Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Murat'ın fanları var bir de, vay başıma gelenler yaniii .ss
Survivor bitecek hala açılacak diye bekliyoruz :A
Bugün fena değildi ama işte haticeye değil neticeye bakıyoruz. Iyiki Yağmur'da oyun vermiyorda kazanıyoruz. Dengeleniyor

Mustafa ve Elif kavgaya başladı. :Z
Mustafa alışkın değil kaybetmeye, iki oyun kaybetti dellendi hemen :A
Survivor bitecek hala açılacak diye bekliyoruz :A
Bugün fena değildi ama işte haticeye değil neticeye bakıyoruz. Iyiki Yağmur'da oyun vermiyorda kazanıyoruz. Dengeleniyor
Nasıl fena değildi ya iki oyunu da kaybetmedi mi. Hele Adem'e kaybettiği oyun rezillik, adam merdiveni suya düşürdü, yine gelip yendi Murat'ı :A

Mustafa alışkın değil kaybetmeye, iki oyun kaybetti dellendi hemen :A

Nasıl fena değildi ya iki oyunu da kaybetmedi mi. Hele Adem'e kaybettiği oyun rezillik, adam merdiveni suya düşürdü, yine gelip yendi Murat'ı :A
Yani atışa kadar olan kışmı fena değil diyorum. Atış berbat zaten ona birşey demiyorum :A dünkü atışlarda nerdeyse kırmızılarınkine atıyordu :F

Yani atışa kadar olan kışmı fena değil diyorum. Atış berbat zaten ona birşey demiyorum :A dünkü atışlarda nerdeyse kırmızılarınkine atıyordu :F
Hız olarak çok problemli değil zaten Murat, geçilse de fark yemiyor Cumali gibi en azından :A Ama oyunların sonunda berbat, hiç mi bir şeyi beceremez insan :A

Hız olarak çok problemli değil zaten Murat, geçilse de fark yemiyor Cumali gibi en azından :A Ama oyunların sonunda berbat, hiç mi bir şeyi beceremez insan :A
Acaba yarıştıkları sene atış bukadar yaygın değilmiydi? Gönüllülerde son 2li idi Hilmicem ile.
Murat maalesef elenmez uzun süre. Neyse ünlüleri smsde elemeye yarasın bari :A

Acaba yarıştıkları sene atış bukadar yaygın değilmiydi? Gönüllülerde son 2li idi Hilmicem ile.
Murat maalesef elenmez uzun süre. Neyse ünlüleri smsde elemeye yarasın bari :A
O zamanki yarışmacılar bu kadar iyi değildi, Doğukan ve Ümit vardı bir tek iyi olarak işte. Hızıyla kurtarıyordu Murat bir şekilde herhalde :A Aynen sms gücü bir işe yarasın bari bir biz bir onlar kazanırsa Murat'ı yazarlar artık :A

Evet gördüm onu :A Ümit zaten bu sezon iticilikte zirveye oynuyor, Turabi ile yarışacak seviyeye geldi neredeyse :A
Al birini vur ötekine :A:A
Turabi tanıtımda Mustafa Kemal'e kız kardeşlerimize bağırma diyor ama Ümit'in kızlara sesini yükseltmesi hele birde oyun esnasında elindeki sopayı atıp atarlanmasına tık demedi :A
Eski Turabi olsam farklı davranırdım diyor yani bir nevi sms için oynadığını kabul ediyor :A

Al birini vur ötekine :A:A
Turabi tanıtımda Mustafa Kemal'e kız kardeşlerimize bağırma diyor ama Ümit'in kızlara sesini yükseltmesi hele birde oyun esnasında elindeki sopayı atıp atarlanmasına tık demedi :A
Eski Turabi olsam farklı davranırdım diyor yani bir nevi sms için oynadığını kabul ediyor :A
Ya Turabi Yiğit,Mustafa gibi sessizlere karşı aslan zaten, Ümit'e gıkını çıkarabilir mi onun karşısında kediye dönüyor :A Bak Adem ile kavga etmişler sonra nasıl gitti paşa paşa özür diledi aman abi ben yaptım bir hata sen etme dedi :A

Ya Turabi Yiğit,Mustafa gibi sessizlere karşı aslan zaten, Ümit'e gıkını çıkarabilir mi onun karşısında kediye dönüyor :A Bak Adem ile kavga etmişler sonra nasıl gitti paşa paşa özür diledi aman abi ben yaptım bir hata sen etme dedi :A
Haklısın :A Akşam şöyle harika bir uyarı alsın. Gönül isterki diskalifiye olsun ama smsde elense daha güzel olacak.
Acun bir kaç maç cezası verir ve hatta oyun esnasında bulundurmazda o ortamda :A
Zaten performası düşüşteydi. Bir dokunulmazlık oyununda tek iyiydi son zamanlarda. Bizim işimize gelmiyor oynamaması :A
Cumali ve Murat ile oynaya oynaya puanları kaptı zamanında :D