Olay Turabiye niye geldi onu anlamadım.Bizim evde reyting cihazı var o yüzden
Olay Turabiye niye geldi onu anlamadım.Bizim evde reyting cihazı var o yüzden
Olay Turabiye niye geldi onu anlamadım.
Oylama belliydi zaten de Merve'yi söylemesi de normal bence çok şaşırtıcı değil. Performans falan demiştir yine, erkekler başarılı sonuçta yine en zayıf Merve kalıyor
Kendiyle istişare yapıp bu kararı almış.Oylama belliydi zaten de Merve'yi söylemesi de normal bence çok şaşırtıcı değil. Performans falan demiştir yine, erkekler başarılı sonuçta yine en zayıf Merve kalıyor
Birsen kaybetti. Damla çıksaydı kaybetmezdi, Birsen öne atladı Damla dışarıda kaldı
Birsen sanki havuzda harika ya ondan koydular. Damla da hemen hemen aynı çıkardı, ekstra atışlarda iyi hem de.Birsen kaybetti. Damla çıksaydı kaybetmezdi, Birsen öne atladı Damla dışarıda kaldı
Yağmur yavaşlığından, Murat beceriksizliğinden kaybediyorlar hepBirsen sanki havuzda harika ya ondan koydular. Damla da hemen hemen aynı çıkardı, ekstra atışlarda iyi hem de.
Anıl yavrum kazandı, 2-1 Gönüllüler öne geçti.
Murat'ın her şeye bahane bulmasına ayar oluyorum. Efendi ve iyi birisi ona lafım yok ama her oyun kaybedince şu şöyle oldu, bu böyleyken yapmam imkansız falan deyip duruyor. Eee yapan nasıl yapıyor diye sorarlar adama.Yağmur yavaşlığından, Murat beceriksizliğinden kaybediyorlar hep
Şimdi Murat çıkıyor, 6-4 diyelim.Hilmi ile Birsen kazandı 5-4 oldu
Oha kazandı, 5-5Şimdi Murat çıkıyor, 6-4 diyelim.