Uygunsuz mesajlar yazıyorsun, kendine gel.Hayatımda bu kadar rezil bir Survivor görmedim bu rezilliği daha fazla izleyemem benim için Survivor bitmiştir Acun senin Allah bin belanı versin umarım yarını göremezsin geberir gidersin karaktersiz köpek
Hayatımda bu kadar rezil bir Survivor görmedim bu rezilliği daha fazla izleyemem benim için Survivor bitmiştir Acun senin Allah bin belanı versin umarım yarını göremezsin geberir gidersin karaktersiz köpek
Ben takım tutmuyorum kanka çok kez söylemiştim zaten ünlülerin kaybetmesiyle alakası yok Acun'un saçmalık ve haksızlıklarını artık izlemek istemiyorumUygunsuz mesajlar yazıyorsun, kendine gel.
Biz 13 sayı üst üste kaybedince bıraktık mı izlemeyi?
Acun'un saçmalıklarını daha fazla izlemek istemiyorum finalde Turabi'yi desteklemek için gelirim tabi Acun haksızlık yapıp Turabi'yi elemezseNe oldu laa
Benimde izleyesim kalmadı.
Ben takım tutmuyorum kanka çok kez söylemiştim zaten ünlülerin kaybetmesiyle alakası yok Acun'un saçmalık ve haksızlıklarını artık izlemek istemiyorum
Acun'un saçmalıklarını daha fazla izlemek istemiyorum finalde Turabi'yi desteklemek için gelirim tabi Acun haksızlık yapıp Turabi'yi elemezse
Bu sene baştan beri saçma gidiyor ya Acun rezil etti bu sene Survivor'uEfsane bi ünlüler yarattı sonra kendi kendini patlattı. Artık bitirsin bu formatı sıktı