Bende güya bu sene izlemeyecektimİzleyecektim bu sene guya ama sarmadı Diziler bu sene daha güzel Yine dizilerin boş oldugu bi sezon olursa ancak o zaman bakarım
Etiket gelmemiş görmemişim. Şimdi gördüm
Olabilir, kutlama görüntüsünü koymuş olabilirler oraya geçen de öyle bir şey yapmışlardı Ben de Çukur'u izliyorum zaten, reklam arasında açtım Damlam Merve'yi perişan edip 4-0 yaptı@MasacRE- fragmandan anladığım kadarıyla ödül gönüllülerin. Hilmicem takla atıp havuza atlarken diğer kaydırak boş. Oyüzden öyle düşündüm.
Eve yeni geldim. Ödül oyununu izleyebilirmiyim bilmem. Güzel bir oyuna benziyor.
izledim en başından. Anıl hata yapmasaydı Ümit o sayıyı alamazdiOlabilir, kutlama görüntüsünü koymuş olabilirler oraya geçen de öyle bir şey yapmışlardı Ben de Çukur'u izliyorum zaten, reklam arasında açtım Damlam Merve'yi perişan edip 4-0 yaptı
Çukur'a geçtim ben de rahatız oyunda ya, sıkıntı yok Elemeye gelirimizledim en başından. Anıl hata yapmasaydı Ümit o sayıyı alamazdi
Dama diyorduki Nagihan Elif'i alıyor. Eee Sema'da herzaman ilk Yağmur'u alıyor. İpeğide saymıyorum
Yağmur'un Sema'yı yenmesi harikaydı
Damla yapar öyle şeyler
Kızlarda denge tam bozulmasın diye Yiğit'i elerlermi diye bir acaba var bende. Yağmur'u destekliyorum
ŞaşırmadımYiğit elendi. Elif elense daha iyi olurdu ama bu da iyidir @Dosi
Yiğit 2014'te iyiydi ama bu sefer kendini gösteremedi maalesef. Birsen elenir diyordum şaşırdım. Hayat mucizelere gebe. @Yiğitt
Yiğit elendi. Elif elense daha iyi olurdu ama bu da iyidir @Dosi
Yiğit 2014'te favorimdi, bu sezon kendini gösteremedi ve gereksiz çıkışlar yaptı. Hatırlarsınız 2014'te hiçbir şeye karışmadı diye tepki almıştı, bu yıl da o laflara inat saçma sapan şeylerde kendini gösterdi. Ben şaşırdım elenmesine, Elif gider diye bekliyordum... Son 4'e kalmış bir adam Yağmur, Birsen gibi ilk kez katılanlara karşı bile elendi yani düşünün. Üzüldüm yine de.Şaşırmadım
Mustafa vurdu gol oldu Adam yolladı resmen Yiğit'i
Yok bu daha iyi oldu. Yiğit performansını yükseltmeye başlamıştı.
Elif kavgacılığından dolayı kaldı. Sahra'nında Yiğit'inde başını yedi
O değilde işte şimdi Murat tam kahramanlığını ilan edebilir. Sayesinde gönüllüler tam kadro devam
Birsen ile potada olmalarına rağmen harika oynadılar.