- Reaksiyon puanı
- 31,799
- Puanı
- 1,059
Diğerlerini okumaya çalışırken kör oldum
Diğerlerini okumaya çalışırken kör oldum
Hayır o kısmı için atmadım zaten. “Her kötü yoruma cevabım canınız sağolsun demektir” cümlesi için paylaştım. Pamuk kalbini artık görün diye...
Abla burada yeterince eleştiriyorsun zaten Twitter kalsın bir zahmet.
Bir de bayıl istiyorsan Feriha...
Nisa'nın elenmesi kadar gerçek benim söylediklerim
Bursaspor'lu Sercan'ı avatara koyduktan sonra bile o iki kaliteli adama "yoldaş" diyebilecek hadsizliği kendine yakıştırıyorsun demek seni yüzsüz herif... Gözümde hiç bu kadar küçülmemiştin.
Sercan'ı eklemiştin, elenen reisin oldu. Atmışsın zehirli oku..Utku beyciğime bak, yok etmiş hain kütüğü.
Bu arada ben bu görsele reisimi ekleyemiyorum, yok yani elim gitmiyor... @Bully @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 88880
@Tolstoyevski şu görselden ortadakini sil (ceketli olan, o sms ile değil sakatlanıp gitti) Evrim'in yanınada Nisa eklermisin? sırasıyla elenenler hatta dur bana sana sonra başka bir liste vereceğim mavilerden elenenlerde var. Sırayla olmalıUtku beyciğime bak, yok etmiş hain kütüğü.
Bu arada ben bu görsele reisimi ekleyemiyorum, yok yani elim gitmiyor... @Bully @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 88880
Pek anlamadım detayları ama yazarsın listeyi ceketli olan demen kafamı karıştırdı şimdi anladım Ersin Korkut desene o kadar bilgisiz miyiz ÇGHB izledik zamanında 😱@Tolstoyevski şu görselden ortadakini sil (ceketli olan, o sms ile değil sakatlanıp gitti) Evrim'in yanınada Nisa eklermisin? sırasıyla elenenler hatta dur bana sana sonra başka bir liste vereceğim mavilerden elenenlerde var. Sırayla olmalı
@MasacRE @Bully @dreamy
Haha ne bileyim belki bilmezsin sandımPek anlamadım detayları ama yazarsın listeyi, ceketli olan demen kafamı karıştırdı şimdi anladım Ersin Korkut desene o kadar bilgisiz miyiz ÇGHB izledik zamanında 😱
İyi kuşluk uykuları o halde uykusuzken ben de böyle oluyorum normaldirHaha ne bileyim belki bilmezsin sandım
Biraz kestireyim sonra anlatırım detaylı
İnanılmaz bir şuuuuuut....Peki sence benden fazla mesaj yazmış olan @serhatt benden daha fazlamı izliyor? yanlış yerden geldin
Aynı güzellikte bir kurtarış
Niye ki? 😱Elif sayesinde ortak takım olacaktk ilk kez ama izlemiyorum
@MasacRE kontraya çıktı.5 aydır olduğu gibi izlemiyorsun evet
@Tolstoyevski şu görselden ortadakini sil (ceketli olan, o sms ile değil sakatlanıp gitti) Evrim'in yanınada Nisa eklermisin? sırasıyla elenenler hatta dur bana sana sonra başka bir liste vereceğim mavilerden elenenlerde var. Sırayla olmalı
@MasacRE @Bully @dreamy
Bu @Sherlock beyciğimin muhteşem sanatsal çalışmasına karşı bir darbe girişimidir...Pek anlamadım detayları ama yazarsın listeyi ceketli olan demen kafamı karıştırdı şimdi anladım Ersin Korkut desene o kadar bilgisiz miyiz ÇGHB izledik zamanında 😱
Uykum gelmediİyi kuşluk uykuları o halde uykusuzken ben de böyle oluyorum normaldir
Bu @Sherlock beyciğimin muhteşem sanatsal çalışmasına karşı bir darbe girişimidir...
Paramparçayım.. @MasacREEvet, Hainli Fedai’yi şutladık... Ersin beyciğim yeni yoldaşımız oldu artık.
@Tolstoyevski şu görselden ortadakini sil (ceketli olan, o sms ile değil sakatlanıp gitti) Evrim'in yanınada Nisa eklermisin? sırasıyla elenenler hatta dur bana sana sonra başka bir liste vereceğim mavilerden elenenlerde var. Sırayla olmalı
@MasacRE @Bully @dreamy
Hak ettin bunu kütük. Daha dur sen duur neler neler yapacağız sana...Paramparçayım.. @MasacRE