Ben kaybetmemSen kaybedersin.
tamam anladımBirgün anlarsın, belki yarın belki yarındanda yakın
Ben kaybetmemSen kaybedersin.
tamam anladımBirgün anlarsın, belki yarın belki yarındanda yakın
Boş oyunmuş, ödül oyunu başlayınca gelirim Yeter bu kadar kazandığımız, bugün izleyeyim de biraz da ünlüler kazansın @DosiErzak sanırım, geç açtım ben de. Parkur değil, seramik kırıyoruz zaten.
Ben acımasızım, 50 oyun üst üste kazanabiliriz.Boş oyunmuş, ödül oyunu başlayınca gelirim Yeter bu kadar kazandığımız, bugün izleyeyim de biraz da ünlüler kazansın @Dosi
Ama ünlüler kazanınca reyting düşmüştü, gönüllüler full kazandıkça reyting çoşuyorBoş oyunmuş, ödül oyunu başlayınca gelirim Yeter bu kadar kazandığımız, bugün izleyeyim de biraz da ünlüler kazansın @Dosi
Gönüllüler kazanma işini fazla abartırsa yine düşer reytingler, karşılıklı kazanmaları lazımAma ünlüler kazanınca reyting düşmüştü, gönüllüler full kazandıkça reyting çoşuyor
Boş oyunda bile önde gönüllülerGönüllüler kazanma işini fazla abartırsa yine düşer reytingler, karşılıklı kazanmaları lazım
hahaahaha bu ne Sesli güldüm hemde alasıOo gönderme var
Evet çok pis heyecanlandım göndermeyi görünce Yav şu dandik seramik oyunu bitsin artık, geçelim ödül oyununahahaahaha bu ne Sesli güldüm hemde alası
Sen bunun gibimi tepki verdin yoksa?
Seni heyecanlandırdıysam ne mutlu banaEvet çok pis heyecanlandım göndermeyi görünce Yav şu dandik seramik oyunu bitsin artık, geçelim ödül oyununa
Bunu oyundan sayıyorlar mıymışSeni heyecanlandırdıysam ne mutlu bana
Bende telefonu sarja takayımda ödül oyununa kadar az doysun tel
Bu arada 10 kere kazanmış oluyoruz alınca
Hakan arada, bil bakalımı bile kazandık diyorduBunu oyundan sayıyorlar mıymış