Bugün iyilerdi baya yaAnıl'ın bu kadar kötü oynadığı günde 10-7 büyük başarı, gelişme var gönüllülerde@eskici
Bugün iyilerdi baya yaAnıl'ın bu kadar kötü oynadığı günde 10-7 büyük başarı, gelişme var gönüllülerde@eskici
Cidden oha yani, Hakan geçeli 1 ay oldu ne alaka şimdi? Baktı ful Gönüllüler kaybediyor, onu yolladılar. Hepsi de birbirine giriyor.
Acun bula bula bunu mu bulmuş
Cidden oha yani, Hakan geçeli 1 ay oldu ne alaka şimdi? Baktı ful Gönüllüler kaybediyor, onu yolladılar. Hepsi de birbirine giriyor.
Sahra'nın yedeği yaptılar beni cümlesi ağır oldu ama.![]()
Yani bir ay geçmiş aradan bari birazcık inandırıcı bir şey bul be AcunAcun bula bula bunu mu bulmuş![]()
Nagi fragmanda gülüyor, bir bakarsın Gönüllüler alır doku.Acun bula bula bunu mu bulmuş![]()
Nagi baya kalır bu hamleyle yarışmada, onun için iyi oldu bence. Yarışmalar nasıl olacak onu.merak ediyorum. Sema alsın sürekli Nagiyi de delirtsin.Yani bir ay geçmiş aradan bari birazcık inandırıcı bir şey bul be AcunNeymiş o zaman Nagihan ben de geçmek istiyorum demiş. Ee niye şimdi geçiyor o zaman
Bir de diğer kadınlarla kavga edecek Nagihan ulan Acun ulan Acun ne diyeyim ben sana ya
![]()
Oyunlar adına çok şey değişmez ama iyi kavgalar çıkar bu olaydan sonraYani bir ay geçmiş aradan bari birazcık inandırıcı bir şey bul be AcunNeymiş o zaman Nagihan ben de geçmek istiyorum demiş. Ee niye şimdi geçiyor o zaman
Bir de diğer kadınlarla kavga edecek Nagihan ulan Acun ulan Acun ne diyeyim ben sana ya
![]()
Belli olmaz yarınki oyun değişik birazNagi fragmanda gülüyor, bir bakarsın Gönüllüler alır doku.
Nagi baya kalır bu hamleyle yarışmada, onun için iyi oldu bence. Yarışmalar nasıl olacak onu.merak ediyorum. Sema alsın sürekli Nagiyi de delirtsin.![]()
![]()
Ya rekabet için reyting için her şey için iyi oldu da senaryo olduğu bu kadar belli olmasa iyiydiNagi fragmanda gülüyor, bir bakarsın Gönüllüler alır doku.
Nagi baya kalır bu hamleyle yarışmada, onun için iyi oldu bence. Yarışmalar nasıl olacak onu.merak ediyorum. Sema alsın sürekli Nagiyi de delirtsin.![]()
![]()
Yok be oyun olarak da çok değişir, daha Hakan da dönecek baya fark eder bu durumOyunlar adına çok şey değişmez ama iyi kavgalar çıkar bu olaydan sonra
Belli olmaz yarınki oyun değişik biraz![]()
Ya rekabet için reyting için her şey için iyi oldu da senaryo olduğu bu kadar belli olmasa iyiydiGönüllüler çok zayıf oldu Nagihan'ı oraya alıyoruz dese bile daha iyiydi en azından salak yerine koymamış olurdu izleyenleri
Yok be oyun olarak da çok değişir, daha Hakan da dönecek baya fark eder bu durum![]()
Oyunlar adına çok şey değişmez ama iyi kavgalar çıkar bu olaydan sonra
Belli olmaz yarınki oyun değişik biraz![]()
İkisi birden dönünce etkiler ama tek başına Nagihan çok etki etmezYa rekabet için reyting için her şey için iyi oldu da senaryo olduğu bu kadar belli olmasa iyiydiGönüllüler çok zayıf oldu Nagihan'ı oraya alıyoruz dese bile daha iyiydi en azından salak yerine koymamış olurdu izleyenleri
Yok be oyun olarak da çok değişir, daha Hakan da dönecek baya fark eder bu durum![]()
Ee tek başına alabileceği oyun sınırlı tabiİkisi birden dönünce etkiler ama tek başına Nagihan çok etki etmez![]()
Damla All Star'da, düşün taşın kararını ver.Ee tek başına alabileceği oyun sınırlı tabiO değil de en sevmediğim kadın geldi gele gele tamam başarılı falan da çok itici bir tip Nagihan ya bir soğudum gönüllülerden şimdi ben de all stara mı geçsem napsam
@Yiğitt
Geç geç All Star daha iyiEe tek başına alabileceği oyun sınırlı tabiO değil de en sevmediğim kadın geldi gele gele tamam başarılı falan da çok itici bir tip Nagihan ya bir soğudum gönüllülerden şimdi ben de all stara mı geçsem napsam
@Yiğitt
Damla All Star'da, düşün taşın kararını ver.![]()
Ama orada da Turabi varGeç geç All Star daha iyi![]()
Onu vermeyiz artık, bu da son transfer. Eğer Nagiyle de bir şey yapamazlarsa hepsi Türkiyeye gelsin de All Star kendi arasında yarışsın.Ama orada da Turabi varTurabi de gönüllülere geçerse All Star'ı tutarım
![]()
En iyisi takım tutma boşverAma orada da Turabi varTurabi de gönüllülere geçerse All Star'ı tutarım
![]()