Reisim elenmiş olabilir ama abileri işini bitirecek o herifin. O yüzden sana böyle gülüyoruz
@Sherlock beyciğim senden 10 kat fazla izlemiştir
Hiç sanmıyorum.
Uzun zamandır dokunulmazlıkları da burdaydım Sherlock'tan çok çok önce başlamıştım
Ben totemimimle sizi parçalayıp köşeme çekildimBu sezon üstün analizlerimle adeta programa yön verdim.
Ben totemimimle sizi parçalayıp köşeme çekildim
Acun öyle açıkladı diye doğru mu olmuş oluyorBerkan Nisa'yı geçtiğine göre demek ki çok doğru bir tahminde bulunmuşum
EvetAcun öyle açıkladı diye doğru mu olmuş oluyor
Yasin birinci olduğunda öyle demiyordun zaar
Bu adam iyice boş röportajlar vermeye başladı. Keşke icraata dökebilse söylediklerini.
İzlememiştim bölümü sorry. Geçen haftaki performansı için demiştim, bakalım dokunulmazlıkları alabilecek mi.Takımın aldığı 4 sayıyı bugün Barış aldı.
İzlememiştim bölümü sorry. Geçen haftaki performansı için demiştim, bakalım dokunulmazlıkları alabilecek mi.
Bu adam iyice boş röportajlar vermeye başladı. Keşke icraata dökebilse söylediklerini.
Dokunulmazlığı almadığı sürece dediklerim geçerli olacak.İzleyerek yorum yapsaydın keşke
Zırnık koklatmazlarCemal Can veya Babako'yu şampiyon yapacağız, paranın yarısı reisime gidecek. @MasacRE