Bence gönüllüleri atsın yarışmadan ve yeni bir All Star takımı getirsinAll Star'a takviye olarak Erdi ile Nihal'i getirmeleri lazım başka türlü denge gelmez bu yarışmaya@eskici
Bence gönüllüleri atsın yarışmadan ve yeni bir All Star takımı getirsinAll Star'a takviye olarak Erdi ile Nihal'i getirmeleri lazım başka türlü denge gelmez bu yarışmaya@eskici
Elif kim? 😱Elif geliyomuş![]()
Nihal gelse de gülsek ya, şu bir engele çıkıp pat diye düşüşü aklımdan çıkmıyor.All Star'a takviye olarak Erdi ile Nihal'i getirmeleri lazım başka türlü denge gelmez bu yarışmaya@eskici
Hadi ya eskilerden mi gelicekmiş yineElif geliyomuş![]()
Elif kim? 😱
Nihal gelse de gülsek ya, şu bir engele çıkıp pat diye düşüşü aklımdan çıkmıyor.![]()
Öyle konuşuluyo, sosyal medya hesabından da bayadır paylaşım yapmıyo normalde sıkça fotolar paylaşıyodu, erkek belli değil henüzHadi ya eskilerden mi gelicekmiş yineErkek belli mi?
Geçen yılın yarışmacısı mı yeni biri mi? Geçen yıl izleyemedim ben, bilmiyorum o nedenle.
Aynen geçen yılın yarışmacısı, Semadan sonra en iyi performansa sahip kızdıGeçen yılın yarışmacısı mı yeni biri mi? Geçen yıl izleyemedim ben, bilmiyorum o nedenle.![]()
Sen şimdi Erdi'yi de bilmiyorsundurElif kim? 😱
Nihal gelse de gülsek ya, şu bir engele çıkıp pat diye düşüşü aklımdan çıkmıyor.![]()
Gönüllülere yollaya yollaya İpek'i, All Star'a da geçen yılın en iyi ikinci ismi mi yollanacak? 😱Aynen geçen yılın yarışmacısı, Semadan sonra en iyi performansa sahip kızdı
Erdi'yi az çok tanıyorum la Göz6 programındaydı ya.Sen şimdi Erdi'yi de bilmiyorsundur
Bu yeterli olur tanıman için
Evet orada şampiyon olmuş galibaErdi'yi az çok tanıyorum la Göz6 programındaydı ya.Şampiyon mu oldu, ondan katılmıştır büyük ihtimal? İtici.
![]()
Başımıza bela getirmeyin, bizim takım harika şu an.Evet orada şampiyon olmuş galibaBu saydığım iki isim hem performanslarıyla hem de çeneleriyle All Star'ı bitirirler ajan olarak sokmak lazım bunları aralarına
![]()
Biz de şu Cumali'yi yollasak artık ne güzel olacakMerve-Sema kazandı, 1-1 oldu.
Başımıza bela getirmeyin, bizim takım harika şu an.Nihat Doğan'ı yolladık mı olay tamam.
![]()
Her yıl itici biri oluyor programda, bu yıl da Cumali ile Nihat var. Cumali daha itici ama, 1 ay falan yesin içsin de sonra gider.Biz de şu Cumali'yi yollasak artık ne güzel olacak![]()