Tamam işte Ümit gol atmaya çalışsa atar ama denemiyorBen golcü dedim zatenDefansı Sahra yapsın Damla'mı yormayın o işlerle
![]()
Tamam işte Ümit gol atmaya çalışsa atar ama denemiyorBen golcü dedim zatenDefansı Sahra yapsın Damla'mı yormayın o işlerle
![]()
Turabi senin Anıl'ı dövüyorduYa bir şeyi de becerin be. Anıl ve çöpler olarak ayrılıyor takım resmen.
Yedi kırmızıyı artistTurabi senin Anıl'ı dövüyordu![]()
Boş yere oyunu verdiler onun yüzünden Nihat da çıldırdıYedi kırmızıyı artist![]()
Hayret Cumali bir işe yaradı 😱
Acun'un geçen konseyde söz ettiği durum,48. saniye özellikle, bizde olsa ağız burun kırılırNihat yine saçmalamaya başladı Murat'a artistlik yapıyor şimdi de![]()
İzlemiştim instagramdan bunuAcun'un geçen konseyde söz ettiği durum,48. saniye özellikle, bizde olsa ağız burun kırılır:
@HachiKo @DarkLegenD @dreamy
10 günde 1 tane etiketim geldi sana onuda es gecmişsin 😱 bu hariçİzlemiştim instagramdan bunu![]()
Şu hareketleri bizimkilere yapsalar 3. Dünya Savaşı çıkarAcun'un geçen konseyde söz ettiği durum,48. saniye özellikle, bizde olsa ağız burun kırılır:
@HachiKo @DarkLegenD @dreamy
Ne zaman es geçtim10 günde 1 tane etiketim geldi sana onuda es gecmişsin 😱 bu hariç![]()
ben bile ekrana kafa atmak istedimŞu hareketleri bizimkilere yapsalar 3. Dünya Savaşı çıkar![]()
BugünNe zaman es geçtim![]()
Görmedim ki hangi konuya etiketlemiştinben bile ekrana kafa atmak istedim
Bugünzaten en son ay dur türk yemek gelecek dedikten sonra gelmedim foruma
sabah 5 dakikalık girdim etiketledim çıktım![]()
Naber?Bölüm başladı sembol oyunu var birazdan Turabi ve Ramazan kavga ediyor oyunda@Yiğitt @MasacRE- @S.G.A.T. @Billy Kane
Sen nerdesin ya iki saattir