S.G.A.T.
Favori Üye
Adam doğruları söyledi. Turabi baktı gücü yetmeyecek bari yalnız kalayım "siz hepiniz, ben tek" kafasıyla halk kahramanını oynayayım dedi. Sağlam da behane buldu. İyi strateji Hakan da bunun farkında o yüzden bozmaya çalışıyor. Gerçekten muhteşem zeka oyunlari var bu sezon @YiğittHakan karşı takımı bile 2 dakikada fitneledi
Adam doğruları söyledi. Turabi baktı gücü yetmeyecek bari yalnız kalayım "siz hepiniz, ben tek" kafasıyla halk kahramanını oynayayım dedi. Sağlam da behane buldu. İyi strateji Hakan da bunun farkında o yüzden bozmaya çalışıyor. Gerçekten muhteşem zeka oyunlari var bu sezon @Yiğitt
Rekabeti seviyor adam.Farkettim devamlı Turabi ile ilgili yorumlar yapıyor kendi adasında. Tek Turabi'yi rekip görüyor anlaşılan
Merve konuşmaya iyi başlamıştı Turabi'ye "Neden bizle yemek yiyorsun?" diyerek saçmaladı. Turabi de hemen cevabını verdi.
Durduk yere haklı çıktı adam.
Kız All Star finalisti Elif'i geçer geçmesine de sonrası meçhul. Performansı bayağı yükseldi son haftalarda. Olaylarda haklı şekilde yer alıp gelecek oylamaya kadar kalabilirse ciddi bir oy potansiyeli var bence.Merve elense ne gülerim yaa
Kız All Star finalisti Elif'i geçer geçmesine de sonrası meçhul. Performansı bayağı yükseldi son haftalarda. Olaylarda haklı şekilde yer alıp gelecek oylamaya kadar kalabilirse ciddi bir oy potansiyeli var bence.
Çünkü o bir dünya starı
Birleşmeden sonra Hakan o sahile geldiğinde gör sen olayları. Turabi'nin yalnızlık oyununu bozmak için elinden geleni yapacaktır. Yağmur'la Turabi'yi sevgili bile yapabilir.Merve kalsın yaa o baya iyi malzeme oluyor. Bugünde tartışmada jest mimikleri süperdi havalı havalı bir şeyler demeye çalışıyordu. Zaten ezber yapmadığında takılıyor. Merve işime gelir benim
Birleşmeden sonra Hakan o sahile geldiğinde gör sen olayları. Turabi'nin yalnızlık oyununu bozmak için elinden geleni yapacaktır. Yağmur'la Turabi'yi sevgili bile yapabilir.
Tilki Kız ne alakaÇünkü o bir dünya starı
Turabi, acıtasyona da başladı. Performans gösteremedikçe yan yollara başvurmaya devam ediyor.