Maskeli Fedai
Favori Üye
Kanımı donduruyorsun..Utku beyciğime bak, yok etmiş hain kütüğü.
Bu arada ben bu görsele reisimi ekleyemiyorum, yok yani elim gitmiyor... @Bully @dreamy
Ekli dosyayı görüntüle 88880
Kanımı donduruyorsun..Utku beyciğime bak, yok etmiş hain kütüğü.
Bu arada ben bu görsele reisimi ekleyemiyorum, yok yani elim gitmiyor... @Bully @dreamy
Kanımı donduruyorsun..
Ben Maskeli Fedai değilim.. @MasacREAvatarına baktıkça benim kanım donuyor ulan asıl...
Kütük dostumun hesabını kim işgal ediyor...Ben Maskeli Fedai değilim.. @MasacRE
Bu kim lan... @MasacRE
Gerçek Maskeli Fedai 1 ay önce öldü..Kütük dostumun hesabını kim işgal ediyor...
Hayır o kısmı için atmadım zaten. “Her kötü yoruma cevabım canınız sağolsun demektir” cümlesi için paylaştım.Ben saygı sınırlarını aşmam![]()
Abla burada yeterince eleştiriyorsun zaten Twitter kalsın bir zahmet.Twiiterde Evrime hiç yorum yapmadım bundan sonra yapacağımı sanmıyorum![]()
Gerçek Maskeli Fedai 1 ay önce öldü..
Bir de bayıl istiyorsan Feriha...Utku beyciğime bak, yok etmiş hain kütüğü.
Nisa'nın elenmesi kadar gerçek benim söylediklerimİspatla...
He he gördük ne kadar pamuk kalpli olduğunu yarışmadaykenHayır o kısmı için atmadım zaten. “Her kötü yoruma cevabım canınız sağolsun demektir” cümlesi için paylaştım.Pamuk kalbini artık görün diye...
Abla burada yeterince eleştiriyorsun zaten Twitter kalsın bir zahmet.![]()
2 oldu bildirimimHe he gördük ne kadar pamuk kalpli olduğunu yarışmadayken![]()
Dur bakayım2 oldu bildirimim![]()
Bu doğru... Masken düştüğü için artık Maskesiz Fedai'sin.Ben Maskeli Fedai değilim.. @MasacRE
Bursaspor'lu Sercan'ı avatara koyduktan sonra bile o iki kaliteli adama "yoldaş" diyebilecek hadsizliği kendine yakıştırıyorsun demek seni yüzsüz herif... Gözümde hiç bu kadar küçülmemiştin.
Hain yoldaşa az bile...