Turabi zayıf halka, onu yazarlarKim aday olacak Ünlülerden şimdi? İki kız potada zaten Sema aday olmaz, Ümit de kaptan derler olmaz. Mustafa zaten dokunulmaz. Elifin adi çıktı, Merve de potada. Geriye Adem ve Turabi kalıyor. Turabi kendini öne atıp beni yazın diyebilir bence. Ben Ademi yazacaklarını düşünmüyorum. Turabi, Elif ve Merve potası olur büyük ihtimal diye düşünüyorum. Ümiti riske atmazlarsa tabi... @MasacRE- @sokak sanati
Ünlülerden yeni garanti sayımız.Turabi zayıf halka, onu yazarlar
Kim aday olacak Ünlülerden şimdi? İki kız potada zaten Sema aday olmaz, Ümit de kaptan derler olmaz. Mustafa zaten dokunulmaz. Elifin adi çıktı, Merve de potada. Geriye Adem ve Turabi kalıyor. Turabi kendini öne atıp beni yazın diyebilir bence. Ben Ademi yazacaklarını düşünmüyorum. Turabi, Elif ve Merve potası olur büyük ihtimal diye düşünüyorum. Ümiti riske atmazlarsa tabi... @MasacRE- @sokak sanati
Adem potadan korkuyor. Elif bi söyledi diyr 2-3 gün bozulmuş halde gezdi, baya tırstı gerginleşti. O cesareti yok, Turabi yapar bunu.Turabi potaya girmek isteyip olayı toparlarlar bence belki Adem'de girmek isteyebilir. Sema ve Ümit aday olmaz.
Ama Turabi potaya girerse kendini zedeler. Kötü olur kendisi için.
Adem potadan korkuyor. Elif bi söyledi diyr 2-3 gün bozulmuş halde gezdi, baya tırstı gerginleşti. O cesareti yok, Turabi yapar bunu.
Kaybettiniz, reklama girdi çünkü.Kesin kaybettik mi simdi Hakan keşke elense yaa şöyle birini bağırta bağırta dövmek istiyorum şu adamı gördükçe TV'de.😡
Kaybettiniz, reklama girdi çünkü.
Hakan gözüme girmeye başladı, puan kazanıyor bize çünkü. Ama çok itici.
Adem ve Ümitin onu yazmasına bozuldu. Ümutin yazmasına ciddi şaşırdım ama.Turabi çok anlamlı konuştu. Çokta sert konuştu.
Adem ve Ümitin onu yazmasına bozuldu. Ümutin yazmasına ciddi şaşırdım ama.
Fragmani şimdi izledim de Turabi baya saçmalamış. Burası dost bulma programı değil, ne demek oynamıyorum toplantıya gelmiyorum falan? Tamamen saçmalık, bu hareketler kendini bitirir yalnız.Aynen herkesin aynı anda yazması kötü oldu. fragman efsane işte istediğim kaos. Bu hafta Çukur zirveden iner