Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

En iyi Hakan bunun hakkından geliyor zaten. Anıl sessiz, efendi adam ağzı laf yapmıyor pek. Hakan güzel bir çıkış yaparsa oy potansiyelini arttırabilir :A
Oy kapandı. Survivor izleyicisi olayları çabuk unutuyor :A

Forum biraz yavaş sanki. Sendede öylemi?

Damla yine kaybetti, yapamıyor bu atışları. :(

7-4 oldu, gidiyor dokunulmazlık galiba...

Oy kapandı. Survivor izleyicisi olayları çabuk unutuyor :A

Forum biraz yavaş sanki. Sendede öylemi?
Ne zamana kadar bu oylarla gidilecek acaba. Kıbrıs'a kadar oy kullanılmayacaksa kötü tabi, Turabi de onun rahatlığındadır. Kötü bu sistem niye bu kadar erkenden toplu Sms aldılar ki.

Ben de iyi gibi forum, sıkıntı yok :D

Ne zamana kadar bu oylarla gidilecek acaba. Kıbrıs'a kadar oy kullanılmayacaksa kötü tabi, Turabi de onun rahatlığındadır. Kötü bu sistem niye bu kadar erkenden toplu Sms aldılar ki.

Ben de iyi gibi forum, sıkıntı yok :D
Birleşmeden sonra yapılır. Hızlandırılmış turlara girilimce. Tahminimde en az 4-5 hafta daha gider

Yok onu biliyorum da Mustafa da baya bilerek itmiş yani, görmüyor mu önündeki kocaman adamı :A
Yorumların birimde geçen yazmışlar. Mustafa'nın tek kusuru Anıl'a olan tavrı diye. Ben ada hayatlarını çok izlemiyorum. Var demekki aralarında birşey :A
bu olaydan bir şey çıkmaz. Ceza bile verilmez Turabi'ye. Anca uyarı :A

Sonra da Turabi'nin elenecegini fan kitlesinin olmadığını sayıkla:F @S.G.A.T. @Yiğitt
Yaptığı hareketin hiçbir savunması olamaz, bugün çok büyük terbiyesizlik yaptı. Bayanların yanında küfürler edilmesi de ayrı komedi. Ama dediğin gibi Turabi halkta ilgi çekmiş ve sesini duyurmuş bir isim + reyting demek. Diskalifiye söz konusu olmaz, son uyarı der geçer. :D

Oyun başladığından beri Anıl'la uğraştı. Anıl efendi bir insan oralı bile olmadı. Çok tiksinç biri Turabi. Karakter desen yok, seviye yok, ahlakı sadece kızları korumakta gören bir beyine sahip. Yetiştirilememiş. :(

Yaptığı hareketin hiçbir savunması olamaz, bugün çok büyük terbiyesizlik yaptı. Bayanların yanında küfürler edilmesi de ayrı komedi. Ama dediğin gibi Turabi halkta ilgi çekmiş ve sesini duyurmuş bir isim + reyting demek. Diskalifiye söz konusu olmaz, son uyarı der geçer. :D

Daha izlemedim ama mutlaka savunurum:A

Yorumların birimde geçen yazmışlar. Mustafa'nın tek kusuru Anıl'a olan tavrı diye. Ben ada hayatlarını çok izlemiyorum. Var demekki aralarında birşey :A
bu olaydan bir şey çıkmaz. Ceza bile verilmez Turabi'ye. Anca uyarı :A
Ben de bilmiyorum ne olduğunu. Ama Mustafa'da da var bir bozulma.

Dediğin gibi yine uyarı ya da hafif bir ceza verir oynatmama gibi. Olmaz da bir diskalifiye etse Acun bir anda ülkenin bir numaralı cumhurbaşkanı adayı olur, uğruna 100.000 imza toplayıp başkan yaparız Acun reyisi :A

Ben de bilmiyorum ne olduğunu. Ama Mustafa'da da var bir bozulma.

Dediğin gibi yine uyarı ya da hafif bir ceza verir oynatmama gibi. Olmaz da bir diskalifiye etse Acun bir anda ülkenin bir numaralı cumhurbaşkanı adayı olur, uğruna 100.000 imza toplayıp başkan yaparız Acun reyisi :A
Bu oyunu kesin ünlüler aldı, yarın biz alırız umarim.
Turabi izleme zevkimi bile bozdu :F