TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Konuda ani olarak kötü şeyler yazdıysam Tuğba Melis kusura bakmasın. Ezgi ve Gizem'den daha iyiydi...

tugba-melis-turk_16_9_1581941259.jpg

Beni seven talibim forumdan haberdar. Evliliğe evet dersem yine takılacağım yani burada :A kurtuluşun yok :A
Bu arada en yakışiklısını bana seçmişsin :A :love1:
hayatım sden isveçte yaşıyon oradakiler sulak alanda yetişmiş angus gibi tutup da sıskaları sana verecek değilim beğenmezsin itiraz edersin şimdi :A @serhatt a zaten farketmez mavi kimlik olsa yeter tek kriteri :F

bu akşamki konseyde demiş nisa ben kaçırmışım o kısmı youtube düşer bu akşamki konsey gösteririm size
Gelen 5 tatlıdan sadece bir tanesini gece yedim gerisini sabah yemek için dedi. O dediği tatlı her tatlıdan birleşme gecesinden sonra her yarışmacıya 5'er tane verilenden. Dondurma meselesi ayrı. Acunn.com'da var. Nisa birleşme gecesinin olayından başladı. Orada 5'er tatlıdan 1 tanesini yedim diyor. Dondurma mevzusu voleyboldan sonraki. ''Bu olay sadece dondurma değil. Dondurma sadece pastanın üzerine koyulan çilek gibi oldu'' dedi.

@vadikızı

Sana inanmamak değil, sadece dikkatli izlediğimi söylüyorum. Sen bir tweti kaynak gösterdiğin için bu kadar yükseldim.
Neyse yanlış anlamışsın, çözüldü yani.

Forum İstatistikleri

Konular
176,646
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy