiş galiba? Ben dün oyun bitince kapadım. Konsey zamani zaten geç olduğu için kumandada ki hakimiyetim 0 olmakta :A Bugün kahvalti yaparken izlerim. Bu aralar iştah yok, belki izlerken heyecandan fazla yerim :A En az yarim saat vardır muhakak :A
Dondurma mevzuları dönmüş galiba, bakalım kim ne demiş :Z @eskici @The_Erinch @MasacRE
Hemde nasıl; önce Acun Ünlüleri iyice bir yerine dibine soktu ama 2.perdede gönüllerin gene filmini izledik.
Dün bence son dönemin en iyi bölümüydü zaten ratinglerden belli.

Hemen izle :A
1587284537481.png

Al Canım Sabah Kahvende Benden :love1:

• Harika
Reactions: 12.Adam and Dosi
Hemde nasıl; önce Acun Ünlüleri iyice bir yerine dibine soktu ama 2.perdede gönüllerin gene filmini izledik.
Dün bence son dönemin en iyi bölümüydü zaten ratinglerden belli.

Hemen izle :A
Ekli dosyayı görüntüle 78609

Al Canım Sabah Kahvende Benden :love1:
Dün içemedim kahve ama bugün kesin içeceğim. Baya iş güç yapacağım evde. Günlerdir boşladım :A işleri bitirincede kahve ile ödüllendiririm kendimi😎

• Harika
Reactions: The_Erinch
1SURVIVORTV813.1126.83

1SURVIVORTV813.1428.02

1SURVIVORTV814.6728.89

Millet; 15 e göz kırpmışız beeeeee :love1::love1::love1::love1:

Osmanlı Döneminin Zirve Anları Gibiyiz.
Tek başına Tv Dünyasının Hakimi 😎😎😎

Dün verilen bölüm bence sezonun en iyi bölümüydü. Bakalım ilerisi neler getirecek.

@MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi @Emre Ozansoy @Hachiko @dreamy @eskici @Sherlock @DarkLegenD @12.Adam @hayret bi şey @12.Adam @MayısKralı @vadikızı @Tolstoyevski (gizli takipçimiz) @RevaN @Bully

Eskiden 3 kişi etiket atardım şimdi acaba unuttuklarım var mı der hale geldim.
Nasıl Mesudummmmm :bhr::bhr::bhr::bhr::Z:Z:Z:Z

1SURVIVORTV813.1126.83

1SURVIVORTV813.1428.02

1SURVIVORTV814.6728.89

Millet; 15 e göz kırpmışız beeeeee :love1::love1::love1::love1:

Osmanlı Döneminin Zirve Anları Gibiyiz.
Tek başına Tv Dünyasının Hakimi 😎😎😎

Dün verilen bölüm bence sezonun en iyi bölümüydü. Bakalım ilerisi neler getirecek.

@MasacRE @Maskeli Fedai @Dosi @Emre Ozansoy @Hachiko @dreamy @eskici @Sherlock @DarkLegenD @12.Adam @hayret bi şey @12.Adam @MayısKralı @vadikızı @Tolstoyevski (gizli takipçimiz) @RevaN @Bully

Eskiden 3 kişi etiket atardım şimdi acaba unuttuklarım var mı der hale geldim.
Nasıl Mesudummmmm :bhr::bhr::bhr::bhr::Z:Z:Z:Z
Reyting konusuna yazdım buraya da yazayım.

Acun: Korona bitmez İnş. :A

• Güldürdün
***Ünlülere haksızlık var. Oyunu niye ordan başlatıyor ki.. Esat yontuç sohbet havasında anlatıyor totemin masada kalmasını...

***Aynen 2 kisiye anlatip 3 kisiye anlatmiyor

***Kural olarak iptali kabul edelim. Ancak Elif ve Nisa'nın kesinlikle baştan başlaması gerekiyordu. Elif hem parkuru iyi koşabilen hem de nefes kontrolü çok iyi olan bir survivor. Net şekilde Nisa'ya avantaj sağlanmış oldu.

