TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Gönüllüler kaybetmeyi hakediyorlar. O takıma en güçlü adamları toplasan yine farketmez.

Çünki, gelen adamlar 100% sayı alacak diye bir şey yok. Ama Ardahan ve Gizem orada 100% sayı verecek diye bir şey var.

Bu 2 iki isim başta da Gizem oradan gitmeden asla oyun kazanamazlar.

Ünlülerde herkes potansiel olarak oyun kazanan kişiler Ezgi haricinde. Eğer Ezgi oynasa bu kadar kazanamazlar bence. Hatta Aşkım bile parlıyor son dönemde.

Sonuçta kemik kadro oluştuktan sonra kim giderse gitsin o kemiğe bir şey olmaz. Şu an Ezgiden sonra kim giderse gitsin ünlülerde bir şey değişmez.

Ama gönüllüler kemik kadroyu oluşturmak içün Gizem ve Ardahan'ı yollamalılar.

Aşk olsun biriniz de demediniz ki senin gibi pozitif enerji yayan kelebek ruhlu iyimser adam kim heves baltalayan adam baltalı ilah kim, yakışmaz diye :A Neyse bu kadar talep varsa bize de boyun eğip uymak düşer 26 Nisan’a kadar hayırlı olsun öyleyse ama bu süre zarfında avatarın psikolojisine daha fazla girebilirim sizin sayenizde, demiş olayım :A @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Twitter'ına şu tweeti rt yapıp sabitle, karakter gelişimin tamamlansın. :A

Ahhh şimdiii Polyyanna gibi olacaksın kardeşim.
Not: Bak Son 1 saattir Survivor sayfasında yorumda yapıyorsun; şimdiden ilerleme var :X
Ah be bitirdiniz vallahi adamı. Konuya girdiği an kitap raflarından Tolstoy'lar, Dostoyevski'ler patır patır dökülmeye başladı. :A 5 dakika daha kalırsa Victor Hugo falan kalmayacak rafta. :A

Ah be bitirdiniz vallahi adamı. Konuya girdiği an kitap raflarından Tolstoy'lar, Dostoyevski'ler patır patır dökülmeye başladı. :A 5 dakika daha kalırsa Victor Hugo falan kalmayacak rafta. :A
Onda aslında ne Heidiler Ne Alice Harika Dİyarındalar var.... :F

Sen kimi destekliyorsun kişi olarak :A
Bu aralar Aycan :love1: @Maskeli Fedai kardeşim kadar olamaz :)

Elifi baştan beri destekliyorum ama Parviz olayından biraz modum düşük ona.

Sercanıda destekliyordum ama iyice soğudum. Direk odaklandığım kişiler yok ama Aycan,Elif şuan başlarda benim için. Daha önce Parviz vardı Bayan İttifakına kurban oldu. Berkana sempatim vardı karşıya geçti.

Bu aralar Aycan :love1: @Maskeli Fedai kardeşim kadar olamaz :)

Elifi baştan beri destekliyorum ama Parviz olayından biraz modum düşük ona.

Sercanıda destekliyordum ama iyice soğudum. Direk odaklandığım kişiler yok ama Aycan,Elif şuan başlarda benim için. Daha önce Parviz vardı Bayan İttifakına kurban oldu. Berkana sempatim vardı karşıya geçti.
Sen takım olarak destekliyorsun o zaman şu anlık sadece :A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch