The_Erinch
Favori Üye
Yok yahu diss den değil . adamı günlerdik anıyorduk. bir geldi bir yorum yaptı gene beyin yaktı gitti? anlamadım. Yediğin dissi diyorsan içimden gele gele attım onu. Benden yediğin ilk diss oldu😊
Yok yahu diss den değil . adamı günlerdik anıyorduk. bir geldi bir yorum yaptı gene beyin yaktı gitti? anlamadım. Yediğin dissi diyorsan içimden gele gele attım onu. Benden yediğin ilk diss oldu😊
herşeyin bir ilki vardır 😉? anlamadım. Yediğin dissi diyorsan içimden gele gele attım onu. Benden yediğin ilk diss oldu😊
Bekliyoruz
Şu Ezgi'ye çok gıcık oluyorum. Resmen aramızdaki tek fark ben yarışmayı televizyondan izliyorum, o canlı izliyor.
Herkes kolay lokma gibi görüyor. Fırsat varken Barışı, Pervizi falan eleyelim derken adada kalıyorlar.Ezgi ve Gizem, Dominik'i gezmeye geldiler. Adada da hayalet oldukları için kimse konseyde yazmıyor onları.
Beni seven talibim forumdan haberdar. Evliliğe evet dersem yine takılacağım yani burada kurtuluşun yok
Herkes kolay lokma gibi görüyor. Fırsat varken Barışı, Pervizi falan eleyelim derken adada kalıyorlar.
adamıma bak sen.. geldi yorumunu yaptı. gider şimdi kendi yarışmasında başka devrimler yapmayaŞu Ezgi'ye çok gıcık oluyorum. Resmen aramızdaki tek fark ben yarışmayı televizyondan izliyorum, o canlı izliyor.
hayatım sden isveçte yaşıyon oradakiler sulak alanda yetişmiş angus gibi tutup da sıskaları sana verecek değilim beğenmezsin itiraz edersin şimdi @serhatt a zaten farketmez mavi kimlik olsa yeter tek kriteriBeni seven talibim forumdan haberdar. Evliliğe evet dersem yine takılacağım yani burada kurtuluşun yok
Bu arada en yakışiklısını bana seçmişsin
Umarım gönüllüler kazanır ve karşılıklı adaylar olur
ahhahaha baya ince düşünmüşsün memnun kaldımhayatım sden isveçte yaşıyon oradakiler sulak alanda yetişmiş angus gibi tutup da sıskaları sana verecek değilim beğenmezsin itiraz edersin şimdi @serhatt a zaten farketmez mavi kimlik olsa yeter tek kriteri
Gelen 5 tatlıdan sadece bir tanesini gece yedim gerisini sabah yemek için dedi. O dediği tatlı her tatlıdan birleşme gecesinden sonra her yarışmacıya 5'er tane verilenden. Dondurma meselesi ayrı. Acunn.com'da var. Nisa birleşme gecesinin olayından başladı. Orada 5'er tatlıdan 1 tanesini yedim diyor. Dondurma mevzusu voleyboldan sonraki. ''Bu olay sadece dondurma değil. Dondurma sadece pastanın üzerine koyulan çilek gibi oldu'' dedi.bu akşamki konseyde demiş nisa ben kaçırmışım o kısmı youtube düşer bu akşamki konsey gösteririm size
Yapmalısın.. @SherlockKarpuz kabuğu düşürme şimdi aklıma gece gece bunu koyarsam iyice antipatik durumuna düşerim Ama... gerçekten güzel duruyor, dört kişi daha yap derse bir haftalığına yaparım avatar
Karpuz kabuğu düşürme şimdi aklıma gece gece bunu koyarsam iyice antipatik durumuna düşerim Ama... gerçekten güzel duruyor, dört kişi daha yap derse bir haftalığına yaparım avatar
Yapmalısın.. @Sherlock
YAP...Karpuz kabuğu düşürme şimdi aklıma gece gece bunu koyarsam iyice antipatik durumuna düşerim Ama... gerçekten güzel duruyor, dört kişi daha yap derse bir haftalığına yaparım avatar