Hazem
Favori Üye
Adı üstünde All star zayıf yarışmacı getirseler olmazGönüllülere yollaya yollaya İpek'i, All Star'a da geçen yılın en iyi ikinci ismi mi yollanacak? 😱
Adı üstünde All star zayıf yarışmacı getirseler olmazGönüllülere yollaya yollaya İpek'i, All Star'a da geçen yılın en iyi ikinci ismi mi yollanacak? 😱
Gönüllülerde sözde son yılların en iyisi olacaktı, evet fena değiller rakipleri güçlü ama Anıl gibi 1 erkek daha olsaydı şimdi karşı tarafı daha rahat yenerlerdi.Adı üstünde All star zayıf yarışmacı getirseler olmaz![]()
Cumali ve Ipek gittiğinde hem tamamen alışmış olurlar Survivor parkurlarına ozaman iyi iş çıkarırlar benceGönüllülerde sözde son yılların en iyisi olacaktı, evet fena değiller rakipleri güçlü ama Anıl gibi 1 erkek daha olsaydı şimdi karşı tarafı daha rahat yenerlerdi.![]()
Ahahahaah geçen hafta bir oyunda futbolu hiç sevmiyorum diyordu
Sevmemiş hali bile dağıtıyor ortalığı be, çünkü o DamlaAhahahaah geçen hafta bir oyunda futbolu hiç sevmiyorum diyordu![]()
Damla'ya Damla'ya yok olur demişler bilir misinSevmemiş hali bile dağıtıyor ortalığı be, çünkü o Damla![]()
![]()
@S.G.A.T. @Billy Kane @Sherlock @DarkLegenD ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuzDamla'ya Damla'ya yok olur demişler bilir misin![]()
![]()
Hemen ifşa et zaten
Benim için hiçbir şey ifade etmeyen düz bir cümle.)) Tepki bile veremiyorum, kurtuldu bu sefer olmamıştan.))
Damla'nın 3 golü var, Ümit'in 0. Kim daha büyük golcü tartışmayalım istersen?Hemen ifşa et zaten![]()
Ümit defans yapıyor amaDamla'nın 3 golü var, Ümit'in 0. Kim daha büyük golcü tartışmayalım istersen?![]()
Ben golcü dedim zatenÜmit defans yapıyor ama![]()