Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Tüm oyun boyunca Anıl'a yaptığı pislikler ne olacak? Ettiği küfürler? Hoş bir durum mu bu?

Bir şey yaptığı yok. Anıl Turabi'nin destek vermesine engel olmak için Ünlüler benchine doğru yavaş yavaş kayıyor Turabi'de gönüllü benchine geliyor protesto için. Anıl pislik yapmış Turabi devam ettirmiş.

Adam cidden haklı. Küfür dediği de ne bilmiyoruz. Gerizekalı falan bile olabilir. Bence adamı karalamak için elinize bi fırsat geçti hepiniz coştunuz

5 maç oynamayacakmış, Acun'un yapacağı iş de bu kadar olur zaten
Ne bekledinki?

Geç cevap verdim meşgulüm biraz
izlemedim dokunulmazlık sonrasını.
Turabi zaten elinden dolayı oynamıyordu. Izleyiciyle alay etmek oldu bu durum

Anıl'a lafları kâr kaldı

0.56'dan bir baksana kim mime kayıyor? Anıl Hilmicemin yanındaydı. Turabi girdi aralarına. Orada ne işi var Turabinin yer mi kalmadı?
Küfürün gerizekalı olmadığını da bilemeyiz ama.

0.56'dan bir baksana kim mime kayıyor? Anıl Hilmicemin yanındaydı. Turabi girdi aralarına. Orada ne işi var Turabinin yer mi kalmadı?
Küfürün gerizekalı olmadığını da bilemeyiz ama.

Daha öncesine bakarsanda Anıl ünlülerin tarafına doğru kayıp Turabi'yi engellemeye çalıyor. Acun bile kabul ediyor Anıl'ın o hareketini. Anıl önünü kapatıyor diyor. Turabi çekil diyor çekilmiyor Bu durumda Turabi Anıl'ın öbür tarafına geçiyor. Anıl'ın ünlülerin benchinde ne işi var. Oyun ünlüler tarafına daha uzak. Anıl çok net hatalı.😉

O zaman sizde bilmeden atıp tutuyorsunuz? Sırf Turabi'ye yüklenecek bir fırsat doğdu diye altı boş şeyler ile yüklenmeye çalıyorsunuz

Üslup ve terbiye yarışması sanki bu yaa. Yine küçük görüyor bu çok düzgün konuşmayı beceren kesim Turabi'yi ama yedirmeyeceğiz seni Turbo
@eskici

Bu Turabi çok terbiyesiz sürekli küfür ediyor diyenler gerçek hayatta daha beter küfürler atmıyorlarsa ben bir şey bilmiyorum

Bu Turabi çok terbiyesiz sürekli küfür ediyor diyenler gerçek hayatta daha beter küfürler atmıyorlarsa ben bir şey bilmiyorum

Ahlak bekçisi oldu herkes. Her şey bitti Turabi'nin üslubu kaldı sorun. 10 oyundur yaklaşık bir haftadır adamlar aç. Ne yapsın haksızlığa uğradığında özür mü dilesin.
Mustafa Kemal adamı itiyor Turabi'nin önüne düşüyor. Turabi'de zaten sevinç gösterileri için oraya gelmişti onu yapıyor neymiş Anıl'a yapıyormuş. Adamı iten Mustafa niye Turabi'ye yükleniyor Hakan çünkü prim lazım. Hakan laf ettikçe Turabi sinirleniyor doğal olarak ve Turabi ceza alıyor. Antilerde haksızlığa uğradığını gördüğü halde adama laf etmekten çekinmiyor.

İnadına Turabi lan.

3.şampiyonluğun ayak izleri bunlar
Zaten 2 defa şampiyon olduğu için kuyruk acıları var

Mustafa Kemal olayı başlatır suçlu Turabi olur. Kimse Mustafa'ya uyarı bile vermez

3.şampiyonluğun ayak izleri bunlar
Zaten 2 defa şampiyon olduğu için kuyruk acıları var

Mustafa Kemal olayı başlatır suçlu Turabi olur. Kimse Mustafa'ya uyarı bile vermez

Acun Mustafa'nın yaptığını bile söylemiyor. Adam resmen taraflı davranıyor. Survivor'da fiziksel temastan daha önemli demek ki Üslup.

Bugün ki reytinglerden sonra kimseye vermez kupayı sen rahat ol

Acun Mustafa'nın yaptığını bile söylemiyor. Adam resmen taraflı davranıyor. Survivor'da fiziksel temastan daha önemli demek ki Üslup.

Bugün ki reytinglerden sonra kimseye vermez kupayı sen rahat ol
Acun reytingler düşünce Turabi'ye sardı ve sonucunda karşılığını aldı
Diğerleri figüran asıl başrol Turabi bu sene. Hem son zamanlarda çok pasifti yeniden gündeme geldi izleyicinin dikkatini çekti
İki taraf da kazandı

Adem ile olayda da aynısını yapmaya çalıştı ama Adem devamını getiremedi. Görüntülerde olmayınca o olay havada kaldı. Şimdi grup şeklinde saldırı ve savunma var. Bu kaosun devamı gelirdi. Çünkü ünlüler takım olarak Turabi'ye destek veriyor. Anıl'a yürüdü hatta Yiğit. Niye söylemiyorsun Mustafa çarptı diye vs dedi. Bence ortalık daha da karışacak.

Ne bekledinki?

Geç cevap verdim meşgulüm biraz
izlemedim dokunulmazlık sonrasını.
Turabi zaten elinden dolayı oynamıyordu. Izleyiciyle alay etmek oldu bu durum

Anıl'a lafları kâr kaldı
Yani belliydi de bir umut diyor insan ama Acun için reyting herşey demek olduğundan kıyamaz Turabisine. Hayır bir de bu ödül gibi ceza vermek ne oluyor ben onu anlamıyorum. Yok mu şu yarışmada diskalifiye etmeyeceksen verilebilecek başka bir ceza. Dediğin gibi dalga geçiyor resmen, eli sakat adama 5 maç ceza aman ne büyük olay

Elif yolcu olmuş diyorlar, elenmiş falan filan.
(Kavgayla alakası yok, dokunulmazlık sonucu.
)

Bu akşamki oyun en sevmediğim oyunlardan. Detaylı izlemem.
Nagihan'ın kavgasını kaçırsamda sonradanda izlerim. Elif geçen seneki sempatikliğini imajını yerle bir etti

Eğer ünlüler kaybederse ve Elif potaya girerse kesin elenir. Buda demek olurki bundan sonra ya Nagihan yada Damla hep oyun dışı kalır. Yağmur daima seçilir garanti sayı için.

Bugün önce derbi sonra NBA var. Ben de izlemem, zaten oyun da güzel değil dediğin gibi
Sonra youtube'dan bakarım olmazsa