hayret bi şey
Emekli
Sana gerçekten bir daha açıklama yapmayacağım. İzlemediğin olayları bir twete bakarak yargılıyorsun ve anlattıklarımla dalga geçiyorsun.Onuda yedim dedi diye biliyordum ben konseyi izliyorum şuan bitireyim de dur
Sana gerçekten bir daha açıklama yapmayacağım. İzlemediğin olayları bir twete bakarak yargılıyorsun ve anlattıklarımla dalga geçiyorsun.Onuda yedim dedi diye biliyordum ben konseyi izliyorum şuan bitireyim de dur
Sana gerçekten bir daha açıklama yapmayacağım. İzlemediğin olayları bir twete bakarak yargılıyorsun ve anlattıklarımla dalga geçiyorsun.
Ahhh şimdiii Polyyanna gibi olacaksın kardeşim.
Yakıştı valla işte Tols budur ya
Yani cidden benim anlatımımda bir sıkıntı mı var arkadaşlar ben anlamadım?
@Emre Ozansoy @The_Erinch @Sherlock @Hachiko @12.Adam @eskici @Özgür @dreamy ve online olan kimler varsa
Survivor 50. bölüm ada konseyi izle 18 Nisan 2020
Survivor 2020'nin 50. bölüm konsey toplantısında neler yaşandı. İşte h...www.acunn.com
19.37'den sonrası Nisa'nın açıklaması
Twitter'ına şu tweeti rt yapıp sabitle, karakter gelişimin tamamlansın.Aşk olsun biriniz de demediniz ki senin gibi pozitif enerji yayan kelebek ruhlu iyimser adam kim heves baltalayan adam baltalı ilah kim, yakışmaz diye Neyse bu kadar talep varsa bize de boyun eğip uymak düşer 26 Nisan’a kadar hayırlı olsun öyleyse ama bu süre zarfında avatarın psikolojisine daha fazla girebilirim sizin sayenizde, demiş olayım @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Ah be bitirdiniz vallahi adamı. Konuya girdiği an kitap raflarından Tolstoy'lar, Dostoyevski'ler patır patır dökülmeye başladı. 5 dakika daha kalırsa Victor Hugo falan kalmayacak rafta.Ahhh şimdiii Polyyanna gibi olacaksın kardeşim.
Not: Bak Son 1 saattir Survivor sayfasında yorumda yapıyorsun; şimdiden ilerleme var
Onda aslında ne Heidiler Ne Alice Harika Dİyarındalar var....Ah be bitirdiniz vallahi adamı. Konuya girdiği an kitap raflarından Tolstoy'lar, Dostoyevski'ler patır patır dökülmeye başladı. 5 dakika daha kalırsa Victor Hugo falan kalmayacak rafta.
Barış haksız bu konuda net belli yaniYani cidden benim anlatımımda bir sıkıntı mı var arkadaşlar ben anlamadım?
@Emre Ozansoy @The_Erinch @Sherlock @Hachiko @12.Adam @eskici @Özgür @dreamy ve online olan kimler varsa
Survivor 50. bölüm ada konseyi izle 18 Nisan 2020
Survivor 2020'nin 50. bölüm konsey toplantısında neler yaşandı. İşte h...www.acunn.com
19.37'den sonrası Nisa'nın açıklaması
Gene sesli güldüm ilahi yaaaBarış haksız bu konuda net belli yani
Barış varsa işin ucunda haklısın kardeşimYanlış mıyım
Sen kimi destekliyorsun kişi olarakBarış varsa işin ucunda haklısın kardeşim
Bu aralar Aycan @Maskeli Fedai kardeşim kadar olamazSen kimi destekliyorsun kişi olarak
Sen takım olarak destekliyorsun o zaman şu anlık sadeceBu aralar Aycan @Maskeli Fedai kardeşim kadar olamaz
Elifi baştan beri destekliyorum ama Parviz olayından biraz modum düşük ona.
Sercanıda destekliyordum ama iyice soğudum. Direk odaklandığım kişiler yok ama Aycan,Elif şuan başlarda benim için. Daha önce Parviz vardı Bayan İttifakına kurban oldu. Berkana sempatim vardı karşıya geçti.
Çok iyi özetledin. Şuan çoğulcuyum. Biraz daha ilerlesin yarışma kafamda isim oluşur.Sen takım olarak destekliyorsun o zaman şu anlık sadece
Ama yarışmanın ortasına geldik seç artık biriniÇok iyi özetledin. Şuan çoğulcuyum. Biraz daha ilerlesin yarışma kafamda isim oluşur.
Parviz devam etseydi ama net Parviz yazardım sana. @RevaN kulakları çınlasın.
Çeyrek finale kadar yolu var.Ama yarışmanın ortasına geldik seç artık birini