Dokunulmazlığı almadığı sürece dediklerim geçerli olacak.
Bu hafta alacak
Dokunulmazlığı almadığı sürece dediklerim geçerli olacak.
Yasin birinci olduğunda ne demişim benYasin birinci olduğunda öyle demiyordun zaar
Reisiniz sahi nerde Zaaaaaaaaa @MasacREBir avatarındaki herife bak, bir de reisimin tatlılığına... @Maskeli Fedai
Kütük dostumu teselli ediyorum..Kolsuzun yanında... @Sherlock
Hayırdır, keyfin yerinde değil galibaYasin birinci olduğunda ne demişim ben
Reisim gitmiş, nasıl keyfim yerinde olsun...Hayırdır, keyfin yerinde değil galiba
Avatarı değiştir artık..Reisim gitmiş, nasıl keyfim yerinde olsun...
En azından şunu eleyip öyle gitti hahah
Survivor bitene kadar devam Asıl sen şu pis herifi çek gözümün önündenAvatarı değiştir artık..
Evrim’den size mesaj var...En azından şunu eleyip öyle gitti hahah
Ben saygı sınırlarını aşmam
Reyize ayıp ettinSurvivor bitene kadar devam Asıl sen şu pis herifi çek gözümün önünden
Olan oldu yapacak bir şey yok artıkReisim gitmiş, nasıl keyfim yerinde olsun...
Yok yok reisimi bunların arasına sokma Şerlok beyciğim...Utku beyciğime bak, yok etmiş hain kütüğü.
Bu arada ben bu görsele reisimi ekleyemiyorum, yok yani elim gitmiyor... @Bully @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 88880
Mert ve Ersin'den sonra izleme isteğim yerle bir olmuştu. Sonra Nisa Hanım elendi, ardından Cemal Can, Sercan ile takım oldu hatta olayı daha da ilerletip kanka oldu... Bunun bir tık ötesi intihar.Utku beyciğime bak, yok etmiş hain kütüğü.
Bu arada ben bu görsele reisimi ekleyemiyorum, yok yani elim gitmiyor... @Bully @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 88880
Mert ve Ersin'den sonra İzleme isteğim yerle bir olmuştu. Sonra Nisa Hanım elendi, ardından Cemal Can, Sercan ile takım oldu hatta olayı daha da ilerletip kanka oldu... Bunun bir tık ötesi intihar.