Hazem
Favori Üye
Olmuştur bile yine ünlüler kazandı 10-4Orası öyleNeyse bu seneki survivor ders olur Acun'a umarım
![]()
Çok şaşırtıcı bir sonuçOlmuştur bile yine ünlüler kazandı 10-4![]()
Evet 10-1 biter diye düşünmüştüm benÇok şaşırtıcı bir sonuç![]()
Kanka geçen sezondan Elif survivora girecekmiş diye duyum aldım.Yarın yine Romanya'yla oyun oynanacakmış iyice abarttılar ya her hafta sıkıcı olur![]()
Bence gelmesinKanka geçen sezondan Elif survivora girecekmiş diye duyum aldım.![]()
Sanki sonucunun ne olacağını bilmiyormuş gibi oturup izleyelim bari
Ödülü görünce bayılıyor galiba ödül neymiş merak ettimSanki sonucunun ne olacağını bilmiyormuş gibi oturup izleyelim bariBu arada Ramazan'a ne oldu acaba adam açlıktan mı gitti bayıldı artık ne oldu öyle
![]()
Arbys'miş, güzel görünüyor ödülÖdülü görünce bayılıyor galiba ödül neymiş merak ettim![]()
Güzel ama çok abarttı AcunArbys'miş, güzel görünüyor ödül![]()
Bu aşama için baya iyi ama hem de 2 tane vericeklermişGüzel ama çok abarttı Acun![]()
Ramazan hala bayılmadı oyun sonunda mı bayılıyor acabaBu aşama için baya iyi ama hem de 2 tane vericeklermişAcun abartır tabi orası ayrı iyi pazarlamacı
![]()
Ödül açıklanırken bayılmadıRamazan hala bayılmadı oyun sonunda mı bayılıyor acaba![]()
Yine mi kaybettiler acabaÖdül açıklanırken bayılmadıDedim sana açlıktandır diye, bir de sıcak yorgunluk falan derken öyle bayılacak herhalde
![]()