Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

8-6 oldu Elif cidden gidici galiba😱

Kim aday olacak Ünlülerden şimdi? İki kız potada zaten Sema aday olmaz, Ümit de kaptan derler olmaz. Mustafa zaten dokunulmaz. Elifin adi çıktı, Merve de potada. Geriye Adem ve Turabi kalıyor. Turabi kendini öne atıp beni yazın diyebilir bence. Ben Ademi yazacaklarını düşünmüyorum. Turabi, Elif ve Merve potası olur büyük ihtimal diye düşünüyorum. Ümiti riske atmazlarsa tabi... @MasacRE- @sokak sanati

Kim aday olacak Ünlülerden şimdi? İki kız potada zaten Sema aday olmaz, Ümit de kaptan derler olmaz. Mustafa zaten dokunulmaz. Elifin adi çıktı, Merve de potada. Geriye Adem ve Turabi kalıyor. Turabi kendini öne atıp beni yazın diyebilir bence. Ben Ademi yazacaklarını düşünmüyorum. Turabi, Elif ve Merve potası olur büyük ihtimal diye düşünüyorum. Ümiti riske atmazlarsa tabi... @MasacRE- @sokak sanati
Turabi zayıf halka, onu yazarlar :A

Turabi potaya girmek isteyip olayı toparlarlar bence belki Adem'de girmek isteyebilir. Sema ve Ümit aday olmaz.:F
Ama Turabi potaya girerse kendini zedeler. Kötü olur kendisi için.:(

Turabi potaya girmek isteyip olayı toparlarlar bence belki Adem'de girmek isteyebilir. Sema ve Ümit aday olmaz.:F
Ama Turabi potaya girerse kendini zedeler. Kötü olur kendisi için.:(
Adem potadan korkuyor. Elif bi söyledi diyr 2-3 gün bozulmuş halde gezdi, baya tırstı gerginleşti. O cesareti yok, Turabi yapar bunu. :D

Adem potadan korkuyor. Elif bi söyledi diyr 2-3 gün bozulmuş halde gezdi, baya tırstı gerginleşti. O cesareti yok, Turabi yapar bunu. :D

Kesin kaybettik mi simdi Hakan keşke elense yaa şöyle birini bağırta bağırta dövmek istiyorum şu adamı gördükçe TV'de.😡

Tüm takım Turabiyi yazmış, Turabi çok bozuldu. Turabi tüm takıma bayrak açacak galiba. Arkandayım, karıştır ortalığı. :Z

Konseyden kimin ismi çıkacağı önemli değildi, Elif gidecek zaten. Turabi'nin söyledikleri de çok yersiz. Zaten takıma göre zayıf olanlar eleme potasında. Herkesin ismi çıkabilirdi ama o sanırım herkesin yazmasına bozuldu. :D

Aynen herkesin aynı anda yazması kötü oldu. fragman efsane işte istediğim kaos. Bu hafta Çukur zirveden iner:A
Fragmani şimdi izledim de Turabi baya saçmalamış. Burası dost bulma programı değil, ne demek oynamıyorum toplantıya gelmiyorum falan? Tamamen saçmalık, bu hareketler kendini bitirir yalnız. :D

Bu arada Turabi geçen hafta Mustafa Kemale "Herkes herkes yazabilir, buranın kuralı bu. Kimse kimseye hesap soramaz. Kalkıp kimse bunu açıklamak zorunda değil." dememiş miydi? Bu sezon Turabi R yapmaya doyamadı... :A @sokak sanati @MasacRE-

Turabi'nin şu sözü çok açıklayıcıydı. Demek ki bundan sonra ki her konseyde benim adımı yazacaklar. Bu konsey bu sebeple iyi ki oldu falan dedi. Her seferinde şampiyon adayı olduğu için Turabi'yi yazacaklarsa bence de dostu değil onlar. Çok doğru bir adım attı Turbo:bhr: