İzliyor musun bu bölümü, dokunulmazlık başlıyorTurabi iki oyunda 4 oyuna çıktı, 1 puan aldı. Sanırsın çok iyi kazandı da falan konuşuyor iddialı iddialı.
Ödülü 10-6 Ünlüler kazandı.
İzliyorum tabi, tek kalınca burada yorumlayan olmayınca pek gelmiyorum.İzliyor musun bu bölümü, dokunulmazlık başlıyor
3-0 oldu İlk eşleşmeler çok kötüydü ama, bir Hilmi kazanır belki dedim o da kaybetti.İzliyorum tabi, tek kalınca burada yorumlayan olmayınca pek gelmiyorum.
1-0 Ünlüler önde.
3-1 oldu, alacaz bence bu oyunu. Anıl, Damla, Hakan var. Hilmi kazanır, fragmanda bir oyunda Murat kazanıyor. Yağmur da iyi atış yaptı bence. Nagi sayı vermeyebilir. Alacaz bence.3-0 oldu İlk eşleşmeler çok kötüydü ama, bir Hilmi kazanır belki dedim o da kaybetti.
Baya umutlusun ha 3-2 oldu hadi bakalım dönüyoruz Çekişmeli geçer bu oyun bence fark olmaz, bayrağa da kalabilir.3-1 oldu, alacaz bence bu oyunu. Anıl, Damla, Hakan var. Hilmi kazanır, fragmanda bir oyunda Murat kazanıyor. Yağmur da iyi atış yaptı bence. Nagi sayı vermeyebilir. Alacaz bence.
10-8 Gönüllüler alır tahminim.
Damlam atışları harika.Baya umutlusun ha 3-2 oldu hadi bakalım dönüyoruz Çekişmeli geçer bu oyun bence fark olmaz, bayrağa da kalabilir.
Merve'nin eli ayağına dolaştı, heyecan yaptı Damla'ya karşı önde gelinceDamlam atışları harika.
3-3 oldu.
Damla atışlarda harika, maşallah ne güzel attı gördün mü?Merve'nin eli ayağına dolaştı, heyecan yaptı Damla'ya karşı önde gelince
Evet harikaydı 5-4 oldu çekişmeli geçiyorDamla atışlarda harika, maşallah ne güzel attı gördün mü?
Damla 7-6 yaptı Elif kudurdu Mustafa'ya da bir haller oldu, Anıl'a taktı adam yaTurabi kazandı, 6-4 Ünlüler önde.
7-7 oldu.Damla 7-6 yaptı Elif kudurdu Mustafa'ya da bir haller oldu, Anıl'a taktı adam ya
Başlarda seviyordum ben aslında ama son zamanlarda baya itici biri oldu çıktı.7-7 oldu.
Elensin gitsin şu Mustafa Kemal, ne kadar başarılı olsa da o kadar da itici...
Anıl aşkımıza laf etti diye sinir olmaya başladın demi?Başlarda seviyordum ben aslında ama son zamanlarda baya itici biri oldu çıktı.