S.G.A.T.
Emekli
Damla'ya laf söyleme o zaman sinirim tepeme çıkıyorHaksız yere olmamış atıyorsunTürkiye 10-4 kazandı
![]()
Hakedene hakettiğini söyleriz bizDamla'ya laf söyleme o zaman sinirim tepeme çıkıyor![]()
Ne analiziBugün evde değildim izleyemedim mücadeleyi. Arada gönüllülerle olana bakabildimde diğerini kaçırdım. Şuan tek takip ettiğim yabancılarla olan oyunlarımız
Bu arada analizde @eskici de olacak![]()
İzlemene gerek yok zaten bütün oyunları All Star kazanıyorBugün evde değildim izleyemedim mücadeleyi. Arada gönüllülerle olana bakabildimde diğerini kaçırdım. Şuan tek takip ettiğim yabancılarla olan oyunlarımız
Bu arada analizde @eskici de olacak![]()
vah 😱 bir erkek daha geçsin ozaman değişir dengeİzlemene gerek yok zaten bütün oyunları All Star kazanıyorAma yarın Nagihan gönüllülere geçecek belki o durumları değiştirebilir
![]()
Bu değişiklikte denge sağlamazsa gelebilir öyle bir hamle, her şey beklenir Acun'danvah 😱 bir erkek daha geçsin ozaman değişir denge![]()
Sen beni geçmişsin olmamışta şu an baktım da şaşırdım nasıl geçtin gizli gizli espri mi yapıyorsunOlmamışlarla ilgili bir analizmiş![]()
Espride seninle yarışamam üstad, ben de kendimce olmamış almak için çabalıyorum işteSen beni geçmişsin olmamışta şu an baktım da şaşırdım nasıl geçtin gizli gizli espri mi yapıyorsun![]()
Damla'yı destekleyen bir insansın sonuçta kim bilir diğer konularda kimleri destekliyorsun da olmamış alıyorsunEspride seninle yarışamam üstad, ben de kendimce olmamış almak için çabalıyorum işte![]()
yazmana gerek yoktu. Gülme yeterliydiBu leş konuya mesaj yazmak istemezdim ama madem sen etiketledin hadi neyse diyeyim yani.Bekliyoruz analizi.
![]()
Siz erkeklerin ağzında bakla ıslanmıyorOlmamışlarla ilgili bir analizmiş![]()
Sen beni geçmişsin olmamışta şu an baktım da şaşırdım nasıl geçtin gizli gizli espri mi yapıyorsun![]()
@MasacRE- kankam benden bir şey saklamazyazmana gerek yoktu. Gülme yeterliydi
Siz erkeklerin ağzında bakla ıslanmıyor
Analiz iptal
Ekli dosyayı görüntüle 58654
Ekli dosyayı görüntüle 58655