Öyle daha çok zevki çıkıyor sen nasıl takım tutmadan izliyorsun yaEn iyisi takım tutma boşver![]()
Neden ki bence böyle izlemek daha iyi oluyorÖyle daha çok zevki çıkıyor sen nasıl takım tutmadan izliyorsun ya![]()
Taraf tutmak daha eğlenceli hale getiriyor olayı benceNeden ki bence böyle izlemek daha iyi oluyor![]()
Rumen takimi All Star’dan çok daha medeni, iyi niyetli takim. Geçen seneki Yunan takımı da çok asildi. Ünlüler, genellikle oyunlarda kaba oluyor son sezonlarda.Rumenlerin Merveyi alkışlaması ne güzel davranış, helal size...
Takım değil kişi olarak tut işteTaraf tutmak daha eğlenceli hale getiriyor olayı bence![]()
2016'da Damla en son ne yaptı Nagihan'a onu da yazsın reyiz
Bu şey değil mi Damlaya elenen Semih?
Bir kişi seç kendine artık yarışma bitecek boş boş izliyorsunTakım değil kişi olarak tut iştegerçi benim özel olarak tuttuğum bir kişi de yok neden izliyorum bilmiyorum
![]()
![]()
Biraz daha gözlem yapmam lazımBir kişi seç kendine artık yarışma bitecek boş boş izliyorsun![]()
Damla'yı tut Damla'yı bırak bu inadı, bak yenemediği kimse yok Damla'mın hep kazanıyor hep kazanıyorBiraz daha gözlem yapmam lazım![]()
Böyle beleşçi şanslı torpillileri tutmam benDamla'yı tut Damla'yı bırak bu inadı, bak yenemediği kimse yok Damla'mın hep kazanıyor hep kazanıyor![]()
Olmamış almak için benden daha fazla uğraşıyorsun dayanamadım verdim olmamışınıBöyle beleşçi şanslı torpillileri tutmam ben![]()
Haksız yere olmamış atıyorsunOlmamış almak için benden daha fazla uğraşıyorsun dayanamadım verdim olmamışını@Dosi