Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Konseyin ilk dakikalarıma bakamamıştım. Acun iyi cevaplar verdi ünlülere.
Sen Yiğit'in konuşmasına bakmışmıydın oyun bitince? Şu onurlu şerefli lafları :A
Nagihan'a tüm takım saldırdı :A
Elif'e bye bye deriz bence. Yağmur elenmez :D
Yok bakmadım da konseyde konuşuldu, anladım muhabbeti :D Acun konuşmaya gelince iyi konuşuyor da icraat yok adamda :A Valla baya zayıf bir pota oldu. Şu isimlerden bir Murat'ın oyu yüksektir, diğerleri son dört bile olabilir :A Ama bana da Elif elenir gibi geliyor.

Konudaki ilk mesajın hayırlı olsun :A
Konuda en çok mesaj yazmada zirvedeki isim şimdilik @eskici ama kendisi Acun'a kızıp bıraktı yarışmayı :A zirveyi kaptırır ama benle @MasacRE- de 3 ve 4.lükteyiz. Ne yaparsak yapalım ikinciliği alamayız eskici'nin elinden :A
İlk ve sonunca da bu mesajım.Size kolay gelsin. :A

Yok bakmadım da konseyde konuşuldu, anladım muhabbeti :D Acun konuşmaya gelince iyi konuşuyor da icraat yok adamda :A Valla baya zayıf bir pota oldu. Şu isimlerden bir Murat'ın oyu yüksektir, diğerleri son dört bile olabilir :A Ama bana da Elif elenir gibi geliyor.
Konseyde pek konuşulmadı aslında mesele. Yiğit, yenilsekte onurlu şerefli hile yapmadan oynadık dedi yani diğer takımı baya ezen laflar oldu. Oda ben daha az yazdım :A :F
Kızlarda denge tam bozulmasın diye Yiğit'i elerlermi diye bir acaba var bende. Yağmur'u destekliyorum :A

İlk ve sonunca da bu mesajım.Size kolay gelsin. :A
teşekkür ederiz :A ben 1 ay sonra katıldım sohbete ama 3. sıradayım :F:F
Son mesajınla @xBUGRAx yi geçtin :A
Hediyem olsun :F
eski Survivorcu @Forumdash sadece 3 mesaj? 😱
20180430_010320.png

Konseyde pek konuşulmadı aslında mesele. Yiğit, yenilsekte onurlu şerefli hile yapmadan oynadık dedi yani diğer takımı baya ezen laflar oldu. Oda ben daha az yazdım :A :F
Kızlarda denge tam bozulmasın diye Yiğit'i elerlermi diye bir acaba var bende. Yağmur'u destekliyorum :A
Konseyde baya konuşmuşlar işte neyi konuşmadılar pek diyorsun hangi meseleden bahsediyorsun :A

Birsen de potada, onu niye hesaba katmıyorsun, milyonlarca hayranı mı var Birsen'in sanki :A

Konseyde baya konuşmuşlar işte neyi konuşmadılar pek diyorsun hangi meseleden bahsediyorsun :A

Birsen de potada, onu niye hesaba katmıyorsun, milyonlarca hayranı mı var Birsen'in sanki :A
Yani Yiğit'in lafları konuşulmadı. Kendiside unuttu tam olarak neler denildiğini.
Birsen hanımefendiliği ile toplamıştır oy ve yükselişteydide oylama zamanı :A
Ama evet kız dengelensin diye kavgacı Elif kalıp Sakin Birsen elenirse üzülürüm :T:
Sahra passifleşti ondan gitti. Elif iyi kapattı onun kavgacı hallerini :F

Yani Yiğit'in lafları konuşulmadı. Kendiside unuttu tam olarak neler denildiğini.
Birsen hanımefendiliği ile toplamıştır oy ve yükselişteydide oylama zamanı :A
Ama evet kız dengelensin diye kavgacı Elif kalıp Sakin Birsen elenirse üzülürüm :T:
Sahra passifleşti ondan gitti. Elif iyi kapattı onun kavgacı hallerini :F
Valla Elif giderse dörde iki olacak kızlar ama daha etkili olur kalan ikili, Elif yarardan çok zarar zaten :A Stratejiyle kolayca karşı taraftan adam elenebilirdi aslında ama kimse kendini öne atmaz gereksiz yere tabi şu an gerek yok öyle bir şeye :D

