Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Umarım bu Survivor'u gerçekten hakeden biri kazanır o da Turabi'dir o olmazsa Adem kazansın onun dışındaki haketmeyen karaktersizlerin kazanması ayrı bir rezillik olur umarım hakeden kazanır benden bu kadar :A

@Yiğitt @Dosi 9 oyun üst üste kazanmışız :A Şimdi bu Acun siz çok güçlü oldunuz deyip geri göndermesin adamlarımızı ünlülere? :A

Hayatımda bu kadar rezil bir Survivor görmedim bu rezilliği daha fazla izleyemem benim için Survivor bitmiştir Acun senin Allah bin belanı versin umarım yarını göremezsin geberir gidersin karaktersiz köpek :A
Acun'u niye kışkırtıyorsun? :D
@Yiğitt @Dosi 9 oyun üst üste kazanmışız :A Şimdi bu Acun siz çok güçlü oldunuz deyip geri göndermesin adamlarımızı ünlülere? :A
Dokunulmazlık yine giderse belki :A
O değilde dün gönüllüler rahat şekilde önde gidiyordu sonra Acun durdukları dengeyi değiştirince ünlüler zorladı ama yine yenildiler.
Dün ünlüler baya çıldırdı. İzledinmi konuşmaları??
Burda var biraz:

Son düzenleme:

O değilde dün gönüllüler rahat şekilde önde gidiyordu sonra Acun durdukları dengeyi değiştirince ünlüler zorladı ama yine yenildiler.
Burda var biraz:
Evet baktım youtube'dan oyunlara ve o olaya :D Yani gönüllüler biraz abartabiliyor ama o kadar çok yenildiler ki kendileri bile inanamıyordur bu kadar kazandıklarına hala şaşkınlar:A

Evet baktım youtube'dan oyunlara ve o olaya :D Yani gönüllüler biraz abartabiliyor ama o kadar çok yenildiler ki kendileri bile inanamıyordur bu kadar kazandıklarına hala şaşkınlar:A
Hakan'ın dediği gibi şunu yiyecez bunu yiyecez diye bağırmıyorlar. Kazandıklari için seviniyorlar.
Damla gil diğer takıma gidince size yazmıstım gün gelecek niye seviniyorlar der diye ve dün hepsi ateş püskürdü Damla Murat ve Hilmi'ye
Ümit ödül kazanırken tavukları pişirmişem şarkısını dediğini unuttu galiba :A

Hakan'ın dediği gibi şunu yiyecez bunu yiyecez diye bağırmıyorlar. Kazandıklari için seviniyorlar.
Damla gil diğer takıma gidince size yazmıstım gün gelecek niye seviniyorlar der diye ve dün hepsi ateş püskürdü Damla Murat ve Hilmi'ye
Ümit ödül kazanırken tavukları pişirmişem şarkısını dediğini unuttu galiba :A
Evet onlar da bir ara yapıyordu ama üst üste çok kazanınca bırakmışlardı abartılı sevinçleri. İki taraf açısından da pek hoş olmuyor, ooo bir ki üç gönüllüler de bitsin gitsin işte :A

Evet onlar da bir ara yapıyordu ama üst üste çok kazanınca bırakmışlardı abartılı sevinçleri. İki taraf açısından da pek hoş olmuyor, ooo bir ki üç gönüllüler de bitsin gitsin işte :A
Aa dur be sende başlama. 9 kere üst üste dile kolay :A Yeni takım ile 9 kere yenilmişti, dengelendi.
Eski takımıda katarsak daha 4-5 oyun alınmalı :A
Yarındna itibaren toplu mesajda verilmiş olduğuna göre artık maskeler düşer herkesde :A
Bu aralar Ümit çok göze battı, Sms'i etkilenmiştir :A

Burda var biraz:
Kışkırtmak derken :A gerçekleri söylüyorum sadece alsın programını başına çalsın ben yokum bundan sonra :A