Ben kaybetmemSen kaybedersin.![]()
tamam anladımBirgün anlarsın, belki yarın belki yarındanda yakın![]()
Ben kaybetmemSen kaybedersin.![]()
tamam anladımBirgün anlarsın, belki yarın belki yarındanda yakın![]()
Boş oyunmuş, ödül oyunu başlayınca gelirimErzak sanırım, geç açtım ben de. Parkur değil, seramik kırıyoruz zaten.![]()
Ben acımasızım, 50 oyun üst üste kazanabiliriz.Boş oyunmuş, ödül oyunu başlayınca gelirimYeter bu kadar kazandığımız, bugün izleyeyim de biraz da ünlüler kazansın
@Dosi
Ama ünlüler kazanınca reyting düşmüştü, gönüllüler full kazandıkça reyting çoşuyorBoş oyunmuş, ödül oyunu başlayınca gelirimYeter bu kadar kazandığımız, bugün izleyeyim de biraz da ünlüler kazansın
@Dosi
Gönüllüler kazanma işini fazla abartırsa yine düşer reytingler, karşılıklı kazanmaları lazımAma ünlüler kazanınca reyting düşmüştü, gönüllüler full kazandıkça reyting çoşuyor![]()
Boş oyunda bile önde gönüllülerGönüllüler kazanma işini fazla abartırsa yine düşer reytingler, karşılıklı kazanmaları lazım![]()
hahaahaha bu neOo gönderme var
Evet çok pis heyecanlandım göndermeyi görüncehahaahaha bu neSesli güldüm hemde alası
Sen bunun gibimi tepki verdin yoksa?![]()
Seni heyecanlandırdıysam ne mutlu banaEvet çok pis heyecanlandım göndermeyi görünceYav şu dandik seramik oyunu bitsin artık, geçelim ödül oyununa
![]()
Bunu oyundan sayıyorlar mıymışSeni heyecanlandırdıysam ne mutlu bana![]()
Bende telefonu sarja takayımda ödül oyununa kadar az doysun tel
Bu arada 10 kere kazanmış oluyoruz alınca![]()
Hakan arada, bil bakalımı bile kazandık diyorduBunu oyundan sayıyorlar mıymış![]()