***Senelerdir tüm yarışmacılar itiraz ediyor ayrıca saygılı 1 dille ettiler o ufak detayi unutmuş ola bilirler Esat orda yarım ağız sayılmasın ya diyor Haksız da olsalar bu derece bagirmanin alcaltmanin gereği yoktu Demorelize etti yarışmacıları acun.

***Ben sizi dinlendirecem falan ne ayıp

***Anlamamislar oyunu. Niye bu kadar gönüllüleri tutuyorsunuz siz.

***Acun resmen gönüllülerin kazanması için elinden geleni yapıyor

***Böyle oyunmu anlatılır. Kalabalık kargaşa. Muhabbet tadında. Sayilmasin falan demeler. Bence ünlüler kazanmıştı. Anlamamislar oyunu çok abartildi. Her zaman programınızı takdir ederim acun bey. Oyun anlatilis tarzını hiç beğenmedim . Esat bey sohbet tadında anlatıyr

***Evrim o soruyu sormasaydı. Acaba esat açıklıcakmıydı kuralı. Evrim sormasaydı elif kazanmıştı. Duymamış olamazlarmı. Hemen haklı acun beyefendisi. Hep reyting mevzusu.

***gönüllüler takımından bile çoğu kişi duymamış. Kaldı ki Elif kaldırıp yerine koyup tekrar devirdi. O an hakem masaya düştükten sonra tekrar yerine koyup “sırasıyla”devireceksiniz dememiş. Masaya düştüğü anki sırası hakkında bir bilgi yok. Elif’in hakkı yendi!

***Ünlülere haksızlık yapıyorlar. İnsanların Emeğine yazık oluyor. Kural son anda Evrim sormuş, bazı kişler çok uzak. Duymamaları gayet normal. Saçma bir kurla yüzünde adamlar gidiyor. Orda sadece Evrim ve Ezgi var. Evrim sormasaydı hiç anlatmayacaktı. Adaletli olmak lazım..

Daha yüzlerce yorum kopyalayabilirim dün akşamla ilgili

Birde sıkı izleyici olan babamın mesajını yazayım ; " sadece evrim bir soru sormuş esat cavabını vermiş ama galiba birtek evrim ilgilenmiş ;esattada hata var hepsinin dikkatibi çekecekti"

Ve Acun içinse; " acunda burnundan kıl aldırmıyor sanki yarışan o ;oynayanın adrenali yüksek olur;kendisi hiç itiraz etmiyormu oyun oynarken" ve "yok o kadarda katı olunmaz"

Keşke konu içinde anket açabilseydik ( @bazinga @Bully )

Ben dün akşam ki olayla ilgili Acun ve Ekibini ; Acun tabiriyle Hakemleri haksız gördüm.

Herkesin görüşü farklıdır. Ama ben bu şekilde düşünüyorum.

@Emre Ozansoy @vadikızı @Hachiko @Dosi @MasacRE @Maskeli Fedai @12.Adam @dreamy @hayret bi şey @eskici

Yasin sanırım büyük harflerle BARIŞ yazın demiş hepsine; Evrim Büyük Harflerle GİZEM yazınca; " Büyük yazmışın " deyip şaşırdı.. Herkesi kendi himayesinde sanıyordu sanırım. @Emre Ozansoy @vadikızı @Hachiko

Yasin kendisini oranın lideri, reisi zannediyor. Herkes benim dediğimi yapsın, herkes benim dediğimi yazsın modunda...

Dünkü konseyde şunu anladım, takımı ciddi anlamda düşünen Barış ve Evrim. Barış, Gizem yerine Yasin veya başkasını yazabilirdi ama yazmadı. Evrim'de performans olarak baktı, en doğrusunu yaptı.

• Beğendim
En doğrusunu yaptınız siz.... Gizem'i yazmayanlar gitsin asıl!

EV6qOorWsAMoGRa

EV6qO35WoAAYyNe