Valla Elif giderse dörde iki olacak kızlar ama daha etkili olur kalan ikili, Elif yarardan çok zarar zaten :A Stratejiyle kolayca karşı taraftan adam elenebilirdi aslında ama kimse kendini öne atmaz gereksiz yere tabi şu an gerek yok öyle bir şeye :D
Onlarda o yürek yok :A:A
Elif Mustafa ve Yiğit haricindeki herkes o potadaki kızlardan birini elerdi.
Mustafa bile elerdi bence.
Onun Kolyeyi alması iyi oldu yoksa 100% ismi çıkardı.

Onlarda o yürek yok :A:A
Elif Mustafa ve Yiğit haricindeki herkes o potadaki kızlardan birini elerdi.
Mustafa bile elerdi bence.
Onun Kolyeyi alması iyi oldu yoksa 100% ismi çıkardı.
Bizimkiler de yapmaz öyle bir şey, o Cumali'ye özeldi sadece :A Valla Mustafa'dan da soğudum ben giderse gitsin sonraki haftalarda. Hem iyi yarışıyor zaten zayıflamış olurlar :A

Bizimkiler de yapmaz öyle bir şey, o Cumali'ye özeldi sadece :A Valla Mustafa'dan da soğudum ben giderse gitsin sonraki haftalarda. Hem iyi yarışıyor zaten zayıflamış olurlar :A
Nagihan'ıma laf attığı için Elif gitsin :A
Yada ünlü gitsinde kim giderse gitsin :A Ama Yağmur gidersede çok üzülmem. Kızlarımızdaki Cumali gitmiş olur :A
Yalnız Yağmur iyi oynadı bu hafta :A

Nagihan'ıma laf attığı için Elif gitsin :A
Yada ünlü gitsinde kim giderse gitsin :A Ama Yağmur gidersede çok üzülmem. Kızlarımızdaki Cumali gitmiş olur :A
Yalnız Yağmur iyi oynadı bu hafta :A
Yağmur giderse üzülmezmiş :T: Ben de Nagihan gideceği zaman hiç üzülmeyeceğim merak etme :A Neyse öncelikle bir ünlüleri yollayalım da sonra aramızda hesaplaşırız, Damla'm Nagihan'ını bir güzel eler mesela zamanı gelince :A

Yağmur giderse üzülmezmiş :T: Ben de Nagihan gideceği zaman hiç üzülmeyeceğim merak etme :A Neyse öncelikle bir ünlüleri yollayalım da sonra aramızda hesaplaşırız, Damla'm Nagihan'ını bir güzel eler mesela zamanı gelince :A
Damla'ya sempatim vardı bugün gıcık kaptım :A Ünlüler haklı dedi Nagihan'a olan tavırları için 😱 Sema abla sakat eliyle oynuyor Nagihan'da oynamalıydı dedi. Şampiyon olamaz dedi. Kameralara dedi bunu.

Acun ünlülere cevap verince oda nasiplenmiştir cevaptan.

Nagihan'dan şampiyonluk beklemiyorum. Oy potansiyelinin az olduğunu biliyorum ama Merve'de ilk yarışmasında sevilmeyip ikincide finaldeydi. Nagihan'da Kıbrıs'ı sonuna kadar hakediyor. Damla ile yarışırkende en çok oyun alan, Sema ile yarışırkende en çok oyun alan kişi:Z

Birsen başarılı olabilir ama gidecek. Başarılı olduğu için gidecek zaten. Kızları dengelemek lazım.:X

Damla'ya sempatim vardı bugün gıcık kaptım :A Ünlüler haklı dedi Nagihan'a olan tavırları için 😱 Sema abla sakat eliyle oynuyor Nagihan'da oynamalıydı dedi. Şampiyon olamaz dedi. Kameralara dedi bunu.

