Tamam işte Ümit gol atmaya çalışsa atar ama denemiyorBen golcü dedim zatenDefansı Sahra yapsın Damla'mı yormayın o işlerle
Tamam işte Ümit gol atmaya çalışsa atar ama denemiyorBen golcü dedim zatenDefansı Sahra yapsın Damla'mı yormayın o işlerle
Turabi senin Anıl'ı dövüyorduYa bir şeyi de becerin be. Anıl ve çöpler olarak ayrılıyor takım resmen.
Yedi kırmızıyı artistTurabi senin Anıl'ı dövüyordu
Boş yere oyunu verdiler onun yüzünden Nihat da çıldırdıYedi kırmızıyı artist
Hayret Cumali bir işe yaradı 😱
Acun'un geçen konseyde söz ettiği durum,48. saniye özellikle, bizde olsa ağız burun kırılırNihat yine saçmalamaya başladı Murat'a artistlik yapıyor şimdi de
İzlemiştim instagramdan bunuAcun'un geçen konseyde söz ettiği durum,48. saniye özellikle, bizde olsa ağız burun kırılır:
@HachiKo @DarkLegenD @dreamy
10 günde 1 tane etiketim geldi sana onuda es gecmişsin 😱 bu hariçİzlemiştim instagramdan bunu
Şu hareketleri bizimkilere yapsalar 3. Dünya Savaşı çıkarAcun'un geçen konseyde söz ettiği durum,48. saniye özellikle, bizde olsa ağız burun kırılır:
@HachiKo @DarkLegenD @dreamy
Ne zaman es geçtim10 günde 1 tane etiketim geldi sana onuda es gecmişsin 😱 bu hariç
ben bile ekrana kafa atmak istedimŞu hareketleri bizimkilere yapsalar 3. Dünya Savaşı çıkar
BugünNe zaman es geçtim
Görmedim ki hangi konuya etiketlemiştinben bile ekrana kafa atmak istedim
Bugünzaten en son ay dur türk yemek gelecek dedikten sonra gelmedim foruma
sabah 5 dakikalık girdim etiketledim çıktım
Naber?Bölüm başladı sembol oyunu var birazdan Turabi ve Ramazan kavga ediyor oyunda@Yiğitt @MasacRE- @S.G.A.T. @Billy Kane
Sen nerdesin ya iki saattir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?