Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Bu arada Turabi geçen hafta Mustafa Kemale "Herkes herkes yazabilir, buranın kuralı bu. Kimse kimseye hesap soramaz. Kalkıp kimse bunu açıklamak zorunda değil." dememiş miydi? Bu sezon Turabi R yapmaya doyamadı... :A @sokak sanati @MasacRE-

Yazabilirler ama 6 kişi aynı anda yazarsa herkes tepki verir. 6 kişi yeni anda dışarı adamı bence çok haklı bi haykırış.:X

Bu arada Turabi geçen hafta Mustafa Kemale "Herkes herkes yazabilir, buranın kuralı bu. Kimse kimseye hesap soramaz. Kalkıp kimse bunu açıklamak zorunda değil." dememiş miydi? Bu sezon Turabi R yapmaya doyamadı... :A @sokak sanati @MasacRE-
Şimdi konseye ve tanıtıma baktım da, Turabi ne ağlamış öyle ya :A Tavırlara, hallere bak küstüm ben oynamıyorum yaa :A

Turabi'nin şu sözü çok açıklayıcıydı. Demek ki bundan sonra ki her konseyde benim adımı yazacaklar. Bu konsey bu sebeple iyi ki oldu falan dedi. Her seferinde şampiyon adayı olduğu için Turabi'yi yazacaklarsa bence de dostu değil onlar. Çok doğru bir adım attı Turbo:bhr:
Şampiyon adayı olduğu için yazmadilar disiplinsiz hareketlerinden dolayı yazdilar kanka. :D

Ada oyunu oynandı, 10-9 Gönüllüler kazandı. :Z Bakım ürünleri ve et wrap da ekstra ödüldeydi. İyi oldu. :bhr:

Turabi ve Hakan kavgası da renk kattı. Turabi bozulduğunu oyuna yansıtmadı, çok iyi performans sergiledi ve arkadaşlarına da destek oldu. Mustafa Kemal'a akıl verince hemen parladı, inşallah gider kısa sürede.

Merve ne sahtesin yaa. Alo lafını duyunca nasıl sevindi. Çamaşır suyu deterjan kokusunu mu özledin.:F