Bu senenin Semih Öztürk'ü işte, hareketleri andırıyor birazKomedi açığımızı o karşılıyor
Ama Semih iyi yarışıyordu, bu kıçını kaldırıp da koşamıyor, anca çene![]()
En boş OgedayGönüllülerde Ogeday hariç çok boş insan var yaHangisi giderse gitsin bizim için sıkıntı yok
![]()
Evet abla son zamanlarda durgun çünkü aradığı kaos ortamı yok, malzeme vermiyor pek karşısındakiler artıkErdi durulmuşmu biraz banamı öyle geliyor![]()
YookEn boş Ogeday![]()
Evet abla son zamanlarda durgun çünkü aradığı kaos ortamı yok, malzeme vermiyor pek karşısındakiler artık![]()
Bu senenin Semih Öztürk'ü işte, hareketleri andırıyor birazKomedi açığımızı o karşılıyor
Ama Semih iyi yarışıyordu, bu kıçını kaldırıp da koşamıyor, anca çene![]()
şunu diyorum tişörtünde gold coast falan yazıyorO çok sever konuşmayı ve herkese meydan okur yiyosa benle potaya çıkın der hep![]()
Erdi reis tekrar sahalara dönsünEvet abla son zamanlarda durgun çünkü aradığı kaos ortamı yok, malzeme vermiyor pek karşısındakiler artık![]()
Gönüllülerde Ogeday hariç çok boş insan var yaHangisi giderse gitsin bizim için sıkıntı yok
![]()
Ogeday işteşunu diyorum tişörtünde gold coast falan yazıyor![]()
duydum bile ama önemli değil biz ne olursan ol gel diyoruz
Ha sen Ogeday'ı diyorsunşunu diyorum tişörtünde gold coast falan yazıyor![]()
Gönüllülerin kızları hakkında gram bilgim yokTuğçe de mi.s.s
Ha sen Ogeday'ı diyorsun![]()
duydum bile ama önemli değil biz ne olursan ol gel diyoruz![]()
aa evet ogedaymıymıs onu diyorum kızların aksanında konusuyorOgeday işte![]()
şunu diyorum tişörtünde gold coast falan yazıyor![]()
Erdi reis nasılaa evet ogedaymıymıs onu diyorum kızların aksanında konusuyor
@destere burası benim survivor değil ayoll acunun survivoru kaç git konudan![]()
ne bilim çağırana koşup geliyoruz hep iyi niyetimiz yüzünden bir gün kötü yola düşeceğizaa evet ogedaymıymıs onu diyorum kızların aksanında konusuyor
@destere burası benim survivor değil ayoll acunun survivoru kaç git konudan![]()
aa evet ogedaymıymıs onu diyorum kızların aksanında konusuyor