Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Acun herkesi sisiriyor Turabi'yi gömüyor. Allah seni bildiği gibi yapsın.

Sende insanların sevdiği karakterlere hakaret eden ama hakaret edildiğinde kükreyen üslup meraklısı mı oluyorsun Hakan gibi.:)
Gördüğümü söylüyorum ben. Hakan'da yapmacıklık var, bazen strateji adı altında sahtekarlık bile yapıyor ama kesinlikle başka birine terbiyesizlik yapmıyor bence. :D

Gördüğümü söylüyorum ben. Hakan'da yapmacıklık var, bazen strateji adı altında sahtekarlık bile yapıyor ama kesinlikle başka birine terbiyesizlik yapmıyor bence. :D

Milletin hakkını yemek, onların üstünden prim yapmak, onların zayıf yönlerini kullanıp üstüne gitmek, oyun terbiye içinde bir hareket mi yani senin terbiye anlayışına göre? Özellikle bugün yaptığı hareketten sonra terbiyeli bir insan demeyelim😉

Milletin hakkını yemek, onların üstünden prim yapmak, onların zayıf yönlerini kullanıp üstüne gitmek, oyun terbiye içinde bir hareket mi yani senin terbiye anlayışına göre? Özellikle bugün yaptığı hareketten sonra terbiyeli bir insan demeyelim😉
Ben Hakan'ın hareketini tasvip etmiyorum ki sen neden onun üzerinden Turabi'yi doğru göstermeye çalışıyorsun? Geçen de bunu yaptın. Rakibinin yanlışları seni doğru yapmaz.

Ben Hakan'ın hareketini tasvip etmiyorum ki sen neden onun üzerinden Turabi'yi doğru göstermeye çalışıyorsun? Geçen de bunu yaptın. Rakibinin yanlışları seni doğru yapmaz.

Eğer Hakan'ın yaptıkları gözüne batmıyor ve laf etmiyorsan Turabi'nin 2 lafı gözüne batamaz.:)

Mükemmel bir oyundu @MasacRE-
oyun zevksiz dedik ama çok heyecanlıydı. Açtığımda 6-3 ünlüler öndeydi, sonra 6-6 yaptık ve 9-6 geriye düştük sonra 9-9 oldu. Erken vakit olduğu için kazanacağımızı anladım bireysel ile konsey vakti uzar diye.
4 yapan alacaktı sayıyı. 3-0 lık skorda Murat şov yapıp 4-3 ile dokunulmazlığı kazandı :Z
Murat şuana kadar verdiği sayıları bu muhteşem performans ile telafi etti :Z
Nagihan'a helal olsun :A
Damla Nagihan'a laf attı ama Sema hep Yağmur'u alırken laf yokta Nagihan Elif'i alırkenmi laf var :A
Açtım youtube'a baktım 1 saat küsur oyun dedim izlenmez bu :A Son bayrak yarışı vardı onu izledim bir tek. Murat kahraman olmuş :A Ama oyunun zevksizliği konusunda fikrim değişmedi, çekişmeli gitmiş ama bu oyunun zevksiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor :A

Ha bir de kavga ile konseyi izledim tabi :A

Açtım youtube'a baktım 1 saat küsur oyun dedim izlenmez bu :A Son bayrak yarışı vardı onu izledim bir tek. Murat kahraman olmuş :A Ama oyunun zevksizliği konusunda fikrim değişmedi, çekişmeli gitmiş ama bu oyunun zevksiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor :A

Ha bir de kavga ile konseyi izledim tabi :A
Konseyin ilk dakikalarıma bakamamıştım. Acun iyi cevaplar verdi ünlülere.
Sen Yiğit'in konuşmasına bakmışmıydın oyun bitince? Şu onurlu şerefli lafları :A
Nagihan'a tüm takım saldırdı :A
Elif'e bye bye deriz bence. Yağmur elenmez :D

Bu programı yazan ekiple Yemekteyiz'i yazan ekip aynı olabilir. :A
Konudaki ilk mesajın hayırlı olsun :A
Konuda en çok mesaj yazmada zirvedeki isim şimdilik @eskici ama kendisi Acun'a kızıp bıraktı yarışmayı :A zirveyi kaptırır ama benle @MasacRE- de 3 ve 4.lükteyiz. Ne yaparsak yapalım ikinciliği alamayız eskici'nin elinden :A