Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Turabi çok sinirlendirdi. Anıl kim, sen kim. Kendi seviyesine uygun biri bulamıyor uğraşmaya.

Verilmiyordu tabi, Ünlüler aç kaldı ya karınları doysun diye zorlama verdi işte. Ne alakaysa. :D
Ben de onu diyecektim, başta söyledi ödülü de daha baştan belliymiş bunu ünlülerin kazanacağı resmen :D

O değil de Hilmi bireyseli kazandığına göre Murat bu hafta aday olmaz :A @Dosi

Acun maalesef üzülerek söylüyorum, aldığımız karara göre diyor. Bu cümle nereye gider diskalifiye geliyor mu yoksa :A @Dosi @Yiğitt

İstatistik düşüyordu zaten iyi oldu oynamaması :A
Bi 5 hafta dinlensin sonra geri zımba gibi döner. Zaten bi şarj olması gerekiyordu.:A

Turabi'nin suçu ne onu anlamadım ben. Adamın önüne düşüyor Anıl ve adam dokunmamak için geri çekiliyor. Sonra Hakan prim için Turabi dikkat et diyor ve Hakan ortalığı karıştırıyor. Resmen kumpas kurulmuş.
Benim de hakkım yense bende küfür ederim. Saçma sapan hiç bir açıklaması olmayan bi ceza. Acun'u kınıyorum.:) @eskici @Maskeli Fedai

Turabi'nin suçu ne onu anlamadım ben. Adamın önüne düşüyor Anıl ve adam dokunmamak için geri çekiliyor. Sonra Hakan prim için Turabi dikkat et diyor ve Hakan ortalığı karıştırıyor. Resmen kumpas kurulmuş.
Benim de hakkım yense bende küfür ederim. Saçma sapan hiç bir açıklaması olmayan bi ceza. Acun'u kınıyorum.:) @eskici @Maskeli Fedai
Tüm oyun boyunca Anıl'a yaptığı pislikler ne olacak? Ettiği küfürler? Hoş bir durum mu bu?