Anıl senin aşkın, benim aşkım DamlaAnıl aşkımıza laf etti diye sinir olmaya başladın demi?
Damla ve Anıl bir ara baya yakındı, şimdi araları soğuk gibi...
Anıl senin aşkın, benim aşkım DamlaAnıl aşkımıza laf etti diye sinir olmaya başladın demi?
Damla ve Anıl bir ara baya yakındı, şimdi araları soğuk gibi...
Yok olmadı da ne bileyim.Anıl senin aşkın, benim aşkım DamlaBilmiyorum bu oyunda açtım survivor'u bir şey fark etmedim, daha önce bir şey mi oldu aralarında?
Kazandı da ömrümden ömür gittiYok olmadı da ne bileyim.
Nagi kazandı, 8-7 Gönüllüler öne geçti.![]()
Elif Turabinin kız versiyonu. Itsene diyo yuh yani .ssSenin Adem aşkın ile sinsi Elif ne ağladı be@Yiğitt
Yaptı finali Damla aşkımHadi Damla yap finali aşkım.![]()
10-8 kazanırız demiştim 10-7 kazandık, ne güzel tahmin yapmışım.Damla ile Anıl iyi işte ya bir sıkıntı yok@Yiğitt
Hakan'ın da hakkını ver o da üçte üç yaptı10-8 kazanırız demiştim 10-7 kazandık, ne güzel tahmin yapmışım.
Damlam.harikaydı, bizim Gönüllüler çok iyiydi.![]()
Elenme korkusu Mustafa Kemali bireyseli almaya zorluyor galiba. Keşke Elif alsaydı...Hakan'ın da hakkını ver o da üçte üç yaptı![]()
İki eleme adayı saldırdı bireyseleElenme korkusu Mustafa Kemali bireyseli almaya zorluyor galiba. Keşke Elif alsaydı...
Elif good bye galiba...
Elif çıkar oylamada, Mustafa da Turabi diyebilir. Ya da strateji düşünerek diyebilir.İki eleme adayı saldırdı bireyseleMustafa kimin ismini söyler sence
![]()
Acun Turabiyle uğraşıyor yine hahahaAnıl ne saçmaladın yaa
Acun Turabiyle uğraşıyor yine hahaha![]()