S.G.A.T.
Favori Üye
Turabi çok sinirlendirdi. Anıl kim, sen kim. Kendi seviyesine uygun biri bulamıyor uğraşmaya.
Ya bu dokunulmazlıklarda yemek veriliyor muydu önceden, ilk defa görüyorumVe dokunulmazlık ünlülerin, çok kötüydü bugün bizimkiler...
Verilmiyordu tabi, Ünlüler aç kaldı ya karınları doysun diye zorlama verdi işte. Ne alakaysa.Ya bu dokunulmazlıklarda yemek veriliyor muydu önceden, ilk defa görüyorum
Ben de onu diyecektim, başta söyledi ödülü de daha baştan belliymiş bunu ünlülerin kazanacağı resmenVerilmiyordu tabi, Ünlüler aç kaldı ya karınları doysun diye zorlama verdi işte. Ne alakaysa.
5 maç oynamayacakmış, Acun'un yapacağı iş de bu kadar olur zatenOha diskalifiye mi var, şok olurum yalnız.
Dedim ben sana fazla ümitlenme diye.5 maç oynamayacakmış, Acun'un yapacağı iş de bu kadar olur zaten
Yok la sadece bir ihtimal dedik işte, sanki biz bilmiyoruz Acun'un öyle bir şey yapamayacağını5 maç ceza mı ahahahahaa diskalifiye bekleyen @MasacRE- şok
Anıl yeni gelen üçlüyle takılınca, dörde dört bölündüler Bu hafta bizden biri gidecek gibi yarınki oyunu kazansak da.Al işte 3 aday çıkardılar, bunlarda hiç akıl yok ya. @MasacRE-
Acun kaostan reyting yaratma aşamasına geldi yine, bugün ve yarın uçacak reytinglerOha yarın da Nagi ve Elif kavga ediyor, temas var hem de. Ay ne eğlenceli hafta ama. @MasacRE-
Biz de kaos hormonlarımızı yükseltiyoruz işte, dibi görmüştü artık. Sonunda birinin Elife haddini bildirmesi gerekiyordu.Acun kaostan reyting yaratma aşamasına geldi yine, bugün ve yarın uçacak reytingler
Onlara da bir 3 maç ceza verir artık, müthiş ceza sistemini kullanarakBiz de kaos hormonlarımızı yükseltiyoruz işte, dibi görmüştü artık. Sonunda birinin Elife haddini bildirmesi gerekiyordu.
Tüm oyun boyunca Anıl'a yaptığı pislikler ne olacak? Ettiği küfürler? Hoş bir durum mu bu?Turabi'nin suçu ne onu anlamadım ben. Adamın önüne düşüyor Anıl ve adam dokunmamak için geri çekiliyor. Sonra Hakan prim için Turabi dikkat et diyor ve Hakan ortalığı karıştırıyor. Resmen kumpas kurulmuş.
Benim de hakkım yense bende küfür ederim. Saçma sapan hiç bir açıklaması olmayan bi ceza. Acun'u kınıyorum. @eskici @Maskeli Fedai