Maskeli Fedai
Favori Üye
Kanımı donduruyorsun..Utku beyciğime bak, yok etmiş hain kütüğü.
Bu arada ben bu görsele reisimi ekleyemiyorum, yok yani elim gitmiyor... @Bully @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 88880
Kanımı donduruyorsun..Utku beyciğime bak, yok etmiş hain kütüğü.
Bu arada ben bu görsele reisimi ekleyemiyorum, yok yani elim gitmiyor... @Bully @dreamy
Kanımı donduruyorsun..
Ben Maskeli Fedai değilim.. @MasacREAvatarına baktıkça benim kanım donuyor ulan asıl...
Kütük dostumun hesabını kim işgal ediyor...Ben Maskeli Fedai değilim.. @MasacRE
Bu kim lan... @MasacRE
Gerçek Maskeli Fedai 1 ay önce öldü..Kütük dostumun hesabını kim işgal ediyor...
Hayır o kısmı için atmadım zaten. “Her kötü yoruma cevabım canınız sağolsun demektir” cümlesi için paylaştım. Pamuk kalbini artık görün diye...Ben saygı sınırlarını aşmam
Abla burada yeterince eleştiriyorsun zaten Twitter kalsın bir zahmet.Twiiterde Evrime hiç yorum yapmadım bundan sonra yapacağımı sanmıyorum
Gerçek Maskeli Fedai 1 ay önce öldü..
Bir de bayıl istiyorsan Feriha...Utku beyciğime bak, yok etmiş hain kütüğü.
Nisa'nın elenmesi kadar gerçek benim söylediklerimİspatla...
He he gördük ne kadar pamuk kalpli olduğunu yarışmadaykenHayır o kısmı için atmadım zaten. “Her kötü yoruma cevabım canınız sağolsun demektir” cümlesi için paylaştım. Pamuk kalbini artık görün diye...
Abla burada yeterince eleştiriyorsun zaten Twitter kalsın bir zahmet.
2 oldu bildirimimHe he gördük ne kadar pamuk kalpli olduğunu yarışmadayken
Dur bakayım2 oldu bildirimim
Bu doğru... Masken düştüğü için artık Maskesiz Fedai'sin. Nasıl rezil bir insan olduğun ortaya çıktı.Ben Maskeli Fedai değilim.. @MasacRE
Bursaspor'lu Sercan'ı avatara koyduktan sonra bile o iki kaliteli adama "yoldaş" diyebilecek hadsizliği kendine yakıştırıyorsun demek seni yüzsüz herif... Gözümde hiç bu kadar küçülmemiştin.
Hain yoldaşa az bile...