Erkeklerin sonunda geldim Turabi kazandı sinir oldum ama kadınlar finali çok güzeldiSen nerdesin ya iki saattir![]()
Erkeklerin sonunda geldim Turabi kazandı sinir oldum ama kadınlar finali çok güzeldiSen nerdesin ya iki saattir![]()
Yağmur'a sinir oldum bir Damla'yı yenemedi yazıklar olsunErkeklerin sonunda geldim Turabi kazandı sinir oldum ama kadınlar finali çok güzeldi![]()
![]()
O bir Damla diye küçümsediğin kişi seni sezon boyunca çatlatmaya devam edecekYağmur'a sinir oldum bir Damla'yı yenemedi yazıklar olsun![]()
İyi günlerinin tadını çıkarsın yakında patlayacakO bir Damla diye küçümsediğin kişi seni sezon boyunca çatlatmaya devam edecek![]()
Ya bu arada yarışmadan çok fena soğumaya başladım, bir formül bulamadı mı Acun şu denge işine ya 11 oyun nedir arkadaş Barcelona ile Batman Petrol Spor maç yapıyor sanki öyle keyifsiz bir hal almaya başladı oyunlarİyi günlerinin tadını çıkarsın yakında patlayacak![]()
Aynen öyle sıkıcı olmaya başladı böyle ama yapacak bir şey yok gibi beceremiyor adamlarYa bu arada yarışmadan çok fena soğumaya başladım, bir formül bulamadı mı Acun şu denge işine ya 11 oyun nedir arkadaş Barcelona ile Batman Petrol Spor maç yapıyor sanki öyle keyifsiz bir hal almaya başladı oyunlar![]()
Acun bu sene batırdıAynen öyle sıkıcı olmaya başladı böyle ama yapacak bir şey yok gibi beceremiyor adamlar![]()
Bu formatın olmayacağını tahmin ediyordum zaten eski yarışmacılarla yeniler nasıl baş etsinAcun bu sene batırdı![]()
Yeniler başa çıkardı aslında ama kurduğu takımda hayır yok baksana nerede torpilli varsa doldurdu kadroyaBu formatın olmayacağını tahmin ediyordum zaten eski yarışmacılarla yeniler nasıl baş etsin![]()
Acun'un işi bu zaten her sene torpille birilerini alıyor yarışmayaYeniler başa çıkardı aslında ama kurduğu takımda hayır yok baksana nerede torpilli varsa doldurdu kadroya![]()
Sinsi sinsi laf sokmaAcun'un işi bu zaten her sene torpille birilerini alıyor yarışmaya![]()
Ne laf sokucam ya olanı söylüyorum her sene gönüllüler takımı torpilli yarışmacılardan oluşuyor bir bakıyoruz yeni gelen yarışmacılar bir önceki senenin yarışmacısının arkadaşı çıkıyor mesela Yağmur'un geçen seneki Tuğçe'nin arkadaşı olması gibiSinsi sinsi laf sokmaBu sene çok farklı baksana yok Adriana Lima'nın kankisi yok Var Mısın Yok Musun Metin'in oğlu yok Iğdır'dan yürüyen adam ne biçim kadro la bu
![]()
O da mı torpilliymiş ondan haberim yoktu 😱Ne laf sokucam ya olanı söylüyorum her sene gönüllüler takımı torpilli yarışmacılardan oluşuyor bir bakıyoruz yeni gelen yarışmacılar bir önceki senenin yarışmacısının arkadaşı çıkıyor mesela Yağmur'un geçen seneki Tuğçe'nin arkadaşı olması gibi![]()
Hepsi torpilli ya ne sanıyorsun sen Tuğçe de Begüm'ün arkadaşıydı galiba Damla desen zaten Şeyma'nın spor hocasıO da mı torpilliymiş ondan haberim yoktu 😱![]()
İşte Damla'yı kastederek laf sokuyorsun dedim zatenHepsi torpilli ya ne sanıyorsun sen Tuğçe de Begüm'ün arkadaşıydı galiba Damla desen zaten Şeyma'nın spor hocası![]()
Ben torpillere karşıyımİşte Damla'yı kastederek laf sokuyorsun dedim zatenKeşke her torpilli Damla gibi olsa
![]()
Torpillileri çıkarsak yarışmacı kalmayacak geriye amaBen torpillere karşıyım![]()
Torpil yapmadan da yarışmacı alabilir amaTorpillileri çıkarsak yarışmacı kalmayacak geriye ama![]()
Orası öyleTorpil yapmadan da yarışmacı alabilir ama![]()