Aynen var biraz yumuşaklık fanları duymasınaa evet ogedaymıymıs onu diyorum kızların aksanında konusuyor
@destere burası benim survivor değil ayoll acunun survivoru kaç git konudan![]()
Aynen var biraz yumuşaklık fanları duymasınaa evet ogedaymıymıs onu diyorum kızların aksanında konusuyor
@destere burası benim survivor değil ayoll acunun survivoru kaç git konudan![]()
Kadına dayadı bide terbiyesizOgeday işte dün bir bayanı dövmeye kalktı.![]()
kız huyları tasıyor zatenOgeday işte dün bir bayanı dövmeye kalktı.![]()
ne bilim çağırana koşup geliyoruz hep iyi niyetimiz yüzünden bir gün kötü yola düşeceğiz![]()
kız huyları tasıyor zaten![]()
Kadına dayadı bide terbiyesiz![]()
onun kızlarla ilgilendiğini sanmıyorum benim onun üstüne üç beş kuma alacağımı bildiği için şimdiden kızlara ısınmaya çalışıyorÇiğdem burada ki kızların vücuduna bebek gibi maşallah falan dedi de bende dedim kızlara mi yürüyorsun. Senin Çiğdemin içinden Cevdet çıktı.
@MasacRE- yazık sana. Çiğdem gömdü iyice Ogeday'ı.![]()
Gönüllülerin kızları hakkında gram bilgim yok![]()
onun kızlarla ilgilendiğini sanmıyorum benim onun üstüne üç beş kuma alacağımı bildiği için şimdiden kızlara ısınmaya çalışıyor![]()
pozisyon ofsayt bir kere bamyayı denk getirememiş oğlan
onun kızlarla ilgilendiğini sanmıyorum benim onun üstüne üç beş kuma alacağımı bildiği için şimdiden kızlara ısınmaya çalışıyor![]()
hahah hayırr bee vucutları bebek gibi demedim bebek yağı ile masaj yapılıyor sankı ciltleri bakımlı dedimÇiğdem burada ki kızların vücuduna bebek gibi maşallah falan dedi de bende dedim kızlara mi yürüyorsun. Senin Çiğdemin içinden Cevdet çıktı.
@MasacRE- yazık sana. Çiğdem gömdü iyice Ogeday'ı.
Rezalet resmen Acun bunu mu şampiyon yapacak![]()
iftira atma hogatham süper güzel gerçi işte bizim standrtlarımıza göre güzel yoksa ruslarla yarışması imkansız ama olsun en azından yerli standartlarımızı tutturmuşBenden bakımlı diyordu kızlara galiba Çiğdem bıyık bırakıyor![]()
Acun reklamı gömdü en heyecanlı yerdehahah hayırr bee vucutları bebek gibi demedim bebek yağı ile masaj yapılıyor sankı ciltleri bakımlı dedim![]()
Oh be sonunda bir Ogeday'cı gördüm forumda, gel sarılalım kardeşimYookOgeday adamımdır. En boş adamlıkta kimse Erdini eline su dökemez
![]()
Sen doğrusunu öğret o halde yumuşak herifepozisyon ofsayt bir kere bamyayı denk getirememiş oğlankızın şeysi nerde oğlanın totosu nerde yanlış işler bunlar
![]()
bende bebek yağı sürüyom ama ağda yerine geçmiyor malesefhahah hayırr bee vucutları bebek gibi demedim bebek yağı ile masaj yapılıyor sankı ciltleri bakımlı dedim![]()
Kıza bıyıklı demek gözümden düştünBenden bakımlı diyordu kızlara galiba Çiğdem bıyık bırakıyor![]()
hahah hayırr bee vucutları bebek gibi demedim bebek yağı ile masaj yapılıyor sankı ciltleri bakımlı dedim![]()
Normalde Adem ve İlhancıOh be sonunda bir Ogeday'cı gördüm forumda, gel sarılalım kardeşim![]()