Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ödül muhteşem, et ağırlıklı yemek var. Hadi All Star şunu da alın. :Z

Cidden oha yani, Hakan geçeli 1 ay oldu ne alaka şimdi? Baktı ful Gönüllüler kaybediyor, onu yolladılar. Hepsi de birbirine giriyor. :A

Sahra'nın yedeği yaptılar beni cümlesi ağır oldu ama. :A

Acun bula bula bunu mu bulmuş :A
Yani bir ay geçmiş aradan bari birazcık inandırıcı bir şey bul be Acun :A Neymiş o zaman Nagihan ben de geçmek istiyorum demiş. Ee niye şimdi geçiyor o zaman :A Bir de diğer kadınlarla kavga edecek Nagihan ulan Acun ulan Acun ne diyeyim ben sana ya :A

Acun bula bula bunu mu bulmuş :A
Nagi fragmanda gülüyor, bir bakarsın Gönüllüler alır doku. :A

Yani bir ay geçmiş aradan bari birazcık inandırıcı bir şey bul be Acun :A Neymiş o zaman Nagihan ben de geçmek istiyorum demiş. Ee niye şimdi geçiyor o zaman :A Bir de diğer kadınlarla kavga edecek Nagihan ulan Acun ulan Acun ne diyeyim ben sana ya :A
Nagi baya kalır bu hamleyle yarışmada, onun için iyi oldu bence. Yarışmalar nasıl olacak onu.merak ediyorum. Sema alsın sürekli Nagiyi de delirtsin. :Z :A

Oyunlar adına çok şey değişmez ama iyi kavgalar çıkar bu olaydan sonra :A

Nagi baya kalır bu hamleyle yarışmada, onun için iyi oldu bence. Yarışmalar nasıl olacak onu.merak ediyorum. Sema alsın sürekli Nagiyi de delirtsin. :Z :A
Belli olmaz yarınki oyun değişik biraz :A

Ya rekabet için reyting için her şey için iyi oldu da senaryo olduğu bu kadar belli olmasa iyiydi :A Gönüllüler çok zayıf oldu Nagihan'ı oraya alıyoruz dese bile daha iyiydi en azından salak yerine koymamış olurdu izleyenleri :D

Yok be oyun olarak da çok değişir, daha Hakan da dönecek baya fark eder bu durum :D

Ya rekabet için reyting için her şey için iyi oldu da senaryo olduğu bu kadar belli olmasa iyiydi :A Gönüllüler çok zayıf oldu Nagihan'ı oraya alıyoruz dese bile daha iyiydi en azından salak yerine koymamış olurdu izleyenleri :D

Yok be oyun olarak da çok değişir, daha Hakan da dönecek baya fark eder bu durum :D

Neyse iyi oldu, biz rekabeti düşünelim. Kavgalar falan eğlenceli olur şimdi. :A

İkisi birden dönünce etkiler ama tek başına Nagihan çok etki etmez :A

İkisi birden dönünce etkiler ama tek başına Nagihan çok etki etmez :A
Ee tek başına alabileceği oyun sınırlı tabi :A O değil de en sevmediğim kadın geldi gele gele tamam başarılı falan da çok itici bir tip Nagihan ya bir soğudum gönüllülerden şimdi ben de all stara mı geçsem napsam :A @Yiğitt