Oy kapandı. Survivor izleyicisi olayları çabuk unutuyorEn iyi Hakan bunun hakkından geliyor zaten. Anıl sessiz, efendi adam ağzı laf yapmıyor pek. Hakan güzel bir çıkış yaparsa oy potansiyelini arttırabilir![]()
Forum biraz yavaş sanki. Sendede öylemi?
Oy kapandı. Survivor izleyicisi olayları çabuk unutuyorEn iyi Hakan bunun hakkından geliyor zaten. Anıl sessiz, efendi adam ağzı laf yapmıyor pek. Hakan güzel bir çıkış yaparsa oy potansiyelini arttırabilir![]()
Ne zamana kadar bu oylarla gidilecek acaba. Kıbrıs'a kadar oy kullanılmayacaksa kötü tabi, Turabi de onun rahatlığındadır. Kötü bu sistem niye bu kadar erkenden toplu Sms aldılar ki.Oy kapandı. Survivor izleyicisi olayları çabuk unutuyor
Forum biraz yavaş sanki. Sendede öylemi?
Birleşmeden sonra yapılır. Hızlandırılmış turlara girilimce. Tahminimde en az 4-5 hafta daha giderNe zamana kadar bu oylarla gidilecek acaba. Kıbrıs'a kadar oy kullanılmayacaksa kötü tabi, Turabi de onun rahatlığındadır. Kötü bu sistem niye bu kadar erkenden toplu Sms aldılar ki.
Ben de iyi gibi forum, sıkıntı yok![]()
Olay Mustafa'dan başlamış, o da bozdu kendini iyice gittiği takımdakilere benzeyecek bu gidişleBirleşmeden sonra yapılır. Hızlandırılmış turlara girilimce. Tahminimde en az 4-5 hafta daha gider
Hakan çarptı diye değil yaptığı harekete söylendi.Olay Mustafa'dan başlamış, o da bozdu kendini iyice gittiği takımdakilere benzeyecek bu gidişle![]()
Yok onu biliyorum da Mustafa da baya bilerek itmiş yani, görmüyor mu önündeki kocaman adamıHakan çarptı diye değil yaptığı harekete söylendi.
Yorumların birimde geçen yazmışlar. Mustafa'nın tek kusuru Anıl'a olan tavrı diye. Ben ada hayatlarını çok izlemiyorum. Var demekki aralarında birşeyYok onu biliyorum da Mustafa da baya bilerek itmiş yani, görmüyor mu önündeki kocaman adamı![]()
Farkı Turabi galiba, fragman 1 gün olmadan 2.5 milyon izlenmeye yaklaştı. Ve Trend videolar listesinde şu an 1. sırada.
@eskici @MasacRE- @S.G.A.T. @Billy Kane @sokak sanati @Harunnn60 @Dosi
Yaptığı hareketin hiçbir savunması olamaz, bugün çok büyük terbiyesizlik yaptı. Bayanların yanında küfürler edilmesi de ayrı komedi. Ama dediğin gibi Turabi halkta ilgi çekmiş ve sesini duyurmuş bir isim + reyting demek. Diskalifiye söz konusu olmaz, son uyarı der geçer.
İzleyenler fanı olduğun için mi izliyor benim gibi nefret edenler izleyenlerin olmadığını nereden biliyorsun?
Yaptığı hareketin hiçbir savunması olamaz, bugün çok büyük terbiyesizlik yaptı. Bayanların yanında küfürler edilmesi de ayrı komedi. Ama dediğin gibi Turabi halkta ilgi çekmiş ve sesini duyurmuş bir isim + reyting demek. Diskalifiye söz konusu olmaz, son uyarı der geçer.![]()
İzleyenler fanı olduğun için mi izliyor benim gibi nefret edenler izleyenlerin olmadığını nereden biliyorsun?![]()
Ben de bilmiyorum ne olduğunu. Ama Mustafa'da da var bir bozulma.Yorumların birimde geçen yazmışlar. Mustafa'nın tek kusuru Anıl'a olan tavrı diye. Ben ada hayatlarını çok izlemiyorum. Var demekki aralarında birşey
bu olaydan bir şey çıkmaz. Ceza bile verilmez Turabi'ye. Anca uyarı![]()
Bu oyunu kesin ünlüler aldı, yarın biz alırız umarim.Ben de bilmiyorum ne olduğunu. Ama Mustafa'da da var bir bozulma.
Dediğin gibi yine uyarı ya da hafif bir ceza verir oynatmama gibi. Olmaz da bir diskalifiye etse Acun bir anda ülkenin bir numaralı cumhurbaşkanı adayı olur, uğruna 100.000 imza toplayıp başkan yaparız Acun reyisi![]()
Turabi adamdır.![]()
Yarına bir havuz oyunu istiyoruzBu oyunu kesin ünlüler aldı, yarın biz alırız umarim.
Turabi izleme zevkimi bile bozdu![]()