Acun ünlülere cevap verince oda nasiplenmiştir cevaptan.

Nagihan'dan şampiyonluk beklemiyorum. Oy potansiyelinin az olduğunu biliyorum ama Merve'de ilk yarışmasında sevilmeyip ikincide finaldeydi. Nagihan'da Kıbrıs'ı sonuna kadar hakediyor. Damla ile yarışırkende en çok oyun alan, Sema ile yarışırkende en çok oyun alan kişi:Z
Ne de güzel demiş Damlam :bhr: :A

Nagihan'ın Kıbrıs da görebileceğini sanmıyorum, Kıbrıs'a birkaç hafta kala onu da Sema'yı da yolcu ederiz :A

Ne de güzel demiş Damlam :bhr: :A

Nagihan'ın Kıbrıs da görebileceğini sanmıyorum, Kıbrıs'a birkaç hafta kala onu da Sema'yı da yolcu ederiz :A
Umarım Sema, Nagihan'dan önce elenir :A Gönüllülere ettiği lafları unutmadık. Dün Birsen yanina gidiyor o ise tersledi kadını. Çok ama çok havalı hanım efendi :A

Bu sene gönüllülerden biri şampiyon olur. Ünlüler çok göze batıyor :A

Umarım Sema, Nagihan'dan önce elenir :A Gönüllülere ettiği lafları unutmadık. Dün Birsen yanina gidiyor o ise tersledi kadını. Çok ama çok havalı hanım efendi :A

Bu sene gönüllülerden biri şampiyon olur. Ünlüler çok göze batıyor :A
Hava konusunda Nagihan'ın da aşağı kalır yanı yok :A
CiCxWKrXEAAkTmi.jpg

Ünlülerden olursa Adem olur bir tek, başka birinin olabileceğini ben de düşünmüyorum. Turabi 3. kez şampiyon olursa Survivor'u bırakırım zaten artık :A

Hava konusunda Nagihan'ın da aşağı kalır yanı yok :A
CiCxWKrXEAAkTmi.jpg

Ünlülerden olursa Adem olur bir tek, başka birinin olabileceğini ben de düşünmüyorum. Turabi 3. kez şampiyon olursa Survivor'u bırakırım zaten artık :A
Kadın haklı, kıskanılıyor :Z
Ünlüler bunu çok belli ediyor. Ümit bile kıskanıyor :A
Nagihan'ı bir önceki yarışmada sevmezdim ama güçlü olduğunu kabul ederdim.
Bu sene niye seviyorum? Çünkü ünlüler açık açık kötü muamele yaptı ve gönüllülere giderken oh iyi oldu, sevindik dediler ama takımları yenilince sırtımızdan vurdu denildi. Tüm Survivor izleyicileri Nagihan'ı takdir etmeli çünkü takım değiştirdiği gün muhteşem performansıyla Nihat Doğan'ın fişini çekti :A Seyir zevkimize katkıda bulundu :A
Bu sahnenin güzelliği:bhr:
Ümit Yağmur'a büyüklerine bağırma diyor ama Elif kendinden büyük olan Nagihan'a bağırınca sıkıntı yok :A

teşekkür ederiz :A ben 1 ay sonra katıldım sohbete ama 3. sıradayım :F:F
Son mesajınla @xBUGRAx yi geçtin :A
Hediyem olsun :F
eski Survivorcu @Forumdash sadece 3 mesaj? 😱
Ekli dosyayı görüntüle 59269
İzleyecektim bu sene guya ama sarmadı:A Diziler bu sene daha güzel:X Yine dizilerin boş oldugu bi sezon olursa ancak o zaman bakarım :F

@xBUGRAx @Forumdash benim bu alıntıladığım mesaja bakın üstlerde resim için :A
Etiket gelmemiş görmemişim. Şimdi gördüm:X