TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

@Tolstoyevski sana yakışır o avatar. Bekliyoruz :A

Aşk olsun biriniz de demediniz ki senin gibi pozitif enerji yayan kelebek ruhlu iyimser adam kim heves baltalayan adam baltalı ilah kim, yakışmaz diye :A Neyse bu kadar talep varsa bize de boyun eğip uymak düşer 26 Nisan’a kadar hayırlı olsun öyleyse ama bu süre zarfında avatarın psikolojisine daha fazla girebilirim sizin sayenizde, demiş olayım :A @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai

Aşk olsun biriniz de demediniz ki senin gibi pozitif enerji yayan kelebek ruhlu iyimser adam kim heves baltalayan adam baltalı ilah kim, yakışmaz diye :A Neyse bu kadar talep varsa bize de boyun eğip uymak düşer 26 Nisan’a kadar hayırlı olsun öyleyse ama bu süre zarfında avatarın psikolojisine daha fazla girebilirim sizin sayenizde, demiş olayım :A @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Sen baltalı ilahı avatarına koyduğun an forum tarihinin kişiliğe en uygun avatar uyumu yakalanmış olacak :A

@hayret bi şey hayrettin dinle bak ben bir tane yedim diyo nisa demek ki gece yemiş :Dsabah hiç yememiş gibi davrandı kız
Yaa şaka mı yapıyorsun? Herkese 1'er adet verilen 5 farklı tatlının 1'ini yedim diyor. O olay dondurma mevzusu değil. Öncesindeki başka bir olayı anlatarak konuya başlıyor.

• Beğendim
Reactions: eskici
En son Türk-Yunan’ı izleyerek emekliye ayrıldım :A Normalde eğlencenin içine eden kıl tip konumuna düşmemek için yazmayacaktım ama madem adım geçti benden günah gitti :A

Şimdi ha gönüllülerden biri kazanacak ha ünlülerden, her iki türlü de o kişi hariç kime ne faydası olacak? Yani neden illa gruplaşma ve gruplarınca saflara ayrılma, birilerini tutup da ötekilere karşı gelme ihtiyacı hissedilir ki böylesine bir realite şov için hem de? Futbol takımını tutmak aynı şey değil mesela, çünkü orada futbolculara değil armalara bir bağlılık vardır ve 100 sene sonra bile o arma kalabilir. Ya da dizileri filmleri izlerken bir senaryo-hikayeyi izlersin. Ya Survivor? X kişi ya da Y kişi kazanacak ve hayatımızdan tamamen çıkacak, gelecek sene yine aynı şeyler, yarışmacılar kendi içinde gruplaşacak mücadele edecek sözde entrikalar tekrarlanacak ve yine biri kazanıp gidecek... Sonuç olarak izleyene ne katmış olacak zaman öldürmek haricinde? Belki de ben biraz fazla faydacı olduğum için hep böyle yalnız kalıyorum kahretsin şimdi kafama dank etti :A
+1 ama SMS atmadıkça sıkıntı yok, kim ne yaparsa yapsın. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
çok fazla pozitifsin. Bizi rahatsız ediyordu bu durum ve Biraz durul diye istedik bu avatarı :A @Maskeli Fedai @Sherlock